TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Rejselånet - Er det bedst og billigst?

Danskerne elsker at rejse, men man kan ikke komme udenom, at det ofte er en dyr fornøjelse. Rejselånet er en online lånemægler, der kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige lån til at finansiere din tur. Manglende tid til opsparing skal ikke komme i vejen for din drømmerejse! 

Hvad er et rejselån? 

Gennem Rejselånet har du mulighed for at optage et rejselån. Et rejselån er også et privatlån, der hører inden under kategorien forbrugslån. Når du låner penge hos Rejselånet, er der ingen, der spørger ind til, hvad du skal bruge dine penge på.  
Ved at optage et rejselån hos Rejselånet slipper du desuden for at stille sikkerhed. Det vil sige, at du ikke skal sætte nogle af dine værdifulde genstande i pant for lånet. Dette gør både låneprocessen nemmere og hurtigere for dig.  

Rejselånet – indhent flere lånetilbud 

Når du skal låne penge online, er det vigtigt, at du sammenligner tilbud fra flere forskellige låneudbydere. Kun ved at sammenligne disse tilbud, kan du nemlig finde frem til det billigste lån. Det smarte ved Rejselånet er, at du blot kan udfylde én enkelt ansøgning.  
Efter at du har udfyldt din ansøgning, vil Rejselånet nemlig sende den ud til flere forskellige udbydere. Dette resulterer i, at du vil modtage flere forskellige lånetilbud, som du har mulighed for at sammenligne. På den måde kan du finde frem til det mest fordelagtige lån.  

Ansøg på to minutter hos Rejselånet 

Hos Rejselånet vil du automatisk modtage flere lånetilbud, og hermed kan du vælge hvilket rejselån, der passer dig bedst. For at du kan modtage disse tilbud på rejselån kræver det dog, at du udfylder en låneansøgning.  
Hos Rejselånet er det både nemt og hurtigt at udfylde en låneansøgning. Det kræver blot, at du udfylder en formular med dine personlige oplysninger som navn, e-mail og CPR-nummer. På den måde kan du komme i gang med at finde et lån, der kan finansiere din rejse.  

Det er gratis og uforpligtende at ansøge 

Du kan tage det ganske roligt, når du ansøger om lån hos Rejselånet. Det er nemlig både gratis og uforpligtende at sende en ansøgning afsted. Når du modtager dine lånetilbud, kan du kigge dem igennem i ro og mag. Der er nemlig ingen der siger, at du absolut skal låne.  
Du har helt selv mulighed for at afgøre, om du har lyst til at optage et rejselån eller ej. Selvom du søger gennem Rejselånet, har du ingen pligt til at acceptere nogle af de tilbud, som du får tilsendt. Lånetilbuddene er altså bare en nem måde for dig at overskue lånebeløb, løbetid og renter for de forskellige rejselån.   

Hvor meget kan du låne? 

Når du benytter dig af Rejselånet, har du mulighed for at ansøge om lån på forskellige lånebeløb. Du kan nemlig låne mellem 10.000 kroner og 300.000 kroner. Dermed kan du helt selv afgøre, hvor stort dit lån skal være.  
Inde på Rejselånet har du ligeledes mulighed for at ændre på lånets løbetid. Løbetiden er den periode, som du har til at tilbagebetale dit lån. Alt efter lånet størrelse kan du variere løbetiden mellem 1 år og 12 år. På den måde afgør du altså selv, hvor mange penge du har råd til at låne.  

Rejselånet; din sikkerhed 

Når du sender en låneansøgning fra Rejselånet, kan du forvente, at sikkerheden er i top. Rejselånet prioriterer nemlig din datasikkerhed og fortrolighed højt. Dette kan du blandt andet se, da data altid behandles krypteret.  
Gennem Rejselånet er du desuden beskyttet af Kreditaftaleloven. Følgerne af dette er blandt andet, at du altid som forbruger har 14 dages frist for at fortryde din kreditaftale. På den måde kan du føle dig tryg, når du ansøger om et rejselån gennem Rejselånet.  

Sammenlign dine lånetilbud 

Hvis du har ansøgt om et rejselån gennem Rejselånet, kan du forvente at modtage en række lånetilbud. For at du kan finde det mest fordelagtige rejselån, er det vigtigt, at du sammenligner de forskellige tilbud.  
Blandt andet er det relevant at lånebeløb og løbetid stemmer overens med dine ønsker. Derudover vil du sandsynligvis gerne finde det billigste rejselån. Her må du kigge på lånenes renter og gebyrer. Ved at indtaste lånenes oplysninger i en låneberegner, kan du finde frem til det billigste rejselån gennem Rejselånet.  

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)