Lån penge billigt online på Tjeklån
TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån

Sådan får du et billigt kviklån

Et kviklån er det nemmeste type af lån på det danske marked. I mange tilfælde kan du ansøge om et kviklån og modtage pengene samme dag, hvilket er særdeles praktisk, når du skal bruge hurtige penge. Desværre har kviklån også generelt en høj rente. Det er prisen for lånets bekvemmelighed, og mange er villige til at betale de ekstra renteudgifter. Hvis du overvejer et kviklån, bør du være opmærksom på, at du selv kan gøre meget for at få et billigt kviklån. Herunder har vi samlet alle de bedste råd, som du bør følge for at få det absolut billigste lån.

Lånebeløb
5.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling
12 - 180 Mdr.
Rente/år
6.99-22.99%
Svartid
Straks
  rating  rating  rating  rating  rating
Fremragende 10.0/10
Lån helt op til 400.000 kr.
Løbetid op til 15 år
Hurtig udbetaling
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 36 måneder Etabl.omk.0 kr. Variabel debitorrente: 7,22 - 25,57 % ÅOP: 8,60 - 30,15 % Månedlig ydelse: 3.147-4.064 kr. Samlede kredit omk.: 13.231 - 46.091 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 113.231 - 146.091 kr.
Lånebeløb
10.000 - 500.000 kr.
Tilbagebetaling
12 - 144 Mdr.
Rente/år
3.55-21.93%
Svartid
2 minutter
  rating  rating  rating  rating  rating
Fremragende 10.0/10
Èn ansøgning - tilbud fra 9 banker
Sammenlign og se klart, før du låner
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 50.000 kr.Løbetid: 72 måneder Etabl.omk.975 kr. Variabel debitorrente: 5,90 - 15,20 % ÅOP: 6,52 - 15,92 % Månedlig ydelse: 829 kr. Samlede kredit omk.: 12003 - 31253 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 62003 - 81253 kr.

Se et overblik over alle låneudbydere her

Sammenlign så mange kviklån som muligt

Der er mange kviklån at vælge imellem, og der er stor forskel på renterne på de forskellige lån. Når du vælger et kviklån, bør du altid sammenligne så mange forskellige lån som overhovedet muligt. Med TjekLån er det nemt at sammenligne lån med vores smarte sammenligningsfunktion. Der er mange fordele med at bruge denne funktion. Dels sparer du tid, men det er også vigtigt at være opmærksom på, at du får sammenlignet priserne hos alle godkendte lånevirksomheder i Danmark. Det betyder, at du ikke kun nøjes med priserne fra de mest populære långivere. Der kommer løbende nye långivere til, og det betyder, at du sandsynligvis ikke kender navnene på alle lånevirksomheder på markedet. Når du sammenligner lån, kan du finde det optimale lån, som passer til dine behov. Det kan spare dig for mange penge på længere sigt.

Planlæg en hurtig tilbagebetaling

Som tidligere nævnt har kviklån generelt en høj rente. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at det langtfra er alle kviklån, som er dyre. Mange kviklån har i dag en meget overkommelig rente, som næsten kan konkurrere med bankernes priser. Selv hvis du finder et billigt kviklån, må du ikke undervurdere renterne. Afbetalingstiden har stor indflydelse på lånets pris, så det kan være en god idé at planlægge en hurtig tilbagebetaling. I mange tilfælde er det muligt selv at bestemme afdragene på et kviklån, så undersøg effekten af de forskellige muligheder med tilbagebetalingstid. I mange tilfælde kan det gøre en stor forskel ved at betale lånet tilbage hurtigt, men du må naturligvis ikke belaste din økonomi for meget.

Overhold dine afdrag

Der kan nemt opstå uforudsete udgifter, når du afdrager på et kviklån, men du bør stadig forsøge at overholde dine afdrag. Der tilløber i mange tilfælde ekstra gebyrer, hvis du ikke kan betale de aftalte afdrag. Hvis du skulle opleve en pludselig opstået udgift i tilbagebetalingsperioden, bør du altid prioritere dit kviklån over andre udgifter. Det er for eksempel ofte betale sig at udskyde betalingen af en regning, hvis du i stedet betaler af på dit kviklån. Er din økonomi meget belastet, kan du komme i en situation, hvor du simpelthen ikke har råd til et afdrag. Skulle du komme i denne situation, bør du altid kontakte din udlåner. Det er muligt, at de er til at snakke med, så du kan springe et afdrag over.
notifyImg
logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser