Lån penge billigt online på Tjeklån
TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Letfinans - Er det bedst og billigst?

Få tilbud fra flere forskellige banker hos hos Letfinans. Med Letfinans får du personlige lånetilbud fra flere banker bare med en ansøgning. Du kan låne fra 10.000 til 350.000 kr. og rente. Lav en uforpligtende ansøgning og få svar på hvor meget du kan låne.Lån penge let og enkelt hos Letfinans. En af de mange låneudbydere, du kan finde gennem TjekLån, er Letfinans.dk. Letfinans er en del af Better Rates A/S koncernen, som er en af de mest erfarne låneformidlere i Norden. Letfinans ønsker at vende den danske lånebranche på hovedet, således at bankerne kommer til at konkurrere om din opmærksomhed. Hos Letfinans kan du optage et lån fra 10.000 kroner og op til 350.000 kroner. Det er nemt – du skal blot sende én ansøgning.

Kan du låne penge?

Hvis du ønsker at låne penge hos Letfinans, er der nogle minimumskrav, du skal opfylde. Først og fremmest skal du være fyldt 18 år, inden du kan låne penge. Du skal være fyldt 18 år, da et lån er en juridisk bindende aftale, hvorfor du skal være myndig, hvis du vil låne penge. Letfinans vil endvidere ikke låne dig penge, hvis du er registreret i et skyldnerregister. Du må derfor ikke være registreret som en dårlig betaler i hverken RKI eller Debitor Registret. Til slut kræver Letfinans, at du har et CPR-nummer. Opfylder du de tre kriterier, er du klar til at låne penge hos Letfinans.

Sådan foregår låneprocessen

Låneprocessen hos Letfinans foregår online og er ganske simpel. Du laver blot en enkelt låneansøgning, hvilket typisk tager to minutter. I forbindelse med ansøgningen er det en fordel, hvis du har dit NemID klar ved ansøgningen, da du til sidst skal bekræfte, at det er dig, der har lavet ansøgningen. Når ansøgningen er udfyldt, lader du Letfinans gøre resten af arbejdet for dig, og du vil kort tid efter modtage flere personlige lånetilbud fra nogle af landets førende banker. Det skal understreges, at hele ansøgningsprocessen hos Letfinans er gratis og fuldstændig uforpligtende. Når du har valgt et lånetilbud og underskrevet låneaftalen, går der normalt et par dage, før pengene er tikket ind på din konto.

notifyImg
logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser