TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Letfinans - Er det bedst og billigst?

Få tilbud fra flere forskellige banker hos hos Letfinans. Med Letfinans får du personlige lånetilbud fra flere banker bare med en ansøgning. Du kan låne fra 10.000 til 350.000 kr. og rente. Lav en uforpligtende ansøgning og få svar på hvor meget du kan låne.Lån penge let og enkelt hos Letfinans. En af de mange låneudbydere, du kan finde gennem TjekLån, er Letfinans.dk. Letfinans er en del af Better Rates A/S koncernen, som er en af de mest erfarne låneformidlere i Norden. Letfinans ønsker at vende den danske lånebranche på hovedet, således at bankerne kommer til at konkurrere om din opmærksomhed. Hos Letfinans kan du optage et lån fra 10.000 kroner og op til 350.000 kroner. Det er nemt – du skal blot sende én ansøgning.

Kan du låne penge?

Hvis du ønsker at låne penge hos Letfinans, er der nogle minimumskrav, du skal opfylde. Først og fremmest skal du være fyldt 18 år, inden du kan låne penge. Du skal være fyldt 18 år, da et lån er en juridisk bindende aftale, hvorfor du skal være myndig, hvis du vil låne penge. Letfinans vil endvidere ikke låne dig penge, hvis du er registreret i et skyldnerregister. Du må derfor ikke være registreret som en dårlig betaler i hverken RKI eller Debitor Registret. Til slut kræver Letfinans, at du har et CPR-nummer. Opfylder du de tre kriterier, er du klar til at låne penge hos Letfinans.

Sådan foregår låneprocessen

Låneprocessen hos Letfinans foregår online og er ganske simpel. Du laver blot en enkelt låneansøgning, hvilket typisk tager to minutter. I forbindelse med ansøgningen er det en fordel, hvis du har dit NemID klar ved ansøgningen, da du til sidst skal bekræfte, at det er dig, der har lavet ansøgningen. Når ansøgningen er udfyldt, lader du Letfinans gøre resten af arbejdet for dig, og du vil kort tid efter modtage flere personlige lånetilbud fra nogle af landets førende banker. Det skal understreges, at hele ansøgningsprocessen hos Letfinans er gratis og fuldstændig uforpligtende. Når du har valgt et lånetilbud og underskrevet låneaftalen, går der normalt et par dage, før pengene er tikket ind på din konto.

Find det billigste lån her

Står du med et stort køb for hånden, men mangler pengene til det? Eller står du i en situation, hvor du mangler lidt ekstra penge sidst på måneden? Mange danskere oplever at være nødsagede til at tage lån, for at få råd til det, de gerne vil købe. Det kan for mange virke uoverskueligt at finde frem til det lån, der er bedst i lige netop deres situation, når de ønsker at låne. Heldigvis kan låneprocessen gøres langt hurtigere og meget lettere, end de fleste forestiller sig. Ved blot et par klik og få opgivelser af informationer om din situation, samt beløbet du ønsker at låne, kan du hurtigt indhente flere forskellige muligheder for at låne penge fra flere banker, sammenligne priserne og vælge dit lån. 

Så let er det at låne penge 

Når du ønsker at foretage dit lån, kan du på ganske kort tid få tilbudt at tage forskellige lån. Når man skal låne penge er det imidlertid et krav, at man skal være myndig, før man har mulighed for at låne penge. Derfor kræves det at du skal være fyldt 18 år, før du kan tage et lån gennem os. Opfylder du dette krav, skal du blot opgive dit cpr nummer. Mange forbinder det at tage lån med en længere process. Hos nogle låneudbydere kan det også let komme til at vare op til 14 dage, før pengene er gået ind på din konto. Når din aftale med låneudbyderen er gået igennem her hos os, tager det modsætningsvis kun ganske få dage, før pengene vil komme til at gå ind på din konto, og du kan begynde at bruge dem. På den måde går der rigtig kort tid fra, at du laver aftalen med udbyderen, til de lånte penge er i dine hænder. Der er ikke en dårlig betaler iblandt de forskellige låneudbydere, som du vil modtage tilbud fra. Det bliver ikke lettere at låne penge. 

Sammenlign hurtigt dine muligheder

Du har muligheden for at modtage tilbud fra flere forskellige låneudbydere, som gerne vil låne dig penge. Herudfra har du muligheden for at sammenligne lån. Når du vælger at modtage flere forskellige tilbud, kan du hurtigt finde ud af, hvilken låneudbyder der passer bedst til dig, og dermed hvilken udbyder du kan spare flest penge ved at vælge. Du kan desuden også hurtigt finde frem til hvordan en variabel debitorrente vil se ud ved de forskellige låneudbydere, hvis du vælger at lave en aftale med en af de opgivne låneudbydere. På den måde vil du ikke komme til at blive overrasket ved samlet kreditbeløb, fordi du får mulighed for at få indblik i, hvad lånet på sigt vil komme til at koste dig. Fra better rates a s rådes der desuden til, at man bør sprede sine lån på forskellige af de bedste låne. Derfor bør du ikke bekymre dig, hvis du i forvejen har et lån hos en anden låneudbyder end en af dem, der anbefales til dig. Det er kun en fordel. 

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)