Lån penge billigt online på Tjeklån
TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Resurs Bank - Er det billigst og bedst?

Her kan du se de billigste alternativer til Resurs Bank:

Resurs Bank blev etableret i 1977 og har hovedkontor i Sverige. Det er en af Nordens største nichebanker, og de beskæftiger cirka 730 medarbejdere i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Banken er markedsledende på det svenske marked, og har i 2014 opkøbt finansieringsselskabet DanAktiv A/S, som har udvidet deres tilstedeværelse på det danske marked. Resurs koncernen - Resurs Holding AB - blev i 2016 børsnoteret.

Forretningsidé

Resurs Banks kerneforretning er detailhandlen og privatkunder, hvortil de tilbyder finansieringsløsninger inden for lån, kredit og forsikringsprodukter. Deres medarbejdere har drive, er åbne, innovative og pålidelige, hvilket ligger i virksomhedens værdier. Deres kundeløfte går ud på, at de vil give deres kunder handlekraft. Dette gør de ved at tilbyde fleksible lån, hvor kunden selv kan være med til at bestemme, hvordan lånet skal betales tilbage. Man kan for eksempel vælge afdragsfrie måneder, og man har mulighed for at være med til at bestemme, hvor hurtigt, man vil betale af på lånet.

Produkter

Hos Resurs Bank kan man låne fra 10.000 kr. og helt op til 300.000 kr. Man har mulighed for at tilkøbe en tryghedsforsikring til en fordelagtig pris, når man låner hos Resurs Bank. Et lån med fleksibilitet betyder, at man kan vælge to afdragsfrie måneder om året, hvor man dermed har større økonomisk frihed - og mere luft i økonomien. Du kan desuden betale lånet ud, når du har lyst til det.

Om at låne hos Resurs Bank

Når du vil låne penge hos Resurs Bank udfylder du blot en låneansøgning på hjemmesiden. Herefter modtager du dit lånebevis, som du kan underskrive med NemID. Pengene bliver derefter udbetalt på din NemKonto - typisk indenfor 1-3 hverdage, efter de har modtaget din digitale signatur. Resurs Bank foretager automatisk en kreditvurdering på dig, når du laver din låneansøgning. Dette gør de for at sikre sig, at du som kunde har mulighed for at betale lånet tilbage.

notifyImg
logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser