Lån penge billigt online på Tjeklån
Sådan tjener vi penge
Forside / FAQ / Hvad sker der hvis man ikke betaler kviklån?

Hvad sker der hvis man ikke betaler kviklån?

Mark Andersen

Forfatter: Mark Andersen

Hvis man ikke betaler af på sit kviklån, vil det som regel medføre, at du modtager rykkere, rykkergebyrer og at dit lån bliver opsagt. Misligholdt gæld kan betyde, at din sag bliver sendt til inkasso, hvilket på sigt kan føre til, at du vil blive registreret i RKI eller Debitor Registret som en dårlig betaler.

Hvis du ikke betaler af på dit kviklån - og dermed har misligholdt gæld - vil det altså også kunne have betydning for dine fremtidige lånemuligheder, da man som registreret i RKI eller Debitor Registret fremover har meget svært ved at få bevilliget et lån.

Hvis du kommer i en situation, hvor du ikke kan betale af på dit kviklån, bør du kontakte låneudbyderen og spørge, om du eventuelt kan få en afdragsfri periode, eller om I kan lave en anden afdragsordning.

Du kan få en ny afdragsordning

Har du svært ved at betale, og allerede tidligt kan se at aftalen faktisk ikke passer med din indkomst, kan det give mening at kontakte banken eller udbyderen. De er selfølgeligt ikke interesseret i, at du ender i RKI og vil gerne have deres penge.
Derfor vil du typisk kunne få en ny afdragsaftale, således af du har bedre vilkår og muligheder for at betale dit lån tilbage.

author

Skrevet af

CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik