TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Arbejdernes Landsbank - Er det billigst og bedst?

Arbejdernes Landsbank åbnede for første den 3. juni 1919 i København. Banken beskriver sig selv som en bank med grundlæggende værdier og tilgang til kunder, medarbejdere, samarbejdspartnere og investeringer, som bygger på respekt for mennesker, og et mål om at efterlade et positivt aftryk på omverdenen. 

Produkter og lånetyper

Arbejdernes Landsbank tilbyder mange forskellige produkter. De tilbyder blandt andet diverse lån, kassekredit, forbrugslån, omlægningen af lån og meget mere. De tilbyder også professionel rådgivning for virksomheder og erhvervslån. 


Arbejdernes Landsbank tilbyder blandt andet boliglån til boligkøb eller renovering af din bolig. Boliglånet tilbydes uanset om det er hus, ejerlejlighed eller sommerhus. De tilbyder hjælp til at beregne hvor meget du kan købe bolig for, rigtig finansiering af din bolig. omlægning af eksisterende boliglån og et boligkøberbevis. Derudover har de en boligberegner, så du hurtigt kan få et vejledende bud på, hvor meget du låne til bolig. Du kan også booke et møde hos en af Arbejdernes Landsbanks rådgivere og få beregnet et præcist beløb. Et boliglån dækker både over realkredit- og banklån. Realkreditlånet i det samlede boliglån kan maksimalt udgøre 80 % af boligen. Det er et krav om, at du selv kan udbetale minimum 5 %. 


Arbejdernes Landsbank tilbyder også billån, som også gælder finansiering af motorcykel eller campingvogn. Det er flere forskellige måder at optage et billån hos Arbejdernes Landsbank. Du kan for eksempel få finansieret bilkøbet via et tillægslån i din bolig. Men du kan også få et helt almindeligt banklån til bilkøbet. 


Du har også mulighed for at optage et realkreditlån. Der er dog lidt flere variabler i spil og kan være lidt sværere at finde hoved og hale i. Der er nemlig stor forskel på de forskellige typer realkreditlån, som du kan vælge imellem. Der findes både realkreditlån med fast og variable rente. Men du behøver ikke optage ét lån med én lånetype. Du kan godt vælge at tage en del af lånet med en fast rente og en anden del af lånet med en variabel rente.

Forbrugslån eller kassekredit?

Ind i mellem står vi i en situation, hvor vi har brug for at dække uforudsete udgifter. Hos Arbejdernes Landsbank har du nu mulighed for at optage et forbrugslån. I modsætning til en kassekredit, får du ved et forbrugslån udbetalt lånet via én overførsel. Både en kassekredit og et forbrugslån kan lette hverdagen, men med en kassekredit får du stillet et beløb til rådighed på din konto, hvor kun du skal betale renter af det beløb du trækker på kreditten. Godt nok kan en kassekredit kan bidrage til lidt større handlefrihed i nogle perioder, men det kan også sætte dig i gæld. Og i sidste ende kan det ende med at blive dyrere end et forbrugslån. Og et forbrugslån kan hjælpe dig økonomisk på mange af de samme måder som en kassekredit kan. Et forbrugslån er typisk karakteriseret ved en nem ansøgningsproces, som kan foregå online. Du behøver altså ikke tage i ned i banken. Derudover er det karakteriseret ved at du kan bruge pengene på lige præcis det du har lyst. 


Hos Arbejdernes Landsbank kan du altid få hjælp til at vurdere om det er et forbrugslån eller en kassekredit, der giver mest mening for dig.

Hvem kan låne af Arbejdernes Landsbank?

For at optage et lån hos Arbejdernes Landsbank skal du opfylde deres regler om kreditværdighed. Dette er for at sikre, at du har råd til at betale lånet tilbage.  Typisk vil du skulle betale et fast beløb tilbage hver måned indtil hele lånet er tilbagebetalt. Det månedlige beløb består blandt andet af renter og afdrag. Det vil sige, at dit lån bliver mindre måned for måned. Det er altså op til Arbejdernes Landsbank at vurdere hvem der kan optage lån og hvor mange penge der kan lånes.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)