Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Hvad er et kviklån?

Kviklånet er en nem og hurtig låneform, der giver dig mulighed for at låne penge uden at stille sikkerhed. Grundet lånets korte løbetid vil du fra starten af få et klart overblik over hvor meget lånet vil koste dig. Derfor vil du præcist vide over hvor lang tid du skal betale af på lånet og hvornår du kan forvente at være gældfri.

Grundet den nemme etablering er kviklånet eksploderet i popularitet de seneste år. De kortfristede og hurtige lån er efterspurgte, og som låntager bliver man ikke forhørt om formålet med lånet. Det er op til dig alene hvad du ønsker at bruge pengene på.

Kviklån er også kendt under andre navne såsom quick-lån, minilån, sms lån, hurtiglån osv.

Kviklån er i disse år genstand for mange lovændringer og negativ omtale eftersom nogle personer har haft svært ved at administrere tilbagebetalingen og den frihed der følger med lånet. Med et kviklån er det vigtig at du er afklaret med hvordan du betaler af på lånet. Det er et kortfristet lån, derfor er udgifterne høje hvis du ikke betaler af på lånet indenfor lånets løbetid.

Det hurtige og midlertidige kviklån er en god mulighed, hvis du står og akut mangler penge til eksempelvis at udbedre skader, det kunne være en pludselig opstået tandskade eller lign. Kviklån kan også bruges til eksempelvis gode tilbud, hvor den opnåede rabat overstiger udgifterne ved at etablere selve lånet.

For at læse mere omkring Kviklån kan du besøge TjekLåns sektion for kviklån, hvor du også kan sammenligne priserne på kviklån. Her kan du også læse nærmere omkring, hvilke krav du skal kunne leve op til for at kvalificere til et kviklån.

HVAD ER ET KVIKLÅN?


Et kviklån er en hurtig og nem låneform der giver dig klart overblik over, hvor mange penge lånet koster dig fra starten af. Et kviklån er kortfristet og du ved præcist over hvor lang tid du skal betale tilbage på lånet og kan derfor planlægge, hvornår du er gældfri.

Kviklånet er eksploderet i popularitet de seneste år, og med god grund.Med et kviklån stiller låneudbyderen nemlig ingen spørgsmål om hvad pengene skal bruges til og du kan låne uden at stille sikkerhed.

TjekLån udbyder ikke lån, men er udelukkende en sammenligningstjeneste, der hjælper dig med at skabe et overblik over de billigste kviklån på markedet.


KAN JEG FÅ ET KVIKLÅN?


kviklån
Selve ansøgningsprocessen er uhyre simpel og du behøver ikke engang at møde op i banken. Du skal dog opfylde nogle krav for at kunne optage kviklån.


  • Du skal være fyldt 18 år

  • Du skal kunne bekræfte din identitet med NemID, som også bruges til at underskrive låneaftalen

  • Du må ikke være registreret i RKI

  • Du skal gerne have en fast indtægt


For at kunne optage et lån skal du være myndig for at kunne binde dig juridisk. Du skal altså være min. 18 år. Eftersom de fleste unge på 18-19 år er under uddannelse eller har en lav indkomst, er udbuddet af finansieringsselskaber særligt begrænset for denne aldersgruppe. Den stramme kreditpolitik løsnes op for unge mellem 20-25 år, og +25 år er der ikke længere begrænsende aldershensyn.

Til den digitale ansøgningsprocessen skal du benytte NemID for at bekræfte din identitet og foretage en digital underskrift. Til gengæld kan du klare hele ansøgningsprocessen online og slipper for at stille i banken og besvare omfattende spørgsmål. Du kan med andre ord optage et kviklån uden sikkerhed, hvilket er en forskel fra at optage lån i konventionelle banker.

Har du tidligere haft problemer med at overholde betalingsfrister, kan du være blevet registreret i skyldnerregistret. Mange låneudbydere stiller krav om, at du ikke må være registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret. Det er ikke rart at være registreret som dårlig betaler, men er skaden sket, kan du blive slettet fra registret ved at betale de samlede kreditomkostninger, til dem der har meldt dig som dårlig betaler.

I ansøgningen bliver du bedt om at dokumentere din indkomst. Har du en fast og stabil økonomi, vil dette forbedre dine chancer hos udbyderne der vurderer, hvorvidt du har økonomisk råderum til at tilbagebetale lånet. Har du fællesøkonomi med en ægtefælle, forbedres dine muligheder og du vil kunne låne mere og under bedre vilkår.
NYE REGLER FRA ÅRSSKIFTET PÅ KORTFRISTEDE KVIKLÅN


kviklån
Den 1. januar 2017 trådte nye regler i kraft, der sikrer en øget forbrugerbeskyttelse på kviklån med en løbetid på under tre måneder. Fra låneudbyder afgiver tilbud til det kan accepteres, indføres en obligatorisk betænkningspause på 48 timer.

Det er forbudt for låneudbyderen at kontakte forbrugeren for at følge op på et tilbud. Når den obligatoriske tænkepause har passeret, er det op til forbrugeren at kontakte låneudbyderen for at gennemføre lånet.

Betænkningstiden gælder kun kortfristede lån på under tre måneder og sker med henblik på at undgå impulskøb.

ER ET KVIKLÅN DYRT ELLER BILLIGT?


Med et kviklån er du sikret kontrol over udgifterne forbundet med lånet og du kan udarbejde et præcist budget der sikrer, at gælden ikke vokser dig over hovedet. Derfor er kviklån en god mulighed hvis du ønsker et nemt og hurtigt lån med klarhed over omkostningerne.

Når du søger om billige lån vil den oplyste rente være en standardrente, som efterfølgende tilpasses din alder, beløbsstørrelse, lånets løbetid og andre omstændigheder.

ER ET KVIKLÅN DET BEDSTE LÅN FOR DIG?


Alle lån koster penge i form af renter, hvilket er det gebyr du skal betale for at låne penge i en given periode. Et alternativ til et kviklån er at oprette en kassekredit i sit pengeinstitut. En ulempe ved kassekreditten er at man ikke bemærker de ekstra penge man har til rådighed og derfor ofte bruger mere end oprindelig planlagt.

Hvis du overvejer at låne et større beløb bør du også læse hvad vi skriver om forbrugslån. Der er mange ligheder mellem kviklån og forbrugslån, men til større beløb kan et forbrugslån være en mere fordelagtig løsning. Et forbrugslån er en nem online ansøgningsproces, men kan betyde at du skal stille en sikkerhed for lånet. Du kan sammenligne tilbud på de bedste forbrugslån her. Du skal være opmærksom på at kviklån og forbrugslån har mange forskellige betegnelser. De kan også hedde sms lån, hurtig lån eller quicklån.

Står du og har brug for penge mellem hænderne i en kortere periode, så kan et kviklån være en god og nem løsning. I modsætning til en kassekredit er et kviklån midlertidigt og risikerer derfor ikke at løbe ud af kontrol. Når du optager et kviklån, har du kontrol med udgifterne og kan planlægge dit budget omkring hvor længe, du skal betale af på lånet.


FORDELE OG ULEMPER VED KVIKLÅNNår du ønsker at optage et lån er det meget vigtigt, at du kigger dig rigtigt godt for. Det behøver dog ikke være så svært at finde de billigste kviklån på markedet. Vi anbefaler, at du benytter dig af én af de mange sammenlignssider der findes . På den måde kan du styre uden om dyre kviklån og kun finde det billigste på markedet.

Hvis du ønsker at tage et kviklån, er der nogle simple råd du skal følge, for at du kan få pengene hurtigst muligt. Gå til en sammenligningsside som eksempelvis TjekLån for at finde det billigste lån online. Vælg det beløb du ønsker at låne og sorter derefter lånene således du får det lån øverst, som tilbyder den laveste rente. Derefter udfylder du en online låneansøgning og indsender til låneudbyderen. Derefter vil du typisk få svar på, hvorvidt du er godkendt til at få lånet udbetalt i løbet af få minutter. Du skal være opmærksom på, at der er en karensperiode på 48 timer, inden låneudbyderen må overføre pengene til din konto. En karensperiode betyder en periode, hvor du kan nå at fortryde at du har indsendt en ansøgning om at optage lånet. Dette skyldes nye regler for kviklån som trådte i kraft 1. januar 2017. Det giver dig mulighed for at overveje, om du ønsker at tage et lån online.

Der er i de senere år kommet en masse nye lån på markedet, hvor der er mulighed for at vælge lån med kort løbetid og lidt længere løbetid. Nogle af de nye udbydere, som tilbyder meget billige lån nemt og hurtigt er, Spargp Finans, Leasy minilån, Santander Consumer Bank og Bank Norwegian. De er rigtig gode bud, når du skal ud og finde lån med lav rente. Ingen af dem stiller spørgsmål til, hvad du skal bruge pengene til. Dette er helt op til dig. Du skal naturligvis være opmærksom på, at pengene skal betales tilbage til låneudbyderen. Hvem af udbyderne der kan sørge for, at du har pengene hurtigst er lidt svært at svare på. Men de fleste udbydere kan i dag udbetale pengene meget hurtigt direkte på din bankkonto.

En af de store fordele ved at tage et kviklån fremfor et lån i de konventionelle banker er, at du kan gøre det uden sikkerhed. En normal bank vil som oftest kræve en form for sikkerhed samt at du har en fast indtægt, hvis du ønsker at optage et lån hos dem. Det kan være sikkerhed i fast ejendom som dit hus eller lejlighed, eller det kan være sikkerhed i andet løsøre som du ejer. Et kviklån uden sikkerhed er således en mulighed for dig, som måske endnu ikke ejer egen bolig eller andet løsøre af nævneværdig værdi. Er du låner uden mulighed for at stille sikkerhed, vil låneudbyderen næsten altid kræve et du ikke er registreret i RKI. Er du registreret i RKI anbefaler vi at du sørger for at få betalt din eksisterende gæld tilbage, så du kan blive slettet fra skyldnerregistret igen. Muligheden for at låne er altså væsentligt større hvis du har en fast indtægt, har fast ejendom og du ikke er registreret i RKI.

UDBYDERE AF KVIKLÅN


Der findes i dag en lang række af udbydere af kviklån i Danmark. og der kommer hele tiden flere til. Det er dog normalt, at de forskellige udbydere af kviklån har flere forskellige brands under sig. Et eksempel herpå er Leasy der har nogle af de mest populære kviklån på markedet. De har dels egne lån, som eksempelvis Leasy Lavrente, Leasy Minilån og Leasy kontantlån. Begge lån kan du finde her på siden. Udover disse lån er det også Leasy, som står bag lån som Spargo Finans, Føniks Privatlån, Modus Finans og Nordic Lån. Lige meget hvilket af disse lån du ansøger, er det altså i sidste ende Leasy, som du optager lånet hos. Du skal dog blot være opmærksom på, at du vælger det billigste af lånene og på den måde får et lån med lavest mulig rente.

Èn af de andre udbydere som også har en del forskellige brands under sig er Basisbank. Deres vigtigste brands er Lånlet og Selene Finans. Som ved optagelse af alle andre kviklån, skal du her være meget opmærksom på de samlede kreditomkostninger, når du optager et lån hos Basisbank. Her på TjekLån opgiver vi som lover foreskriver det altid de samlede kreditomkostninger på et lån. De samlede kreditomkostninger, dækker over det beløb du har lånt tillagt alle kreditomkostninger inkl. oprettesesgebyrer, renter og andre gebyrer. Dette beløb skal du være særlig opmærksom på når du optager kviklånet.

Eftersom der er så mange udbydere som der er kan du med rette spørge dig selv, hvordan du finder det bedste lån på markedet. Her er det vores anbefaling, at du bruger vores sorteringsfunktion, således du kan vælge det billigste lån til dit behov. Du skal dog være opmærksom på, at at den endelige rente ofte hænger nøje sammen med din generelle økonomiske situation. Jo bedre denne er jo billigere vil du som oftest kunne låne. Derfor anbefaler vi dig, at du altid ansøger hos mindst 3 udbydere, således du kan vælge at optage lånet hos den udbyder, som i sidste ende tilbyder dig den billigste rente.

Anmeldelse fra bruger

Tjek-Laan.dk

Anmeldt 5/5 ud af 1 kunde anmeldelser

5/5

Da jeg stod og skulle finde det kviklån som passede bedst til mig benyttede jeg Tjek-laan.dk. Siden gav et fint overblik over de billigste lån på markedet. Jeg kunne tilmed indtaste det beløb jeg ønskede at låne. Jeg kan kun anbefale TjekLån til andre.

- af