TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

Kreditnu - Er det bedst og billigst?

Kreditnu er giver dig muligheden for at låne til f.eks. ferier, shopping eller lige det du mangler penge til.  

  1. Hjem
  2. Låneudbydere
  3. Kreditnu
Lånebeløb 4.000 - 25.000 kr.
Tilbagebetaling 24 - 24 mdr.
Rente/år 0%
Oprettelsesgebyr 25 %
Alder 23 år
ÅOP 24,87 %
Fast løbetid 12 mdr. Lån uden sikkerhed Underskriv med NemID
Ansøg nu

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 8.000 kr.Løbetid: 24 måneder Etabl.omk.2000 kr. Fast debitorrente: 0 % ÅOP: 24,87 % Max ÅOP: 24,87 % Månedlig ydelse: 416,66 kr. Samlede kredit omk.: 2000 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 10000 kr. Ansøger skal være mellem 23-70 år samt opfylde kriterierne for samlet kreditværdighedsvurdering og må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.
Bedste alternativer

Er Kreditnu ikke hvad du søger? Tag et kig på et udvalg af vores andre låneudbydere nedenfor, eller gå tilbage til det samlede overblik over alle vores udbydere her

Lånebeløb
5.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling
1 - 15 år
Rente/år
4,99 - 18,99 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr.Løbetid: 60 måneder kr. Variabel debitorrente: 5,11 - 20,73 % ÅOP: 5,11 - 20,73 % Månedlig ydelse: 755 - 1.038 kr. Samlede kredit omk.: 5.274 - 22.199 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 45.274 - 62.199 kr. Løbetid 1-15 år
Lånebeløb
10.000 - 500.000 kr.
Tilbagebetaling
1 - 12 år
Rente/år
3,6 - 20,95 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 50.000 kr.Løbetid: 84 måneder Etabl.omk.1500 kr. Variabel debitorrente: 3,60 - 20,95 % ÅOP: 4,40 - 22,06 % Månedlig ydelse: 773 kr. Samlede kredit omk.: 9.178 - 50.000 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 59.178 - 100.000 kr.
Lånebeløb
10.000 - 50.000 kr.
Tilbagebetaling
2 - 10 år
Rente/år
9,9 - 19,56 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 20.000 kr.Løbetid: 84 måneder kr. Variabel debitorrente: 9,9 - 19,56 % ÅOP: 12,66 - 22,92 % Månedlig ydelse: 353 – 454 kr. Samlede kredit omk.: 9.629 – 18.134 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 29.629 – 38.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI.
Se flere lån

Følgende medier har skrevet om TjekLån

jyllandsposten nordjyske finans soendagsavisen jubii

Anmeldelser

Har du overvejet at tage et lån? 

Der kan være forskellige årsager til, at man har overvejet at tage et lån. Det kan være, at man føler sig økonomisk presset i hverdagen, og derfor føler det kan være svært at få ens penge til at nå sammen nu og her. Det kan også være, selvom man har en god økonomi, at man ønsker at låne penge til en rejse eller andet, som man kan forkæle sig selv og sin familie med. At tage et lån kan skyldes forskellige årsager, og der er ikke nogen der siger hvornår det er mest rigtigt eller forkert at gøre. Tværtimod handler det om at mærke efter, hvornår man virkelig føler, at man mangler pengene, men samtidig også have en plan for, hvordan disse penge på sigt skal betales ind igen. 

At tage et lån med hovedet under armen kan nemlig volde store problemer. Hvis man ikke overvejer sin aktuelle økonomiske situation i takt med, at man overvejer lånebeløbet, kan man i værste fald ende i en meget stor gæld. Dette kan skyldes, at man siger ja til at låne for mange penge, og man derved får svært ved på sigt at betale gælden tilbage igen. Der ses af den grund nogle flere ting, man bør overveje og ikke mindst have styr på, inden man vælger at tage et lån. 

Hvad skal man have styr på inden man tager et lån? 

At tage et lån er naturligvis noget, der påvirker ens økonomi. Af denne årsag er det derfor alfa omega, at du har et overblik over din økonomiske situation. Med sådan et overblik muliggør du nemlig muligheden for at kunne låne penge forsvarligt. 

Der ses flere forskellige lånemuligheder alt efter hvilken udbyder du undersøger på markedet. De forskellige udbydere stiller forskellige krav, og det er disse krav, som også kan være særligt fordelagtige at have styr på. Blandt andet kan det være yderst vigtigt at kigge på, hvor mange renter låneudbyderen forlanger, for at låne penge ud til dig.

Denne rente skal helst være så lav som muligt, da jo højere renten er, des dyrere vil dit lån blive. Ydermere er det også vigtigt at have fokus på, hvor længe man må betale sit lån tilbage på. Hermed ment om du skal bruge 5 eller 10 år på at tilbagebetale. Dette længde på lånet er heller ikke ligegyldig, da den kommer til at spille en rolle for hvor meget, du månedligt kommer til at skulle betale for dit lån. Hvis du har en stabil økonomi, vil du hermed hurtigere kunne betale lånet tilbage, hvorimod hvis din økonomi i forvejen er lidt presset, kan det være fordelagtigt at kunne strække lånet over en længere periode.  

På Tjeklån finder du frem til det bedste lån for dig 

At finde frem til den bedste låneudbyder kan være en jungle, og det kan være svært at skelne den ene låneudbyder fra den anden. De minder meget om hinanden, men alligevel ses der forskelle, som kan være med til at gøre det ene lån bedre for dig end det andet. Heldigvis er denne problematik blevet løst. 

Ved hjælp af Tjeklån.dk er det nu muligt at sammenligne forskellige lån. Igennem denne hjemmeside Tjeklån.dk tydeliggøres forskellene som ses ved de forskellige låneudbydere alt imens at fordelene syner mere klart. Du kan hermed let danne dig et overblik over, hvem som gerne vil have at du tilbagebetaler lånet hurtigt, og du kan se hvem som giver dig muligheden for at tilbagebetale over længere tid.

Ydermere kan du via Tjeklån også danne dig et overblik over de forskellige udbyderes renter, og dermed finde ud af, hvor meget de vil have, for at låne deres penge ud til dig. Igennem Tjeklån tydeliggøres alle de ting, som før kunne have været svært at sammenligne. Dette giver dig altså et langt bedre og mere dybdegående overblik, da ingen oplysninger er gemt væk, men tværtimod overskueliggjort. Valget og oplysningen om at tage det rigtige lån har derfor aldrig været lettere. 

Kreditnu er en af de mange gode lånemuligheder 

En af de muligheder, der ses på Tjeklån er Kreditnu. Kreditnu er en af de populære låneudbydere og har siden deres oprindelse i 2011 haft stor succes. Kreditnus er ejet og administreret af Blue Finance Denmark ApS, hvilket er en virksomhed der tager ansvar. Kreditnu ønsker at belyse, hvad det kræver at tage et lån, så det ikke ender med at du står i en træls økonomisk situation. Derfor er ansvarlighed noget Kreditnu vægter højt - både fra deres side af men også fra kundernes. 

Hos Kreditnu ses der også det særlige tilbud, at man kan få en menneskelig vurdering, og dermed blive klædt på til at tage det helt rigtige lån. Den menneskelige vurdering er ydermere også med til at gøre det klart for kunden, hvordan det står til med deres rådighedsbeløb, og dermed om han/hun overhovedet har økonomi til at låne pengene. På den måde gøres det sikkert, at forbrugeren ikke ender med, ikke at kunne afdrage på den månedlige sum der kræves, og ender dermed ikke i en større gæld, end der først er blevet skabt. 

Som en af de eneste udbydere i branchen, ses det også, at Kreditnu kun ønsker at låne penge ud til folk der er over 23 år. Dette skyldes, at Kreditnu kun ønsker at låne penge ud til de mennesker, hvor det at låne penge er en moden beslutning, og ikke blot en spontan løsning, som ikke har været gennemtænkt.

At tage et lån kræver nemlig en vis modenhed, og denne modenhed kræves typisk også, hvis man skal forstå de alvorlige konsekvenser det kan have, hvis man ikke har økonomi til at tage det lån, som man tænker på. Selvom Kreditnu stiller en masse krav, både til din økonomi og til din alder, stiller de dog ikke krav til, hvad du vil bruge dine penge på. Dette giver de dig den fulde frihed til selv at bestemme. Så om det er en ny cykel, et B&O anlæg eller en ferie med familien, er det helt op til dig hvad du vælger. 

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)