Sådan tjener vi penge >

Kan man få kviklån som arbejdsløs?

Du kan som udgangspunkt godt få et kviklån, hvis du er arbejdsløs. Her er der flere faktorer, som gør sig gældende. Når du optager et kviklån, skal du ofte have et månedligt rådighedsbeløb på min. 6.700 kr. 

Dog kan du typisk godt optage et mindre beløb, på trods af at du er arbejdsløs.

Hos en lang række låneudbydere kan du optage et kviklån, selvom du er uden arbejde, så længe du kan dokumentere en indkomst. Det kan være i form af dagpenge, kontanthjælp eller fra SU. 

Du kan til enhver tid ansøge om et kviklån, for at se om du bliver godkendt. Det er helt gratis og uforpligtende at ansøge om et kviklån. 

Det er vigtigt, at du tænker dig godt om, inden du optager et kviklån som arbejdsløs. Det betyder nemlig, at du vil have et mindre rådighedsbeløb hver måned, så længe du skal tilbagebetale dit lån.

Author

Gør som 38.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Nyeste lån på Tjeklån
De billigste lån
Mest populære lån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik

ansøg Ansøg nu