Lån penge billigt online på Tjeklån
Sådan tjener vi penge
Forside / FAQ / Hvad er afdragsfrie lån?

Hvad er afdragsfrie lån?

Mark Andersen

Forfatter: Mark Andersen

Her på Tjeklån viser vi også lån hvor der er mulighed for at tage én eller flere måneder med afdragsfrihed. Hvis du ønsker at finde de lån hvor der er mulighed for en afdragsfri periode har vi angivet dette tydeligt som én af de 3 fordele ved lånet. Renter og gebyrer vil dog fortsat blive tillagt. Typisk er der også en begrænsning på, hvor lang tid det kan lade sig gøre at være afdragsfri.

Et afdragsfrit lån er, som navnet antyder, et lån hvor du ikke skal betale afdrag på dit lån, men kun renter. Afdragsfriheden gælder som oftest kun i en begrænset periode, hvorefter der igen skal betales afdrag. Som låntager kan det være en fordel at have mulighed for at tage en periode med afdragsfrihed, da du på den måde har mulighed for at disponere dine penge til anden side.

Når du tager en kortere afdragsfri periode vil løbetiden på lånet ikke ændres. Det betyder at lånet fortsat skal betales tilbage inden for samme periode, når den afdragsfri periode er overstået vil man derfor opleve at afdragene er højere end tidligere.

En afdragsfri periode er en god idé, hvis du med sikkerhed ved at din økonomi vil ændre sig positivt i den kommende fremtid. Det kunne eksempelvis være hvis du har en kortere og midlertidig periode uden indtægt eller med en ganske lav indtægt.

author

Skrevet af

CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik