Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån
Et lån 20000 kr er i en størrelsesorden, hvor du kan finde både kortfristede quicklån eller minilån, men du kan også kigge på et af vores forbrugslån. De lån vi har samlet her på siden går helt op til 400.000 kr, men er dit behov at lån 20000 kr, så kan det naturligvis også lade sig gøre.

Pr. 1. januar 2017 indførte Folketinget nye regler, der betyder, at på kortfristede lån med en løbetid på under tre måneder, vil der blive indført en tvunget betænkningstid på 48 timer fra låneansøgningen er sendt. Det vil sige at det ikke kan lade sig gøre at få pengene udbetalt inden for 48 timer. De nye regler blev skabt med henblik på at mindske impulskøb. Tager du et lån 20000 kr, så vil et lån i denne størrelsesorden typisk have en løbetid på mere end tre måneder, hvilket betyder at de nye strammere regler for kviklån er uden betydning.

Når du ansøger om et lån bruger du dit NemID til at bekræfte din identitet, og bevise at du er hvem du siger du er. Når du benytter dit NemID giver du samtidig låneudbyderen adgang til dine senest indberettede data til det offentlige, hvorudfra låneudbydere foretager et hurtig og ofte automatiseret kredittjek. Derfor er det umuligt at lån uden kreditvurdering, du kan heller ikke lån uden lønseddel eller lån uden årsopgørelse, da udbyderen har adgang til denne data via dit NemID.

Selvom du ikke kan lån 20000 uden dokumentation, så kan du godt lån 20000 lav rente. Her på siden har du faktisk mulighed for at sortere de forskellige lån efter rentesats, så du øverst kan få vist de billigste lån og dermed lån 20000 lav rente.

Som udgangspunkt er det ikke muligt at lån rentefrit, men der findes dog enkelte udbydere der førhen har haft førstegangstilbud, hvor de tilbyder rentefrit lån til personer der ikke tidligere har haft lån hos dem. Disse rentefri lån er dog uhyre sjældne og dermed er skal man ikke regne med at lån 20000 rentefrit.

For at kunne låne penge, skal du være fyldt 18 år. Dette er en nødvendighed, da det ikke er muligt indgå i en juridisk bindende kontrakt, såfremt du ikke er myndig. Er du mellem 18-25 år, så vil du måske opdage at mængden af tilgængelige forandrer sig. Er du 25 år vil der være 15 udbydere at vælge mellem, men er du derimod 18 år, så indsnævres mulighederne til 6 låneudbydere. Dette skyldes at færre udbydere vil udlåne penge til helt unge. I alderen 18-25 år er der mange, som er under uddannelse eller endnu ikke har en helt stabil indkomst. Derfor vil nogle låneudbydere ikke udlåne penge, da der er en større risiko for ikke at få pengene igen.

Har du været uheldig og endt i RKI, så kan dette forværre dine muligheder for at finde et lån. Som registreret ‘dårlig betaler’ vil mange udbydere automatisk nægte dig et lån, da de løber en ekstra stor risiko. De enkelte låneudbydere der gerne vil tilbyde dig et lån, vil typisk gøre det til en meget høj rente. Derfor er det TjekLåns anbefaling at du, som RKI registreret, ikke tager et nyt lån, men derimod fokuserer på at betaler de kreditorer tilbage som har meldt dig til RKI. Når dette er overstået kan du blive slettet fra RKI og vil igen kunne optage lån på normale vilkår. Du kan se om du er registreret i RKI her.

Hvis du ønsker at lån 20000 billigt, så skal du sørge for at ansøge om lån hos mere end én udbyder. De rentesatser du ser på nettet, er som udgangspunkt vejledende. Derfor skal du i første omgang udfylde en låneansøgning og retur vil du modtage et skræddersyet lånetilbud, hvor renterne er individuelt tilpasset. Har du flere af disse af disse lånetilbud at vælge mellem, så kan du sammenligne dem og vælge det mest fordelagtige lån.


Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om lån:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser