Lån penge billigt online på Tjeklån
TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Spargo Finans - Er det billigst og bedst?

Spargo Finans er en online låneudbyder, som tilbyder lån fra 10.000 og op til 150.000 kr. Spargo Finans er en del af 3C Retail A/S og dermed også en del af L’EASY A/S.

Produkter

Hos Spargo Finans kan du låne fra 10.000 kr. og helt op til 150.000 kr. Du kan vælge en løbetid på dit lån fra 12 måneder og op til 120 måneder. Spargo Finans sørger altid for, at du som låntager ikke løber nogen risiko, når du optager et lån - de låner nemlig kun penge ud under ansvarlige forhold. Det vil sige, at du skal have en stabil økonomi, hvilket de tager højde for, når du ansøger om et lån. Når du ønsker at låne penge hos Spargo Finans, kan du nemt og hurtigt udfylde den online ansøgning. Du får svar indenfor en time, hvis du ansøger i åbningstiden. Du får pengene udbetalt den dag, lånet godkendes, og ellers senest dagen efter.

Om at låne penge hos Spargo Finans

Inden du låner penge hos Spargo Finans er det en god idé at læse den guide, de har lavet på deres hjemmeside. Den handler om 3 tips til din økonomi, som vil gøre dig klogere på at låne penge hos Spargo Finans. Når du ansøger om et lån hos Spargo Finans bliver der lavet en kreditvurdering på dig. Denne kreditvurdering er også med til at bestemme, hvad renten på dit lån bliver. Renten på et lån fra Spargo ligger fra 9,9% til 26,08 %. Du må ikke være registreret i RKI, hvis du skal låne pengeh er. Du kan altid indfri dit lån uden ekstra omkostninger. Du kan låne til lige præcis det, du ønsker, og du skal ikke stille sikkerhed til lånet. Du kan underskrive låneaftalen med NemID.

notifyImg
logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser