TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån
Et lån 20000 kr er i en størrelsesorden, hvor du kan finde både kortfristede quicklån eller minilån, men du kan også kigge på et af vores forbrugslån. De lån vi har samlet her på siden går helt op til 400.000 kr, men er dit behov at få et lån på 20.000 kr, så kan det naturligvis også lade sig gøre. Pr. 1. januar 2017 indførte Folketinget nye regler, der betyder, at på kortfristede lån med en løbetid på under tre måneder, vil der blive indført en tvunget betænkningstid på 48 timer fra låneansøgningen er sendt. Det vil sige at det ikke kan lade sig gøre at få pengene udbetalt inden for 48 timer. De nye regler blev skabt med henblik på at mindske impulskøb. Et lån i denne størrelsesorden vil typisk have en løbetid på mere end tre måneder, hvilket betyder at de nye strammere regler for kviklån er uden betydning. Så hvis du har brug for at låne penge hurtigt, så burde det kunne lade sig gøre.

Ansøg med NemID

Når du ansøger om et lån bruger du dit NemID til at bekræfte din identitet, og bevise at du er hvem du siger du er. Når du benytter dit NemID giver du samtidig låneudbyderen adgang til dine senest indberettede data til det offentlige, hvorudfra låneudbydere foretager et hurtig og ofte automatiseret kredittjek. Derfor er det umuligt at låne uden kreditvurdering, du kan heller ikke låne uden lønseddel eller låne uden årsopgørelse, da udbyderen har adgang til denne data via dit NemID. Det er til for at stille sikkerhed for låneudbyderne og dig selv. Uden sikkerhed så kan man risikerer at dit lån kan blive uoverskueligt for dig at tilbagebetale. Hvis du ikke kan tilbagebetale dit lån, så løber der renter og gebyrer på. Du kan altså hurtigt ende ud med en gæld som lyder på 150.000 kr., selvom du egentlig “blot” lånte 20.000 kr. Derfor er det en rigtig god idé. at komme i gang med at tilbagebetale lånet forholdsvist hurtigt.

RKI

Har du været uheldig og endt i RKI, så kan dette forværre dine muligheder for at finde et lån. Som registreret ‘dårlig betaler’ vil mange udbydere automatisk nægte dig et lån, da de løber en ekstra stor risiko. De enkelte låneudbydere der gerne vil tilbyde dig et lån, vil typisk gøre det til en meget høj rente. Derfor er det TjekLåns anbefaling at du, som RKI registreret, ikke tager et nyt lån, men derimod fokuserer på at betaler de kreditorer tilbage som har meldt dig til RKI. Når dette er overstået kan du blive slettet fra RKI og vil igen kunne optage lån på normale vilkår. Du kan se om du er registreret i RKI her

Søg om lån hos mere end én udbyder

Hvis du ønsker at lån 20000 billigt, så skal du sørge for at ansøge om lån hos mere end én udbyder. De rentesatser du ser på nettet, er som udgangspunkt vejledende. Derfor skal du i første omgang udfylde en låneansøgning og retur vil du modtage et skræddersyet lånetilbud, hvor renterne er individuelt tilpasset. Har du flere af disse lånetilbud at vælge mellem, så kan du sammenligne dem og vælge det mest fordelagtige lån.

Hvilken lånetype skal du vælge?

Som tidligere nævnt kan du både finde kviklån på 20.000 kr eller små forbrugslån på 20.000 kr. Disse lånetyper har hver deres fordele og ulemper. Hvis du vælger at låne pengene som et kviklån, så skal du ofte betale pengene tilbage inden for kort tid. Til gengæld får du som oftest udbetalt pengene hurtigt. Med et kviklån bliver renten beregnet på årsbasis, og derfor kan renten virke høj - det kan dog godt være et resultat af beregningsmetoden frem for den reelle rente. Det vil sige, at renten virker høj, fordi kviklån er lavet til hurtig afbetaling. Derfor vil renten kun være så høj, hvis du betaler lånet af over et år.

Du kan også vælge at optage et forbrugslån. Et forbrugslån er ofte mere fleksibelt end et kviklån. Blandt andet har du mulighed for at få en længere løbetid. Du kan stadig få dine penge hurtigt, men der kan være lidt højere krav til alder og økonomisk dokumentation. Det er dog forskeligt fra udbyder til udbyder. Renten, ved et forbrugslån, er lavere end ved et kviklån. Lånet kan tilbagebetales gennem en længere periode, og kan derfor være en god mulighed, hvis du mangler penge, men samtidig ønsker luft i budgettet.

Spørgsmål om at låne 20.000 kr. 

Hvor kan man låne 20.000 kr.?

Der er optil flere låneudbydere som tilbyder lån på 20.000 kr. Se oversigten og sammenlign på tjeklån 

Hvilke krav er der for at låne? 

Følgende krav gælder, hvis du skal optage et lån

  • Minimumsalder 18 år
  • Fast bopæl i Danmark
  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal have en fast indtægt 
Hvornår udbetales pengene? 

I nogle tilfælde modtager du pengene samme dag, som dit lån bliver godkendt. I andre tilfælde modtager du pengene dagen efter notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)