Sådan tjener vi penge >

Er billige lån også hurtige?

Et billigt lån kendetegnes ved dets lave rente og etableringsomkostninger, hvilket for de fleste er det mest attraktive. Et billigt lån udbetales ligesom andre lån, indenfor kort tid. Dog vil et billigt lån typisk have en kortere løbetid.

De billigste lån er som regel realkreditlån eller lån i banken, og de er som bekendt ikke de hurtigste lån, der findes på markedet. Grunden, til at du kan få billige lån ved et realkreditinstitut eller i banken, er, at de laver en kreditvurdering af dig, som så bestemmer renten. Dette tjek tager typisk et par hverdage, hvorefter du får tilsendt en låneaftale.

Online lån er derimod typisk også hurtige lån, hvor der ikke foretages kreditvurdering, og du kan derfor forvente at have pengene indenfor kort tid. Ønsker du et lån med en hurtig udbetaling, skal du kigge på lånets behandlingstid, som består af svar- og udbetalingstiden. Står der, at du får svar med det samme, og at du får pengene indenfor 2 timer, kan du se pegene på din konto allerede samme dag.

Author

Gør som 38.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Nyeste lån på Tjeklån
De billigste lån
Mest populære lån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik

ansøg Ansøg nu