Tjek-lån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Hvad er et kviklån?

Kviklånet er en nem og hurtig låneform, der giver dig mulighed for at låne penge uden at stille sikkerhed. Grundet lånets korte løbetid vil du fra starten af få et klart overblik over hvor meget lånet vil koste dig. Derfor vil du præcist vide over hvor lang tid du skal betale af på lånet og hvornår du kan forvente at være gældfri.

Grundet den nemme etablering er kviklånet eksploderet i popularitet de seneste år. De kortfristede og hurtige lån er efterspurgte, og som låntager bliver man ikke forhørt om formålet med lånet. Det er op til dig alene hvad du ønsker at bruge pengene på.

Kviklån er også kendt under andre navne såsom quick-lån, minilån, sms lån, hurtiglån osv.

Kviklån er i disse år genstand for mange lovændringer og negativ omtale eftersom nogle personer har haft svært ved at administrere tilbagebetalingen og den frihed der følger med lånet. Med et kviklån er det vigtig at du er afklaret med hvordan du betaler af på lånet. Det er et kortfristet lån, derfor er udgifterne høje hvis du ikke betaler af på lånet indenfor lånets løbetid.

Det hurtige og midlertidige kviklån er en god mulighed, hvis du står og akut mangler penge til eksempelvis at udbedre skader, det kunne være en pludselig opstået tandskade eller lign. Kviklån kan også bruges til eksempelvis gode tilbud, hvor den opnåede rabat overstiger udgifterne ved at etablere selve lånet.

For at læse mere omkring Kviklån kan du besøge TjekLåns sektion for kviklån, hvor du også kan sammenligne priserne på kviklån. Her kan du også læse nærmere omkring, hvilke krav du skal kunne leve op til for at kvalificere til et kviklån.