TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

Diba billån - Er det billigst og bedst?

Her kan du sammenligne Diba Billån med andre billån på markedet til finansiering af dit bilkøb

  1. Hjem
  2. Låneudbydere
  3. Diba billån
Lånebeløb 30.000 - 1.000.000 kr.
Tilbagebetaling 1 - 10 år
Rente/år 1.5-8.5%
Oprettelsesgebyr 17.500 kr.
Alder 20 år
ÅOP 3,68 %
Attraktiv rente Billån med og uden udbetaling Hurtigt svar
Ansøg nu

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 200.000 kr.Løbetid: 96 måneder kr. Variabel debitorrente: 2,25 % ÅOP: 3,68 % Månedlig ydelse: 2401 kr. Samlede kredit omk.: 230467 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 230467 kr.
Bedste alternativer

Er Diba billån ikke hvad du søger? Tag et kig på et udvalg af vores andre låneudbydere nedenfor, eller gå tilbage til det samlede overblik over alle vores udbydere her

Lånebeløb
10.000 - 500.000 kr.
Tilbagebetaling
1 - 12 år
Rente/år
3,6 - 20,95 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 50.000 kr.Løbetid: 84 måneder Etabl.omk.1500 kr. Variabel debitorrente: 3,60 - 20,95 % ÅOP: 4,40 - 22,06 % Månedlig ydelse: 773 kr. Samlede kredit omk.: 9.178 - 50.000 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 59.178 - 100.000 kr.
Lånebeløb
5.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling
1 - 15 år
Rente/år
4,99 - 18,99 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr.Løbetid: 60 måneder kr. Variabel debitorrente: 5,11 - 20,73 % ÅOP: 5,11 - 20,73 % Månedlig ydelse: 755 - 1.038 kr. Samlede kredit omk.: 5.274 - 22.199 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 45.274 - 62.199 kr. Løbetid 1-15 år
Lånebeløb
30.000 - 500.000 kr.
Tilbagebetaling
1 - 12 år
Rente/år
3,5 - 18,2 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 125.000 kr.Løbetid: 120 måneder - 7488 kr. Variabel debitorrente: 3.55-19.80 % ÅOP: 4.28-24.34 % Månedlig ydelse: 1.300-2.552 kr. Samlede kredit omk.: 31.008-181.252 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 156.008-306.252 kr.
Se flere lån

Følgende medier har skrevet om TjekLån

jyllandsposten nordjyske finans soendagsavisen jubii

Anmeldelser

Diba billån er en virksomhed, der tilbyder et af Danmarks billigste billån. Diba Billån ejes af Sydbank A/S men har eksisteret siden 1989. Diba Billån er et af de foretrukne lån til finansiering af bil, campingvogn eller lignende i Danmark, og er anbefalet af Forbrugerrådet TÆNK Penge.Forretningsidé.

Hos Diba billån kan du bruge deres låneberegner til at regne ud, hvad det vil koste at finansiere din nye bil hos dem. Du kan vælge det lån, der passer bedst til dig, ansøge og få hurtigt svar. Det er nemt, hurtigt og billigt at finansiere sin næste bil med Diba Billån.

Diba Billån 

Står du og drømmer om en ny bil, men har ikke helt pengene til den, så kan Diba billån være den helt rigtige mulighed for dig. Hos Diba billån kan du nemlig låne penge til din nye bil. Det kan du gøre både med og uden udbetaling alt efter, hvad der passer dig bedst. Og ja du læste rigtigt, du kan simpelthen her hos Diba billån få billån uden udbetaling. Et billån hos Diba kan betale din nye bil, og dermed være med til at gøre din hverdag meget nemmere. Derfor er det en rigtig god mulighed for dig, der går og drømmer om en ny bil at kigge nærmere på dine muligheder for at låne hos diba billån. 

Hos diba billån er der en attraktiv rente at få. Det vil sige, at du hos Diba kan spare mange penge på at vores rente på dit billån er lavere end andre udbydere. Netop derfor har Diba også vundet forbrugerrådets Tænk Penges bedst i test i 2018. Dette skyldes, at Diba bestræber sig på at gøre billånet så attraktivt og godt for dig som forbruger, som overhovedet muligt. Renten på et billån kan man selv bestemme om man vil have, skal være variabel eller fast rente. Det kan være meget forskelligt, hvad man som forbruger synes er bedst, og derfor er det også op til dig, hvilken type rente du ønsker. Dog kan en hovedregel være med til at hjælpe valget lidt på vej. Det er nemlig sådan, at en variabel rente kan ændre sig over lånets løbetid, og det vil sige, at du som låner ikke kan være sikker på, hvad de månedlige omkostninger vil ligge på, hvis der sker en rentestigning eller et rentefald. Derfor kan man i de fleste tilfælde sige, at det kan være smartest at vælge variabel rente ved billån med kortere løbetid og fast rente, hvis man har lang løbetid på sit lån. Dette skyldes blandt andet, at den faste rente kan være lidt dyrere i månedlige omkostninger, men til gengæld er du sikret, at der ikke sker ændringer, hvis der skulle komme en rentestigning i løbet af lånets løbetid. 

Om Diba billån 

Hos Diba kan du få meget hurtigt svar på din låneanmodning. Der bestræbes på at gives svar inden for to timer. Og er alle oplysninger i forbindelse med bil og bilkøb opgivet før klokken 14 på hverdage, så kan du stå med pengene i hånden allerede samme dag, som du har ansøgt om lånet. Der er altså hurtig proces, og mulighed for at lave dit bilkøb lige præcis når du har brug for det, når du benytter Diba billån. 

De sidste ting du skal vide om Diba, før du ansøger, er at du som låner ikke må være indskrevet i RKI som dårlig betaler. Dette skyldes at vi som udbydere er nødt til at vide at der er styr på pengene. Billån fra Diba finansieres i samarbejde med Sydbank A/S. Derudover skal du bare udfylde låneberegneren på vores hjemmeside, så det lån du gerne vil optage, kan ses i låneberegneren med blandt andet bilens årgang og lånets løbetid oplyst. Herefter skal der igennem nemid gives adgang til en eSkat fuldmagt, således at vi har adgang til de oplysninger vi har brug for, for at du kan gennemføre dit billån. Herefter er det bare at vente et øjeblik på, at vi har behandlet din ansøgning, og så har du fluks svar på, hvornår du kan få din næste bil finansieret gennem billån fra Diba billån. 

Produkter

Diba Billån tilbyder et af Danmarks billigste billån. De tilbyder både billån med og uden udbetaling, og du kan ansøge døgnet rundt. Du kan selv være med til at bestemme hvor stor din udbetaling skal være, samt hvor lang tid, du ønsker at betale lånet tilbage over.

Om at låne penge hos

Når man vil låne hos Diba Billån skal man blot indtaste nogle oplysninger om bilen i låneansøgningen. Man skal indtaste bilens pris og model, samt det beløb, man ligger i udbetaling og så hvor mange måneder, man ønsker at betale af. Når man har ansøgt - hvilket kan gøres nemt på computer, tablet eller endda mobil - laves der en vurdering af ansøgningen. Ansøgningen vurderes ud fra en kreditvurdering af dig og din økonomi samt bilens stand etc. Man kan vælge fast eller variabel rente, når man finansierer sin bil med Diba Billån. Man kan også låne penge til privatkøb af bil. Der skal tegnes forsikring på den bil, man køber, og dette skal oplyses til långiver. Det er muligt at købe bilforsikring hos Diba Billån. Man skal være dansk statsborger og have adresse i Danmark for at kunne låne hos Diba Billån. Man kan ikke låne, hvis man står i RKI eller Debitor Registret.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)