Lån penge billigt online på Tjeklån
TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


TANDO

Hos danske Tando bliver du ikke dømt ud fra din fortid og din kredithistorie. Hos dem er det nemlig muligt at låne penge, selvom du er registreret i et skyldnerregister som RKI eller Debitor Registret. 

Hos Tando kan du nemt og hurtigt låne op til 50.000 kroner til lige præcis det, du har lyst til. Ansøgningsprocessen er nem, hvilket betyder, at du kort tid efter, du er blevet godkendt til et lån hos dem, vil modtage pengene, som du kan bruge. Lånets løbetid afhænger af, hvor mange penge du vil låne. Hvis du ønsker og bliver godkendt til at låne 50.000 kroner hos Tando lån, kan du vælge den maksimale løbetid, som hos dem er hele 60 måneder. Hos Tando lån foregår alt online og hurtigt. Du vil modtage pengene inden for 24 timer. Det er det perfekte lån til dig, der har brug for penge lige her og nu til for eksempel en reparation, som du ikke kan vente på, at du har sparet op til.

Du skal stille en kautionist 

Når du skal låne penge hos Tando lån, skal du finde en god ven eller et familiemedlem, som vil være kautionist for dit lån. Det betyder helt grundlæggende, at du skal finde en person, som kan og vil betale lånet tilbage, hvis du pludselig ikke selv kan. Det er en sikkerhed for Tando lån, da de hermed er sikre på at få deres penge igen. I og med at Tando lån ikke stiller krav til, at du ikke må registreret i RKI eller Debitor Registret, er en kautionist deres måde at sikre sig, at du er en god betaler. Hvis en af dine venner eller et familiemedlem vil hæfte for dit lån, godtager Tando lån det, som at du er en god betaler. De lægger vægt på, at det er dine nære, som kender dig bedst, og hvis de stoler nok på dig, så gør Tando lån også. Din kautionsit skal selvfølgelig også leve op til Tando låns krav. Det sikrer de sig ved at stille din kautionist nogle spørgsmål og underskrive en kontrakt. 

Låneprocessen hos Tando

Du kan låne op til 70.000 kroner hos Tando lån, og hele deres låneproces foregår online. Det går nemt og hurtigt, og pengene bliver udbetalt inden for 24 timer. Du ansøger ved at lave en ansøgning på deres hjemmeside, hvor du blandt andet skal fortælle, hvor meget du vil låne, hvor du bor, og hvor meget du tjener. Hvis Tando lån beregner, at de kan låne dig penge, får du et link, som du skal give til din kautionist. Med det link skal din skyldnerkautionist registrere sig, hvorefter vedkommende skal svare på nogle spørgsmål om sig selv og sin situation. Hvis kautionisten er egnet, får vedkommende besked med det samme. Når I begge er godkendt, vil pengene blive udbetalt til skyldnerkautionistens bankkonto, hvilket Tando lån gør for at forhindre svindel. I lånets løbetid vil I begge blive holdt opdateret og underrettet med udskrifter. Det er nemt og sikkert at låne hos Tando lån, og det er for alle uanset baggrund og fortid.

notifyImg
logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser