Sådan tjener vi penge >

Hvad sker der hvis man ikke betaler kviklån?

Kviklån er ikke uden risici, og hvis man ikke betaler tilbage inden for den aftalte tidsramme, kan det medføre forskellige konsekvenser. Låneudbydere kan pålægge straffegebyrer, påbegynde inddrivelsesprocessen, og det kan potentielt påvirke ens kreditværdighed negativt.

Det er derfor vigtigt at være opmærksom på betalingsbetingelserne og sikre, at man er i stand til at opfylde sine forpligtelser, før man tager et kviklån.

Hvis du ikke betaler af på dit kviklån - og dermed har misligholdt gæld - vil det altså også kunne have betydning for dine fremtidige lånemuligheder, da man som registreret i RKI eller Debitor Registret fremover har meget svært ved at få bevilliget et lån.

Hvis du kommer i en situation, hvor du ikke kan betale af på dit kviklån, bør du kontakte låneudbyderen og spørge, om du eventuelt kan få en afdragsfri periode, eller om I kan lave en anden afdragsordning.

Hvad sker der hvis man ikke betaler kviklaan

Du kan få en ny afdragsordning

Har du svært ved at betale, og allerede tidligt kan se at aftalen faktisk ikke passer med din indkomst, kan det give mening at kontakte banken eller udbyderen. De er selvfølgeligt ikke interesseret i, at du ender i RKI og vil gerne have deres penge.
Derfor vil du typisk kunne få en ny afdragsaftale, således af du har bedre vilkår og muligheder for at betale dit lån tilbage.

Du har også mulighed for, at samle flere af dine kviklån i ét, hvis du altså har flere af slagsen. Hvis du vil se mulighederne for at samle dine kviklån, kan du tilgå vores kviklån oversigt.

Author

Udfyld og modtag din låneansøgning helt uforpligtende

E-mail*

Telefonnummer

Fortsæt uden indtastning af e-mail

ansøg Ansøg nu