Sådan tjener vi penge >

Kviklån og kontanthjælp

Hvis du er på kontanthjælp, og akut mangler penge til en uforudset regning, kan du optage et kviklån. Med kviklån kan du typisk optage mindre lånebeløb med en kort løbetid, så du hurtigt er ude af lånet igen. 

Står du akut og mangler penge som kontanthjælpsmodtager, kan du ofte optage mellem 1.000 - 25.000 kr. med et kviklån. Derudover vil du typisk kunne vælge en løbetid på mellem 1 - 12 måneder. 

Det er op til de enkelte låneudbydere, at fastsætte hvor meget du kan låne og i hvor længe. 

Derudover har du hos nogle låneudbydere mulighed for at optage et kviklån gratis. Typisk er kviklånet gratis i op til 30 dage, hvor du ikke skal betale låneomkostninger, så længe du tilbagebetaler pengene inden for den aftalte periode. 

Hvis du ikke har mulighed for at tilbagebetale dit gratis kviklån til tiden, har du mulighed for at forlænge løbetiden. Du vil først derefter begynde at betale låneomkostninger. Her skal du være opmærksom på, at der kan være høje omkostninger forbundet med et kviklån. 

Hvis du i forvejen er i en svær økonomisk situation, bør du overveje, om du virkelig har brug for at optage et kviklån. Det er i langt de fleste tilfælde ikke en god ide at lukke nuværende gæld med nye kviklån.

Author

Gør som 38.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Nyeste lån på Tjeklån
De billigste lån
Mest populære lån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik

ansøg Ansøg nu