Sådan tjener vi penge >

Er kviklån dårligt at optage?

Det er ikke nødvendigvis dårligt at optage et kviklån. Dog kan der stadig være ulemper, som du bør være opmærksom på, inden du optager et kviklån. 

En af ulemperne ved at optage et kviklån er, at du som med andre lånetyper, skal betale omkostninger i form af etableringsomkostninger, renter, gebyrer og øvrige omkostninger.

Hvis du kan undgå at optage et kviklån, er det typisk bedst. Dog skal du ikke være bange for at optage lånet, hvis du får et godt lånetilbud. Her kan du kigge på lånets ÅOP, som står for årlige omkostninger i procent. ÅOP angiver lånets reele pris. 

Der findes i dag mange populære låneudbydere, som kan tilbyde dig et kviklån med gode lånevilkår. Du kan altså låne penge, når du modtager en uforudset regning eller andet forbrug, uden at du skal betale kassen for det. 

Det er altså ikke dårligt at optage et kviklån, hvis du er sikker på, at du kan tilbagebetale lånet igen.

Author

Gør som 38.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Nyeste lån på Tjeklån
De billigste lån
Mest populære lån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik

ansøg Ansøg nu