Lån penge billigt online på Tjeklån
TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Diba billån - Er det billigst og bedst?

Her kan du se de billigste alternativer til Diba Billån

Diba billån er en virksomhed, der tilbyder et af Danmarks billigste billån. Diba Billån ejes af Sydbank A/S men har eksisteret siden 1989. Diba Billån er et af de foretrukne lån til finansiering af bil, campingvogn eller lignende i Danmark, og er anbefalet af Forbrugerrådet TÆNK Penge.Forretningsidé.

Hos Diba billån kan du bruge deres låneberegner til at regne ud, hvad det vil koste at finansiere din nye bil hos dem. Du kan vælge det lån, der passer bedst til dig, ansøge og få hurtigt svar. Det er nemt, hurtigt og billigt at finansiere sin næste bil med Diba Billån.

Produkter

Diba Billån tilbyder et af Danmarks billigste billån. De tilbyder både billån med og uden udbetaling, og du kan ansøge døgnet rundt. Du kan selv være med til at bestemme hvor stor din udbetaling skal være, samt hvor lang tid, du ønsker at betale lånet tilbage over.

Om at låne penge hos

Når man vil låne hos Diba Billån skal man blot indtaste nogle oplysninger om bilen i låneansøgningen. Man skal indtaste bilens pris og model, samt det beløb, man ligger i udbetaling og så hvor mange måneder, man ønsker at betale af. Når man har ansøgt - hvilket kan gøres nemt på computer, tablet eller endda mobil - laves der en vurdering af ansøgningen. Ansøgningen vurderes ud fra en kreditvurdering af dig og din økonomi samt bilens stand etc. Man kan vælge fast eller variabel rente, når man finansierer sin bil med Diba Billån. Man kan også låne penge til privatkøb af bil. Der skal tegnes forsikring på den bil, man køber, og dette skal oplyses til långiver. Det er muligt at købe bilforsikring hos Diba Billån. Man skal være dansk statsborger og have adresse i Danmark for at kunne låne hos Diba Billån. Man kan ikke låne, hvis man står i RKI eller Debitor Registret.

notifyImg
logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser