TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Coop Bank

Coop Bank er en del af dagligvarekæden Coop, hvor du helt sikkert handler af og til, men vidste du også, at du faktisk kan låne penge hos Coop til lige det, du står og mangler. Coop Bank er ikke blot en udbyder af lån til dig. Hos dem har du også mulighed for at få et kreditkort og en konto lige præcis, som du har i din nuværende bank.

Lån penge hos Coop Bank

Hos Coop Bank kan du vælge mellem tre korttyper, ligesom du kan i alle mulige andre banker. For at ansøge om et lån hos Coop Bank behøver du dog ikke være medlem af Coop eller have en oprettet konto hos dem. Du kan blot ansøge om et lån til det, du mangler. Hos Coop Bank kan du låne helt op til 350.000 kroner, som du frit og kvit kan bruge på det, du har lyst til. Du skal selvfølgelig igennem en ansøgningsproces, hvor du skal godkendes til det lån, du ansøger om.

Er et CoopLån 20+ noget for dig?

Hos Coop Bank har de to forskellige typer af lån. Dem kalder de for CoopLån 20+ og CoopLån 50+. Et CoopLån 20+ er for dig, der ønsker et mindre lån, som ligger i omegnen af 20.000 kroner til 75.000 kroner. Det er derfor et lån, du kan bruge til mindre udgifter som for eksempel et nyt køkken, reparation af bil eller cykel eller noget helt andet, du står og mangler lige nu og her. Med et CoopLån 20+ slipper du for etableringsomkostninger og andre gebyrer. Du skal dermed kun koncentrere dig om at tilbagebetale renter og det øvrige lån, så du kan få det indfriet inden for den aftalte tid og ramme, der er sat. På den måde er det et lån, som er overskueligt, hvor du har et godt overblik over, hvilke udgifter du har. Med et CoopLån 20+ er der én fast rente på 9,95 %, og den er gældende uanset, om du låner 20.000 kroner eller 75.000 kroner. Du kan dog selv vælge, hvor lang løbetiden på lånet skal være. Løbetiden er den tid, du har til at betale lånet og de renteudgifter, der følger med og løber på, tilbage. Hvis du vælger og bliver godkendt til at låne 75.000 kroner, kan du vælge den maksimale løbetid på 72 måneder, hvilket svarer til, at du har seks år til at tilbagebetale dit lån.

Eksempel på lån på 75.000 kroner

Hvis du bliver godkendt til at låne 75.000 kroner hos Coop Bank og vælger en løbetid på 72 måneder, vil din månedlige ydelse være 1.372 kroner. Det er det beløb, du hver måned i 72 måneder skal betale for at indfri dit lån. Det vil sige, at du efter 72 måneder ender med at tilbagebetale 98.784 kroner for et lån på 75.000 kroner.

Et CoopLån 50+

Den anden lånemulighed er Coop Banks CoopLån 50+. Dette lån er beregnet til større lån, da det kan løbe op i 350.000 kroner. Det er et lån, som du også kan bruge til det, du har lyst til. Et lån i den størrelsesorden er generelt egnet til at bruge på en bil, renoveringer eller andre store udgifter. Et CoopLån 50+ har en maksimal løbetid på 10 år, hvilket er en længere løbetid end CoopLån 20+, men lånet er også større. I denne lånetype hos Coop Bank er renten ikke fast men derimod variabel. Afhængig af, hvor mange penge du skal låne, og hvor lang løbetiden skal være, kan renten svinge mellem 3,95 % og 12,95 %. Du skal ikke stille sikkerhed for dette lån, men du skal være sikker på, at du har mulighed for at betale lånet tilbage inden for løbetiden.

Eksempel med lån på 350.000 kroner

Hvis du vil låne 350.000 kroner hos Coop Bank og vil tilbagebetale det i løbet af 10 år, vil din månedlige ydelse være 3564 kroner ved en variabel rente på 3,95%. Efter løbetiden på 10 år vil du ende med at betale mellem 427.680 kroner og 556.705 kroner tilbage. Når du optager et CoopLån 50+, er der i modsætning til CoopLån 20+ etableringsomkostninger, som du skal betale. I dette eksempel vil dine etableringsomkostninger løbe op i 2.995 kroner.

Ansøgningsproces hos Coop Bank

Det er simpelt og nemt at ansøge om et lån hos Coop Bank. Du starter med at vælge det beløb, du vil låne, hvorefter du kan ansøge elektronisk på Coop Banks hjemmeside. Du skal underskrive din ansøgning med dit NemID, således at Coop Bank kan få din identitet bekræftet og være sikker på, at du er den, du udgiver dig for at være. Når din ansøgning er sendt afsted, tager Coop Bank et kig på din økonomi og eventuelle budgetter for at vurdere, om de mener, det er forsvarligt at låne dig de penge, du ansøger om. Hvis de godkender dig og din ansøgning, udarbejder de et lånetilbud, som du skal underskrive med dit NemID. Når dette er gjort, vil pengene blive sat ind på din konto, og du kan bruge dem til det, du har lyst til. Hvis ikke Coop Bank er helt sikre på, om de mener, det er forsvarligt at låne dig penge, kan de bede dig om at se dit budget, så de bedre kan vurdere din situation. De ønsker ikke at låne penge ud, hvis de kan se, at din økonomi ikke kan hænge sammen med det lån, du har ansøgt om.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)