TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

Bedste samlelån

Saml dine små lån til et enkelt lån, og spar penge på renten

LÆS MERE OM AT TAGE ET LÅN HER PÅ SIDEN

Hvad er det bedste samlelån 

Overvejer du et samlelån? Har du mange små lån, og overvejer du at samle dem til ét stort lån? Så er samlelånet lige noget for dig. Et samlelån er nemlig en rigtig god måde at få styr på sin økonomi på, hvis man har optaget flere, mindre lån hos forskellige udbydere, og måske er ved at miste overblikket. Men hvad er så det bedste samlelån? Det forsøger vi at give dig svaret på her på dette site. Hvis du fortsætter læsningen, vil du blive meget klogere på de forskellige fordele og ulemper, der er forbundet med et samlelån, og vi giver dig al den viden, du har brug for, når du går på jagt efter det bedste samlelån på markedet.

Bedste samlelån.png

Hvad er samlelån?

Hvad er et samlelån, tænker du måske? Som navnet antyder, er det en måde hvorpå du som forbruger kan samle flere lån til ét stort lån. Hvis du har det, som mange betegner som “klatgæld”, altså mange små lån hist og pist hos forskellige udbydere, kan et samlelån være løsningen for dig. Ved at samle dine lån i et samlelån, kan du samle din gæld ét samlet lån, i stedet for at skulle betale af på gæld til mange udbydere på én gang. Selvom det måske virker en smule tåbeligt at optage et nyt lån, når man allerede har mange, kan et samlelån faktisk spare dig rigtig mange penge på sigt. Men du skal huske at undersøge dine muligheder, når du overvejer et samlelån, da det er værd at se på, om det kan betale sig at optage et samlelån. Det kan det som regel, men husk altid at undersøge dine muligheder alligevel

Hvordan finder jeg det bedste og billigste lån?

Når du starter din søgen efter et godt lån, er det altid en god idé at begynde med at sammenligne tilbuddene fra de forskellige udbydere, der er på markedet. Og hvis du leder efter det bedste og billigste lån, er du kommet til det helt rigtige sted for at starte din søgning. Her på TjekLån har vi nemlig samlet de udbydere, som vi mener er de bedste på markedet for samlelån lige nu. Her på siden viser vi dig de bedste tilbud på samlelån, der er at vælge imellem lige nu, så du kan sammenligne dine muligheder på flest mulige parametre.

Når du sammenligner priserne på samle lån, kan du med fordel starte med at se på lånenes ÅOP. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent, og er det tal, der viser dig helt nøjagtigt, hvad dit lån kommer til at koste dig samlet set. Tallet viser dig, hvad det koster at låne penge og inkluderer den månedlige ydelse i hele lånets løbetid samt renter, gebyrer og andre omkostninger.

Når du går i gang med at sammenligne lån er der dog en række krav, du skal være opmærksom på. De fleste låneudbydere tilbyder nemlig ikke lån til personer, som er registreret i RKI eller Debitor Registret. Hvis udbyder kan se, at du er registreret som dårlig betaler, er det meget sandsynligt, at de ikke vil låne dig penge, før du kommer ud af din eksisterende gæld. Derfor anbefaler vi dig - hvis du allerede er registreret i et skyldnerregister - at du først og fremmest fokuserer på at få betalt af på den gæld, du har. Hvis du i forvejen har meget gæld, vil det sandsynligvis ikke kunne svare sig for dig at optage et samlelån. 

Hvorfor er samlelån en god ide?

Et samlelån er lånet for dig, der ønsker at samle alle dine eksisterende lån for at spare penge. Hvis du har mange små lån, kan det være en fordel for dig, hvis lånet samles til et samlelån frem for mange af de mindre, dyrere lån. Ja, du kan faktisk være så heldig, at du vil kunne få en endnu lavere rente, hvis du samler dine lån hos én enkelt udbydere. Hvis du hver måned afdrager på en gæld til flere forskellige udbydere, kan det løbe op i høje renteomkostninger. Men hvis du samler dine lån, kan du som regel altid få en meget bedre rente. Du kan her hos TjekLån sammenligne dine muligheder ved fx at se på, hvilke lån, der har lave renter, så du kan spare flere penge.

Et samlelån vil som regel ikke bare have  en positiv effekt på din økonomi. Det viser sig nemlig, at det også kan have indflydelse på dit mentale helbred, når flere lån samles til ét, da det kan mindske en stressfaktor - nemlig at have mange kreditorer. Når der ansøges om et samlelån, tager du altså et skridt i retningen af både at få styr på økonomien rent fysisk, men også de stressende tanker, der kan følge med at have mange forskellige långivere. Husk, at et samlelån er din mulighed for at få et billigere lån end det, du har i forvejen.

Samlelån sider

Billigste samlelån.png

Hurtig samlelån.png

Lav et samlelån.png

Samle dine lån.png

Samlelån lav rente.pngnotifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)