TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

TANDO

Hos danske Tando bliver du ikke dømt ud fra din fortid og din kredithistorie. Hos dem er det nemlig muligt at låne penge, selvom du er registreret i et skyldnerregister som RKI eller Debitor Registret. 

 1. Hjem
 2. Låneudbydere
 3. TANDO
Bedste alternativer
Lånebeløb
5.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling
1 - 15 år
Rente/år
4,99 - 18,99 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr.Løbetid: 60 måneder kr. Variabel debitorrente: 5,11 - 20,73 % ÅOP: 5,11 - 20,73 % Månedlig ydelse: 755 - 1.038 kr. Samlede kredit omk.: 5.274 - 22.199 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 45.274 - 62.199 kr. Løbetid 1-15 år
Lånebeløb
10.000 - 50.000 kr.
Tilbagebetaling
2 - 10 år
Rente/år
9,9 - 19,56 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 20.000 kr.Løbetid: 84 måneder kr. Variabel debitorrente: 9,9 - 19,56 % ÅOP: 12,66 - 22,92 % Månedlig ydelse: 353 – 454 kr. Samlede kredit omk.: 9.629 – 18.134 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 29.629 – 38.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI.
Lånebeløb
10.000 - 500.000 kr.
Tilbagebetaling
1 - 12 år
Rente/år
3,6 - 20,95 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 50.000 kr.Løbetid: 84 måneder Etabl.omk.1500 kr. Variabel debitorrente: 3,60 - 20,95 % ÅOP: 4,40 - 22,06 % Månedlig ydelse: 773 kr. Samlede kredit omk.: 9.178 - 50.000 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 59.178 - 100.000 kr.
Se flere lån

Følgende medier har skrevet om TjekLån

jyllandsposten nordjyske finans soendagsavisen jubii

Anmeldelser

Tando

Tando er lånet for dig, der står med en pludselig og uforudset udgift - måske endda sidst på måneden. Hvis det med pludselig at stå og mangle penge er noget, du kan genkende, kan du med fordel overveje Tando som din næste låneudbyder. Hos Tando kan du nemlig lån op til 70.000 kr. med udbetaling inden for bare 24 timer. Du har altså pengene hos dig inden der er gået ét enkelt døgn.

Hvem er Tando?

Tando lån er en låneudbyder, som er lidt anderledes end de mange andre online lån, der er på markedet. Hos Tando er det nemlig ikke din finansielle situation eller din kredithistorie, der afgør om du kan få et lån. Hos Tando er lån nemlig bygget på tillid mellem långiver og låntager.

Tando blev startet med missionen om, at alle skal kunne låne penge - også selvom man måske før har haft dårlige erfaringer eller taget dårlige beslutninger med sin økonomi. Deraf kommer beslutningen og missionen om at lave et online lån, som er baseret på tillid. Hos Tando mener de, at alle, som er til at stole på, skal kunne få en ærlig og fair kredit. 

Hos Tando låner du penge med en kautionist, altså et såkaldt kautionistlån. Et lån med kautionist betyder, at du som låntager skal finde en selvskyldnerkautionist, som kan underskrive låneaftalen sammen med dig. Hvis du kan finde en kautionist, som stoler på dig i forhold til lånet - så stoler Tando også på dig, og vil give dig et lån. Så enkelt er det faktisk at tage et kautionist lån.

Hvem kan låne penge hos Tando?

Det smarte ved Tando er, at det nærmest er alle, der kan låne penge hos dem. De ser nemlig ikke på din finansielle situation, når de undersøger, om de kan låne dig penge. De ser blot på, hvem du er og hvordan de kan hjælpe dig med at få et lån. Tando behandler alle kunder med høflighed og respekt, og de gør alt hvad de kan for at holde dig på sporet og hjælpe dig med at betale af på dit lån.

Dog er der naturligvis en række enkle krav, du skal opfylde for at kunne låne penge hos Tando. Der er ikke mange krav, og de få, der er, skulle være forholdsvist enkle at leve op til:

 • Du skal være fyldt 18 år
 • Du skal være dansk statsborger
 • Du skal have en kautionist, som stoler på dig, til at underskrive låneaftalen sammen med dig som selvskyldnerkautionist
 • Du skal være i stand til at betale tilbage på dit lån

Fordelene ved at låne penge via Tando

Der er faktisk mange fordele ved at vælge et lån som Tando, netop fordi det er lidt anderledes end mange andre, klassiske online lån. Vi har listet nogen af de mange fordele op her:

 • Du kan låne trods RKI - det er ikke alle låneudbydere, der tilbyder lån trods RKI, men hvis du har en kautionist, som stoler på dig, kan du låne penge hos Tando selvom du står i RKI eller andre skyldnerregistre
 • Du kan låne fra 8000 kr og helt op til 70.000 kr. Det vil altså sige, at du kan få et online lån i mange forskellige størrelser, så du kan låne til mange forskellige formål - om det er til en uforudset udgift eller måske til bil, ferie eller bryllup
 • Det tager kun fem minutter at lave en online ansøgning hos Tando, og du er derfor lynhurtigt i gang med ansøgningsprocessen
 • Din selvskyldner kautionisk kan hurtigt og nemt - selv - oprette en konto på Tandos hjemmeside
 • Du vælger selv, hvem der skal være selvskyldnerkautionist for dit lån - det kan være din nabo, kæreste, ven eller et familiemedlem
 • Et kautionist lån kan være op til ti gange billigere end et almindeligt kviklån eller online lån

Hos Tando kan du nemt og hurtigt låne op til 50.000 kroner til lige præcis det, du har lyst til. Ansøgningsprocessen er nem, hvilket betyder, at du kort tid efter, du er blevet godkendt til et lån hos dem, vil modtage pengene, som du kan bruge. Lånets løbetid afhænger af, hvor mange penge du vil låne. Hvis du ønsker og bliver godkendt til at låne 50.000 kroner hos Tando lån, kan du vælge den maksimale løbetid, som hos dem er hele 60 måneder. Hos Tando lån foregår alt online og hurtigt. Du vil modtage pengene inden for 24 timer. Det er det perfekte lån til dig, der har brug for penge lige her og nu til for eksempel en reparation, som du ikke kan vente på, at du har sparet op til.

Du skal stille en kautionist 

Når du skal låne penge hos Tando lån, skal du finde en god ven eller et familiemedlem, som vil være kautionist for dit lån. Det betyder helt grundlæggende, at du skal finde en person, som kan og vil betale lånet tilbage, hvis du pludselig ikke selv kan. Det er en sikkerhed for Tando lån, da de hermed er sikre på at få deres penge igen. I og med at Tando lån ikke stiller krav til, at du ikke må registreret i RKI eller Debitor Registret, er en kautionist deres måde at sikre sig, at du er en god betaler. Hvis en af dine venner eller et familiemedlem vil hæfte for dit lån, godtager Tando lån det, som at du er en god betaler. De lægger vægt på, at det er dine nære, som kender dig bedst, og hvis de stoler nok på dig, så gør Tando lån også. Din kautionsit skal selvfølgelig også leve op til Tando låns krav. Det sikrer de sig ved at stille din kautionist nogle spørgsmål og underskrive en kontrakt. 

Låneprocessen hos Tando

Du kan låne op til 70.000 kroner hos Tando lån, og hele deres låneproces foregår online. Det går nemt og hurtigt, og pengene bliver udbetalt inden for 24 timer. Du ansøger ved at lave en ansøgning på deres hjemmeside, hvor du blandt andet skal fortælle, hvor meget du vil låne, hvor du bor, og hvor meget du tjener. Hvis Tando lån beregner, at de kan låne dig penge, får du et link, som du skal give til din kautionist. Med det link skal din skyldnerkautionist registrere sig, hvorefter vedkommende skal svare på nogle spørgsmål om sig selv og sin situation. Hvis kautionisten er egnet, får vedkommende besked med det samme. Når I begge er godkendt, vil pengene blive udbetalt til skyldnerkautionistens bankkonto, hvilket Tando lån gør for at forhindre svindel. I lånets løbetid vil I begge blive holdt opdateret og underrettet med udskrifter. Det er nemt og sikkert at låne hos Tando lån, og det er for alle uanset baggrund og fortid.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)