TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
Mark Andersen
Skrevet af

Mark Andersen

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing.

Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

Lån penge til det, du mangler

Dette er sponsoreret indhold 


Kører din bil på sidste vers, og er du derfor på udkig efter en ny bil?  Der er mange muligheder, men blandt andet kan du vælge dette: køb brugt bil. Ligegyldigt om det er ny eller brugt bil, som du er på udkig efter, kan du hos os låne penge til lige præcis, det du mangler. Vi gør derfor dine drømme og mål virkelige, da du hos os kan finde billige lån online. Det tager nærmest ingen tid, hvorfor det er både hurtigt og billigt hos TjekLån. 

INTET OPRETTELSESGEBYR

Brugernes favorit

Lånebeløb Tilbagebetaling Pålydende rente/år Svartid

Fremragende 10 / 10

5.000 - 400.000 kr. 12 - 180 Mdr. 6.99-21.99% Straks
Lån helt op til 400.000 kr. Løbetid op til 15 år Hurtig udbetaling
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr.Løbetid: 60 måneder kr. Variabel debitorrente: 7,22 - 24,35 % ÅOP: 7,22 - 24,35 % Månedlig ydelse: 792 - 1.105 kr. Samlede kredit omk.: 7.507 - 26.235 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 45.507 - 66.235 kr. Løbetid 1-15 år
Lånebeløb Tilbagebetaling Pålydende rente/år Svartid

Fremragende 10 / 10

10.000 - 500.000 kr. 12 - 144 Mdr. 2.95-29.95% Straks
Samlelån op til 500.000 kr. Én ansøgning - tilbud fra 7 banker Lav rente fra 2,95%
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 60 måneder kr. Variabel debitorrente: . % ÅOP: 7,45 % Max ÅOP: 18,52 % Månedlig ydelse: 1.990 kr. Samlede kredit omk.: 18.381 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 119.381 kr.
Lånebeløb Tilbagebetaling Pålydende rente/år Svartid

Fremragende 9.1 / 10

10.000 - 50.000 kr. 24 - 120 Mdr. 9.9-19.56% 1 time
Ingen indfrielsesomkostninger Hurtig svar på ansøgning Betal ud, når du vil
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 20.000 kr.Løbetid: 84 måneder kr. Variabel debitorrente: 9,9 - 19,56 % ÅOP: 12,66 - 22,92 % Månedlig ydelse: 353 – 454 kr. Samlede kredit omk.: 9.629 – 18.134 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 29.629 – 38.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI.

Sammenlign bedste lån lige nu

Skab overblik over din økonomi og læg et budget


Når man er på udkig efter noget nyt, men pengene ikke helt rækker så langt, kan det være en god ide at skabe sig et overblik over ens økonomi. På den måde kan du finde ud af, hvor mange penge, man bruger på for eksempel mad og regninger. Det kræver ikke meget at holde overblik, men det kan være en stor hjælp, da man får en bedre forståelse for ens månedlige indtægter og udgifter. Der findes mange forskellige apps, som kan hjælpe dig med at holde overblik over økonomien, og det kan således hjælpe dig godt på vej. Når du har skabt et overblik, kan det også være en fordel for dig at lægge et budget for, hvordan du vil bruge dine penge. På den måde kan du for eksempel angive, hvor mange penge du vil bruge på mad om måneden. Netop ved at lægge et budget, får du bedre mulighed for at spare op eller købe lige præcis, det du mangler. 

Happy.jpeg

Køb brugt og vær miljøbevidst


Du har sikkert hørt det mange gange før, men hvis du vil spare penge, kunne en mulighed være at købe genbrug. Tidligere har der været en opfattelse af, at det at købe genbrug har været forbundet med mangel på ressourcer eller måske ligefrem fattigdom. I dag er det helt anderledes. Danskerne køber brugt i stor stil, hvorfor det er blevet langt mere populært og in at købe brugte varer. I dag er genbrug for eksempel ligefrem blevet en trend i magasiner eller blade, og således associeres det ikke længere som noget flovt at købe genbrug. Trenden ved at købe genbrug, viser sig også særligt ved, at der findes adskillige hjemmesider og apps, som kan hjælpe dig med at købe og sælge brugt. Det har således aldrig været nemmere at genbruge ting og sager. Udover at du sparer penge ved at købe brugte varer, er du også miljøbevidst, da du med genbrug er med til at undgå overforbrug. Ved at købe brugte varer kan du således have god samvittighed, da du er god ved miljøet.

Lån penge til en brugt bil


Hvis du er på udkig efter ny bil, men økonomien ikke helt rækker så langt, så kan det være en fordel at købe en brugt bil. På kort sigt kan det ofte være billigere at købe en brugt bil i stedet for en ny, hvilket er en fordel. Derudover er det også en fordel at købe en brugt bil, da markedet ofte har presset en lidt dyrere bil ned i pris. På den måde er der en større chance for, at du får en større og bedre bil for pengene, når du køber en brugt bil fremfor ny. Endnu en fordel ved brugte biler er også, hvis du har planer om at sælge den inden for nærmeste fremtid, vil en brugt bil have tabt mindre værdi end en spritny bil. Selvom man køber en brugt bil, er det ikke altid helt billigt. Der er dog heldigvis hjælp at hente hos os - TjekLån. På ingen tid kan hos os finde det billigste lån online, og du kan endda i søgefunktionen tilpasse din søgning efter dine økonomiske behov og ønsker. Mange spørger os ofte, hvad man kan låne penge til, og svaret er meget enkelt: Du kan låne penge til lige præcis det, du mangler. Så hvis du gerne vil låne penge til en brugt bil, har du muligheden hos os. Der er intet flovt ved at låne til en brugt bil - lige tværtimod er der som nævnt mange fordele ved at købe brugte biler. Ofte er det en langt bedre investering at købe en brugt bil, da du kan få god kvalitet for en billigere pris. 

Fortsæt til oversigt over bedste lån lige nu
notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)