Sådan tjener vi penge >

Hvordan kommer jeg ud af et kviklån?

Hvis man ønsker at komme ud af et kviklån, skal man normalt tilbagebetale det fulde lånebeløb samt eventuelle renter og gebyrer i henhold til lånevilkårene.

Det kan være en god idé at kontakte låneudbyderen og aftale en betalingsplan, hvis man har svært ved at betale tilbage inden for den aftalte frist. Det er vigtigt at overholde aftalerne og være i løbende dialog med låneudbyderen for at undgå yderligere problemer.

Hvis du fortryder dit kviklån, er der forskel på, om det er inden for de første 14 dage eller ej. Når du optager et kviklån, har du op til 14 dages fortrydelsesret fra den dag, hvor du har underskrevet lånedokumentet. 

Hvis du fortryder dit kviklån efterfølgende, gælder fortrydelsesretten ikke længere. Herefter skal du finde måder, hvor du kan tilbagebetale dit kviklån hurtigst muligt. Der findes flere metoder, som giver dig mulighed for at komme ud af et kviklån. 

Først og fremmest kan du indfri dit lån før tid. Ofte kan du indfri dit kviklån før tid uden ekstra omkostninger, og du vil derefter være helt ude af lånet. 

Hvis du pludseligt får ekstra penge mellem hænderne grundet udbetaling af overskydende skat eller andet, vil det altid være en god ide at lukke gæld. 

Du kan også overveje at betale et højere beløb end den fastlagte månedlige ydelse i nogle måneder. Jo mere du betaler af på lånet hver måned, des hurtigere bliver du gældfri.

Author

Udfyld og modtag din låneansøgning helt uforpligtende

E-mail*

Telefonnummer

Fortsæt uden indtastning af e-mail

ansøg Ansøg nu