TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
Mark Andersen
Skrevet af

Mark Andersen

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing.

Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

Sådan får du et billigt kviklån

Et kviklån er det nemmeste type af lån på det danske marked. I mange tilfælde kan du ansøge om et kviklån og modtage pengene samme dag, hvilket er særdeles praktisk, når du skal bruge hurtige penge. Desværre har kviklån også generelt en høj rente. Det er prisen for lånets bekvemmelighed, og mange er villige til at betale de ekstra renteudgifter. Hvis du overvejer et kviklån, bør du være opmærksom på, at du selv kan gøre meget for at få et billigt kviklån. Herunder har vi samlet alle de bedste råd, som du bør følge for at få det absolut billigste lån.Overvejer du at optage et lån kan du med fordel indhente et dine lånetilbud via en lånebroker. Èn af de nyeste lånebrokere på det danske marked er svenske Sambla

Sammenlign så mange kviklån som muligt

Der er mange kviklån at vælge imellem, og der er stor forskel på renterne på de forskellige lån. Når du vælger et kviklån, bør du altid sammenligne så mange forskellige lån som overhovedet muligt. Med TjekLån er det nemt at sammenligne lån med vores smarte sammenligningsfunktion. Der er mange fordele med at bruge denne funktion. Dels sparer du tid, men det er også vigtigt at være opmærksom på, at du får sammenlignet priserne hos alle godkendte lånevirksomheder i Danmark. Det betyder, at du ikke kun nøjes med priserne fra de mest populære långivere. Der kommer løbende nye långivere til, og det betyder, at du sandsynligvis ikke kender navnene på alle lånevirksomheder på markedet. Når du sammenligner lån, kan du finde det optimale lån, som passer til dine behov. Det kan spare dig for mange penge på længere sigt.

Sådan får du et billigt kviklån

Planlæg en hurtig tilbagebetaling

Som tidligere nævnt har kviklån generelt en høj rente. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at det langtfra er alle kviklån, som er dyre. Mange kviklån har i dag en meget overkommelig rente, som næsten kan konkurrere med bankernes priser. Selv hvis du finder et billigt kviklån, må du ikke undervurdere renterne. Afbetalingstiden har stor indflydelse på lånets pris, så det kan være en god idé at planlægge en hurtig tilbagebetaling. I mange tilfælde er det muligt selv at bestemme afdragene på et kviklån, så undersøg effekten af de forskellige muligheder med tilbagebetalingstid. I mange tilfælde kan det gøre en stor forskel ved at betale lånet tilbage hurtigt, men du må naturligvis ikke belaste din økonomi for meget.

Overhold dine afdrag

Der kan nemt opstå uforudsete udgifter, når du afdrager på et kviklån, men du bør stadig forsøge at overholde dine afdrag. Der tilløber i mange tilfælde ekstra gebyrer, hvis du ikke kan betale de aftalte afdrag. Hvis du skulle opleve en pludselig opstået udgift i tilbagebetalingsperioden, bør du altid prioritere dit kviklån over andre udgifter. Det er for eksempel ofte betale sig at udskyde betalingen af en regning, hvis du i stedet betaler af på dit kviklån. Er din økonomi meget belastet, kan du komme i en situation, hvor du simpelthen ikke har råd til et afdrag. Skulle du komme i denne situation, bør du altid kontakte din udlåner. Det er muligt, at de er til at snakke med, så du kan springe et afdrag over.

Overhold dine afdrag

Fortsæt til oversigt over bedste kviklån lige nu
notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)