Sådan tjener vi penge >

Kan jeg låne penge når jeg står i RKI?

Hvis du er registreret som dårlig betaler i RKI, er der desværre ikke mange låneudbydere, som vil give dit et lån - men det er ikke helt umuligt. Der findes stadig en række udbydere, som tilbyder lån på trods af RKI. Du skal dog være opmærksom på, at et lån trods RKI typisk indebærer, at man skal have en medansøger på lånet.

Som registreret i RKI, Debitor Registret eller et andet skyldnerregister i Danmark betyder det, at man er registreret som dårlig betaler, fordi man har misligholdt gæld eller på andre måder ikke har været i stand til at betale af på sin kredit. Derfor er der ikke mange udbydere, der vil låne penge ud til nogen, der står i RKI. Men det er ikke helt umuligt at finde en udbyder, der vil tilbyde dig et lån, selvom du står i RKI.

Hvis du er i tvivl om du står i RKI, kan du læse guiden til at finde fremt til svare her.

Author

Gør som 38.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Nyeste lån på Tjeklån
De billigste lån
Mest populære lån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik

ansøg Ansøg nu