Sådan tjener vi penge >
Rune Wagenitz Sørensen

Rune Wagenitz Sørensen

, Adm. Direktør I Miranova

Rune er iværksætter, Cand. Merc. finansiering og arbejder med formuepleje. Runes virksomhed Miranova, forvalter omtrent 6,5 mia. kr for deres kunder, og sikre dem en inflationssikret og voksende opsparing.

Om Rune:

Rune er iværksætter, Cand. Merc. finansering og arbejder med formuepleje. Runes virksomhed Miranova, forvalter omtrent 6,5 mia. kr for deres kunder, og sikre dem en inflationssikret og voksende opsparing.

Arbejdserfaring

Rune er Adm. direktør i Miranova, og var tidligere på det danske realkreditmarked. Han har tidligere været aktiv indenfor ejendomsinvestering og har godt styr på de forskellige økonomiske aspekter.

Rådgivning

Når Rune rådgiver og hjælper mennesker, skal han kunne se sig selv i øjnene hver dag, og være stolt over den service som han og virksomheden Miranova tilbyder. Rune mener derfor, at der kun er en vej til at ghælpe folk, og det er at lave formuepleje uvildigt, uden at afkræve henvisningsprovisioner og samtidigt have de lavest mulige omkostninger for dem han hjælper. 

Miranova

Miranova er en formueforvalter, der er uafhængig af provisioner og handelsindtægter, og som kun får honorar fra vores kunder. Derfor er størst mulig fællesinteresse mellem kunder og os som forvaltere, og det gør, at vi tager udgangspunkt i de analyser, der findes om investeringer, og de peger på, at en indeksstrategi med lave omkostninger og stor spredning giver den største sandsynlighed for et fornuftigt afkast frem for en dyrere provisionsafhængig løsning.

CV
  • Uddannet Cand.Merc.Fin på CBS

  • Adm. Direktør i Miranova

  • Økonomisk rådgiver

  • Analyst

  • Investment consultant 

Gør som 38.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Nyeste lån på Tjeklån
De billigste lån
Mest populære lån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik

ansøg Ansøg nu