Sådan tjener vi penge
  1. Hjem
  2. Spørgsmål og svar
  3. Hvor meget kan jeg låne tommelfingerregel?

Hvor meget kan jeg låne tommelfingerregel?

Hvor meget du kan låne, afhænger som udgangspunkt af din økonomiske situation, da låneudbyderne typisk laver et kredittjek på dig før de kan give dit et lånetilbud og fastlægge en rente på dit lån. Dog kan man som tommelfingerregel sige, at man kan låne det beløb, som man har råd til at betale af på hver måned.

Man bør aldrig låne mere end man har råd til. Når du f.eks. ansøger om et forbrugslån hos en udbyder, vil udbyderen som regel fastlægge renten på baggrund af dit ønskede lånebeløb samt den kreditvurdering, de laver på dig. Det vil sige, at renten på dit lån afhænger af din økonomiske situation lige nu. Derfor skal du aldrig låne flere penge, end du stadig har råd til at betale af på lånet hver måned.


notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)