TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

Lån med lav rente

TjekLån hjælper dig med at finde det bedste og billigste lån til dit behov
LÆS MERE OM AT TAGE ET LÅN HER PÅ SIDEN

FLEXLÅN

Hvad er et F1-lån?

Et F1-lån er et boliglån fra et realkreditinstitut. Med et F1-lån bliver renten fastsat én gang om året. Denne årlige rentefastsættelse kaldes for rentetilpasning. Ved rentetilpasningen kan renten, på dit lån, enten stige eller falde. Dermed kan dit lån blive enten dyrere eller billigere. Man kan ikke vide, hvad man ender med at betale for lånet mere end et år ad gangen.

Hvad er et F3-lån?

Et F3-lån er, ligesom et F1-lån, et boliglån fra et realkreditinstitut. Med et F3-lån tilpasses renten hvert tredje år, og det betyder at du har en uændret rente i 3 år, og således sikre du dig en fast, kendt og lav ydelse.

Hvad er et F5-lån?

Alle F-lån kaldes også rentetilpasningslån. Det betyder, at renten på dit lån bliver fastsat på bestemte tidspunkter. Ved F5-lån bliver renten fastsat hvert femte år.

 

FORDELE VED ONLINE LÅN

Et online lån er en relativt ny låneform, men online lån har mange fordele, som de traditionelle banker har svært ved at konkurrere med. Søger du dit næste lån online, så vil du opleve en hurtig og smertefri ansøgningsproces. Det skyldes at udbyderne af online lån ikke går din privatøkonomi så nøje efter, som bankerne vil gøre. Det betyder at din låneansøgning kan behandles langt hurtigere og du vil typisk kunne få svar indenfor ganske få minutter og få en langt hurtigere udbetaling. En anden fordel ved online lån er, at man som låntager ikke bliver spurgt om, hvad man skal bruge lånet til. Dette kan være rart, da bankerne ikke altid er så modtagne overfor kundernes reelle behov. Med et online lån behøver du ikke at lyve eller skamme dig, for der er ingen som stiller dig påtrængende spørgsmål.
 

NYE REGLER FOR VENTETID PÅ HELT KORTE LÅN

Nye regler indenfor lånemarkedet har betydet, at en lovændring pr. 1. januar 2017 medførte en påtvunget 48 timers betænkningstid på alle kviklån med en løbetid på under tre måneder. Formålet med denne lovændring var at sikre en bedre forbrugerbeskyttelse. Indenfor betænkningspausen er det forbudt for udbyderen at kontakte forbrugeren for at følge op på lånetilbuddet. Efter de 48 timers betænkningstid har passeret vil det være op til forbrugeren at kontakte udbyder for at gennemføre et lån. Denne gennemtvungne betænkningstid gælder, som tidligere skrevet, kun lån med en løbetid på under tre måneder og har til hensigt at hindre impulskøb.

 

 

HVILKE BETEGNELSER BØR DU KENDE?

Leder du efter et online lån, så kan det naturligvis betale sig at vide, hvad du skal kigge efter for at finde det billigste lån. Billige lån uden renter kan man kigge længe efter, da de ikke rigtig er til at finde, men TjekLån kan hjælpe dig med at finde det billigste lån med fast rente. Når du kigger efter lån, så er det vigtigt at man også læser det som står med småt, for her gemmer sig mange vigtige informationer. En af de absolut vigtigste betegnelser at kende er ÅOP, en forkortelse for årlige omkostninger i procent. Dette begreb er et samlet begreb for hvad et lån koster dig at have pr. år, og ÅOP dækker over en lang række punkter som f.eks.:
 
 • Stiftelsesprovision
 • Ekspeditionsgebyr
 • Tinglysningsafgift
 • Dokumentgebyr
 • Renter
 • Renters rente
 • Etc.

ÅOP er et særdeles godt begreb at kende til, da det betyder, at du ikke behøver at sætte dig ind i lånets forskellige administrationsgebyrer og stiftelsesomkostninger. Låneudbydere kan have en tendens til at placere deres udgifter i forbindelse et lån under forskellige navne. Dette betyder at foruden ÅOP, så kunne det være svært at sammenligne forskellige låneudbydere. Men med ÅOP som vejledende begreb, så bliver det nemt at sammenligne forskellige lånetilbud og finde det, som er billigst.

Billige lån med lav rente

Hvis du vil sammenligne de forskellige lån på hvad renten er, kan du gøre det lige her på TjekLån. Vi har lavet en oversigt over lån, hvor du kan sortere og filtrere lånene efter forskellige parametre, så du kan finde det billigste lån med den laveste rente som passer perfekt til dig.

LÅN MED LAV RENTE

Når du undersøger lån på nettet, så vil den noterede rentesats som udgangspunkt altid være vejledende. Den endelige rentesats, som udbyderne kan tilbyde dig, bliver først endelig fastsat, når du har fået et personligt skræddersyet tilbud. Dette tilbud fastsætter udbyderne på baggrund af et hurtigt kig i din privatøkonomi og ud fra dine tidligere indberettede oplysninger til det offentlige. Derfor er det TjekLåns anbefaling, at du finder minimum tre udbydere, hvor du ansøger om lån. Eftersom deres noterede rentesats kun er vejledende, så kan du ved at få tre individuelt tilpassede lånetilbud sikre dig, at du kun vælger det absolut billigste lån. Du er naturligvis i din fulde ret til at afvise et lånetilbud, du skal blot sørge for at du ikke tilbagesender et underskrevet eksemplar af låneaftalen. Har du ikke skrevet under, så er du ikke bundet af nogen låneaftale.
 

BILLIGE LÅN UDEN RENTE

Leder du bevidst efter Danmarks billigste lån, så er det ikke sikkert du finder det ved at lede efter billige lån uden rente. Rentefri lån eller lån uden rente findes, men ofte er der skruet op for stiftelsesomkostninger og administrationsgebyr, så udbyderne tjener deres penge hjem på denne måde. Nogle udbydere bruger også betegnelsen gratis lån, en slags billige lån uden rente, men ofte udbydes disse gratis lån som en førstegangstjeneste. Formålet med dette er, at næste gang du ønsker et lån, så vil du benytte samme udlåner og så kan udbyderne tjene deres penge hjem.

 

 

KVALIFICERER DU DIG TIL ET LÅN ONLINE?

Søger du et lån via en traditionel bank, så vil du opleve, at du skal stille sikkerhed for lånet, du skal kunne fremvise en sund privatøkonomi, og banken vil udspørge dig om formålet med lånet. Selvom alle disse ting falder i orden, så skal du stadig godkendes af en bankrådgiver og det kan hurtig blive en lang og omstændig proces. Modsat et banklån er et online lån meget nemt at kvalificere sig til. Der er dog alligevel en lille håndfuld krav du skal opfylde:
 
 • Du skal være myndig, altså fyldt 18 år
 • Du skal kunne bekræfte din identitet via NemID
 • Du må ikke være registreret i RKI
 • Det er en fordel med en fast indtægt

Kravet om myndighed er en helt almindelig nødvendighed for at kunne indgå i en juridisk bindende kontrakt. Desuden kan der, for personer i aldersgruppen 18-25 år, være et mindre udvalg af lånemuligheder. Det skyldes, at unge personer i denne aldersgruppe ofte ikke har den mest faste og stabile indkomst, og derfor er mere risikable at udlåne penge til. Dette har TjekLån taget højde for ved at inkorporere en unik mulighed for aldersfiltrering i søgeresultaterne. Du kan kun få billige lån med NemID, da denne form for identificering er en nødvendighed for at udbydere vil give dig et lån.

NemID bruges til at sikre, at du er, hvem du giver dig ud for. Dermed er du også sikret mod, at andre optager lån i dit navn. Det vil til enhver tid være en fordel, hvis du har en stabil indkomst. Udbydere vil kigge på dette og vurdere, at du har et sundt økonomisk råderum og derfor vil være i stand til at tilbagebetale lånet i rette tid. Her vil fællesøkonomi med en ægtefælle medvirke til at forbedre dine lånemuligheder, og dermed resultere i et bedre lånetilbud, hvor rentesatsen vil være lavere.

Gratis lån

Et gratis lån er en forholdsvist ny trend på lånemarkedet. Det går i al sin enkelhed ud på, at man kan låne et mindre beløb uden at betale renter. Hvis man betaler hele lånet tilbage indenfor en kortere periode (typisk 30 dage) skal man ikke betale rente på lånet. Altså kan man låne penge gratis.

LÅN TRODS RKI

Hvis du er endt i RKI, så kan det pludselig blive svært at . Der kan naturligvis være mange årsager til, at man i første omgang er endt i RKI, man kan have været særdeles økonomisk presset i en periode, hvilket bankerne ofte har svært ved forstå. Derfor griber mange til online lån, men disse kan også vise sig dyre, hvis man ikke betaler tilbage rettidigt. Skulle du være endt i RKI, så vil du opleve, at mange låneudbydere ikke vil låne dig penge.

Der findes imidlertid enkelte, som alligevel tilbyder at låne dig penge, men dette vil være til forhøjede renter og udgifter der er særdeles omkostningsrige. Skulle du være registreret som dårlig betaler hos RKI, så anbefaler TjekLån, at du ikke tager yderligere lån, men derimod fokuserer på at betale de kreditorer, der har meldt dig til RKI. På den måde kan du hurtigst muligt blive fjernet fra registret og vil kunne optage lån på normale vilkår til normale priser.

 

Hvad er et flexkort-lån?

Et F-kort lån er et fleksibelt realkreditlån med en kort og lav variabel rente. Renten på et F-kort lån er som regel fast i 6 måneder ad gangen.

BILLIG LÅN TIL STUDERENDE

Hvis du er studerende, så lever du nok under en stram privatøkonomi ligesom de fleste studerende. Har du behov for lidt økonomisk hjælp til at få økonomien til at løbe rundt, så er det danmarks billigste lån hvis du kan lån privat af eksempelvis en af dine forældre. Det er dog ikke alle der har denne mulighed, men som studerende findes der heldigvis mange gode alternativer. Det billigste lån til studerende er et SU-lån, en lånemulighed som kun eksisterer for dig som er igang med en SU-berettiget uddannelse. SU-lån bliver tildelt et år ad gangen og du kan naturligvis selv bestemme, hvor meget du ønsker udbetalt og i hvilke måneder. Der er dog en maksimum sats på SU-lån, som du kan se her: http://www.su.dk/su-laan/satser-for-su-laan/ SU-lån har ofte ganske lave renter i løbet af studietiden, hvorefter forrentningen vil fortsætte indtil den dag lånet er betalt tilbage. Læs mere om mulighederne med et SU-lån her: http://www.su.dk/su-laan/
 

BILLIGE LÅN MED NEMID

NemID er værktøjet, der giver dig sikkerhed på nettet. Udover at bruge NemID til at logge på din netbank, SKATs hjemmeside og fungere som din adgang til det offentlige, så er en smart funktion ved NemID også at man kan underskrive officielle dokumenter. Benytter du NemID til at underskrive officielle dokumenter, så er det faktisk lige så juridisk bindende som en kuglepen-underskrift.

Desuden er en digital underskrift med NemID sværere at forfalske end en gammeldags underskrift, og er derfor oplagt at benytte til at verificere din identitet, når du ansøger om lån. Det er en udbredt praksis at benytte NemID i låneprocessen i dag, og er blot med til at øge din sikkerhed som forbruger. Søger du billige lån, så er det altså helt forventelig, at det er billige lån med nemid verifikation.

 

 

ENGANGSLÅN ELLER TILBAGEVENDENDE PROBLEMER

Såfremt du oplever, at du hver måned mangler penge, så er det ikke sikkert, at løsningen er at låne penge. Du kan evt. tage følgende råd til overvejelse:
 • Er der nogle faste udgifter du kan skære ned på? Det kunne f.eks. være en mindre tv-pakke eller et billigere mobilabonnement. Du kan benytte sammenligningssider som www.tjekbredbaand.dk til at undersøge om du kan få et billigere internetabonnement. En lille besparelse hver måned løber hurtigt op i mange penge over et helt år.
 • Hvis du bor i en lejebolig med høje udgifter, så kan det være værd at undersøge om du kan få en økonomisk håndsrækning i form af boligstøtte.
 • Skal du flytte til en ny lejebolig, så kan indskuddet være en stor og uoverskuelig udgift. Men mange kommuner tilbyder rentefri indskudslån til borgere med en stram økonomi. Disse kan være rentefri og afdragsfri de første 5 år.

Hvad er et T-lån?

Et T-lån er et lån med en variabel rente. Hvis renten stiger er det dog ikke din månedlige ydelse, der stiger. Derimod er det hvor længe der går, til du er færdig med at tilbagebetale din gæld, som stiger/udvides.

 

LÅN MED OMTANKE OG BETAL TILBAGE TIL TIDEN

Går du med tanker om at tage et lån, så skal du nøje overveje, hvor stort et lån du rent faktisk har brug for. Gode lånetilbud er der masser af, du kan altså nemt falde over et godt tilbud, men selvom du har mulighed for at lån 15000 billigt, så vil det typisk være bedre at låne 10000 kr., såfremt det naturligvis er nok til at dække dit behov. Hvis du skal låne helt små beløb, så kan det også betale sig at undersøge, om du har mulighed for at lave et lån privat af en bekendt. Privat lån er som regel udgiftsfri og kan med rette kaldes danmarks billigste lån, men det kan også have sine ulemper i forhold til de negative spændinger, der kan opstå mellem de involverede parter.

De fleste online lån har typisk det tilfælles, at man betaler en lidt højere pris for de fordele man får. Udgifter til f.eks. renter og stiftelsesomkostninger er derfor ofte højere end ved de mere traditionelle banklån. Til gengæld for disse højere udgifter vil man opleve en langt hurtigere behandlingstid og mulighed for at låne penge uden at blive forhørt om formålet med pengene. Hvis det er svært at overskue, hvilke forpligtelser der følger med et lån, så har TjekLån udviklet en låneberegner , der kan give dig et klart billede over dine afdrag måned for måned. Inden du skriver under på en låneaftale er det vigtigt, at du har lagt et budget. Det er med til at give dig et klart overblik over, hvor mange penge du har til rådighed hver måned, samt hvor stort et beløb du kan afdrage med hver måned. Hvis du ikke kan betale tilbage til tiden, så kan et online lån hurtigt blive en dyr fornøjelse, derfor er det vigtigt, at du ikke skriver under på et lån, som du ved, at du ikke kan betale tilbage i rette tid.

 

 

 

Billigste lån november 2018

Det billigste lån lige nu er det lån, der har den laveste rente og det laveste ÅOP. ÅOP betyder Årlige Omkostninger i Procent og er det nøgletal, der bedst viser, hvad et lån vil koste. Du kan læse mere om ÅOP her.

Hvad er et S3-lån?

Et S3-lån er et lån, hvor du kun betaler renter og bidrag. Det vil sige, at et S3-lån er et afdragsfrit lån.

Hvad er rente?

Rente er det gebyr, man betaler hos låneudbyderen for at få lov at låne penge. Det er altså den pris, man betaler for at have det lånte beløb til rådighed. Udbyderne sætter som regel selv renten, men den kan også påvirkes af udbud og efterspørgsel. Læs mere om rente lige her.notifyImg
logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser