Lån penge billigt online på Tjeklån
Sådan tjener vi penge
Forside / FAQ / Er billige lån også hurtige?

Er billige lån også hurtige?

Mark Andersen

Forfatter: Mark Andersen

De billigste lån er som regel realkreditlån eller lån i banken, og de er som bekendt ikke de hurtigste lån, der findes på markedet. Grunden, til at du kan få billige lån ved et realkreditinstitut eller i banken, er, at de laver en kreditvurdering af dig, som så bestemmer renten. Dette tjek tager typisk et par hverdage, hvorefter du får tilsendt en låneaftale.

Online lån er derimod typisk også hurtige lån, hvor der ikke foretages kreditvurdering, og du kan derfor forvente at have pengene indenfor kort tid. Ønsker du et lån med en hurtig udbetaling, skal du kigge på lånets behandlingstid, som består af svar- og udbetalingstiden. Står der, at du får svar med det samme, og at du får pengene indenfor 2 timer, kan du se pegene på din konto allerede samme dag.

author

Skrevet af

CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik