Lån penge billigt online på Tjeklån
Sådan tjener vi penge
Forside / FAQ / Sådan sammenligner du billige lån

Sådan sammenligner du billige lån

Mark Andersen

Forfatter: Mark Andersen

Sammenlign ÅOP

Når du skal optage et billigt lån, er det altid en god ide at indhente tilbud fra forskellige låneudbydere, så du sikrer dig den mest fordelagtige aftale. Når du indhenter lånetilbudene, er det vigtigt, at de er på samme beløb samt løbetid, da en sammenligning ellers er svær at foretage.

 Efter du har indhentet lånetilbud fra forskellige de låneudbydere, som har fanget din interesse, og du skal finde ud af, hvilket lån, der er billigst, skal du sammenligne ÅOP, da det er et udtryk for de årlige omkostninger i procent og dermed prisen på lånet. Jo lavere ÅOP et lån har, jo billigere er lånet, da omkostningerne forbundet med lånet også er lavere.

author

Skrevet af

CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik