Lån penge billigt online på Tjeklån
TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Minifinans - Er det billigst og bedst?

MiniFinans er en 100 % dansk, internetbaseret låneudbyder, som tilbyder kortfristede lån. MiniFinans er en del af Finans 247 ApS, som har hovedsæde i København K og er registreret hos Finanstilsynet, men opererer under egen licens. MiniFinans blev i 2017 kåret som årets lån af en uafhængig online sammenligningstjeneste på Lån. Det tager kun få minutter at ansøge om et lån hos MiniFinans.

Produkter

Hos MiniFinans er det vigtigt, at det er nemt at låne og tilbagebetale penge. Derfor er låneprocessen simpel og hurtig. Man får svar med det samme og pengene udbetales hurtigt og nemt. Man kan bruge pengene til det, man selv har lyst til, og betale tilbage indenfor 30 dage.

Hos MiniFinans kan du låne fra 500 kr. og op til 12.000 kr. Hvis du er ny kunde kan du låne op til 4000 kr. første gang og derefter op til 12.000 kr.

Man kan låne penge fra 5 dage og op til 30 dage hos MiniFinans. Du kan selv bestemme, hvornår du vil betale lånet tilbage - men oftest anbefales det at betale tilbage, når man modtager løn, feriepenge, skat eller lignende. Du kan forlænge lånet via din profil på MiniFinans’ hjemmeside i 7, 14 eller 30 dage.

Om at låne penge hos Mini Finans

Hvis du ønsker at låne penge hos MiniFinans, skal du være mindst 21 år gammel. Tidligere var aldersgrænsen 18 år, men MiniFinans har ændret det, for at sikre, at låntagerne er ansvarlige og har tænkt over deres økonomi. Dermed ikke sagt at 18-årige ikke er ansvarlige, men de mener, at personer over 21 har fuld forståelse for de økonomiske omkostninger og konsekvenser.

Du må ikke være registreret i RKI, hvis du ønsker at låne penge hos MiniFinans. Du skal desuden acceptere lånevilkårene for at kunne få et lån.

notifyImg
logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser