TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

Kviklån oversigt

Se nærmere på vores samlet kviklån oversigt

Følgende medier har skrevet om TjekLån

jyllandsposten nordjyske finans soendagsavisen jubiiAnmeldelser

Meget fint. Flot

Pia Vigh

Nemt overskueligt god behandling

Anni Ager

Nem og hurtig låneberegning.

Janni Kær Christensen

Det fungerer som det skal

Henrik Langaa

Dejligt nemt

Bettina Larsen

Jeg fandt hurtigt et lån der passede lige til mig

Hans

Jeg fandt hurtigt et lån der passede lige til mig

HansMed et kviklån får du uendeligt mange muligheder. Et online kviklån kan give dig et længe ønsket råderum i din økonomi, det kan give dig en økonomisk saltvandsindsprøjtning sidst på måneden, eller det kan være et beløb, som er afgørende for, om du har råd til at tage på drømmerejsen til sommer, til at betale indskud til drømmebilen eller til at købe en ny mobiltelefon. Sagt med andre ord kan et kviklån være lige netop det, du har brug for, når du mangler pengene, eller hvis pengene ikke rækker til det, du går og drømmer om. 

For at du kan blive bedst muligt klædt på til at finde lige netop det kviklån, som passer bedst til dig, dit budget og dine behov, har vi her på TjekLån lavet denne kviklån oversigt. Med denne oversigt over kviklån har du nu muligheden for at få det overblik, som du ellers ville have brugt mange timer og kræfter på selv at skaffe. Her kan du nemlig se en detaljeret liste over de udbydere af kviklån, der er på markedet lige nu. Du kan blandt andet se, hvor stort et beløb, det er muligt at låne, du kan se hvilke lån, der har højere rente end andre, og du kan sortere efter fx de billigste lån eller nye kviklån på markedet. Faktisk kan du tilpasse denne kviklån oversigt, så den passer lige nøjagtigt til dig.

Kviklån oversigt.png

Sammenlign kviklån

Her på TjekLån har vi lavet en oversigt over de udbydere af kviklån, som vi mener er de bedste på markedet lige nu. Vi opdaterer konstant vores oversigt, så du kan være helt sikker på kun at blive præsenteret for de bedste og billigste udbydere af kviklån i Danmark. I dagens Danmark findes der mange forskellige typer af lån på markedet. Der findes både kviklån, forbrugslån, samlelån, sms lån og mange andre former for lån. Fælles for dem alle sammen er, at du finder dem lige her i vores oversigt. For at gøre det så nemt som muligt for dig som forbruger, har vi nemlig samlet så mange lånetyper som muligt i vores oversigt, så du kun skal lede ét enkelt sted, når du går på jagt efter dit næste kviklån.

Når du bruger vores oversigt, kan du hurtigt og nemt sammenligne de forskellige lån på markedet, så du hurtigt kan finde det lån, der passer til din økonomi. Hvis du har brug for et nemt og ukompliceret lån, kan du vælge at sortere i oversigten, så du kun får vist de bedste lån uden sikkerhed. Dermed kan du altså sammenligne forskellige kviklån uden sikkerhed og finde lige netop det, der passer til dig.

Oversigt over kviklån

Lånebeløb Rente Udbyder
5000 kr. - 400000 kr. 5,11 - 24,35% Bank Norwegian
10000 kr. - 500000 kr. 3,48% Lendo
10000 kr. - 50000 kr. 9,9 - 19,56% Leasy Minilån
10000 kr. - 500000 kr. 3.55-19.80% Letfinans
10000 kr. - 500000 kr. 3,60 - 20,95% LendMe

Fordele ved kviklån oversigt

Som allerede nævnt, er der en lang række fordele forbundet med at gøre brug af en kviklån versigt. Det kan tage meget lang tid, hvis man selv skal indhente alle de relevante informationer fra de mange forskellige udbydere af lån, der er på markedet. Dette har vi gjort for dig, således, at du har mulighed for at spare både tid og penge, når du skal optage et kviklån.

Når du sammenligner kviklån med en kviklån oversigt, har du altså mulighed for at sammenligne flere forskellige lånetyper, i flere forskellige størrelser og fra flere forskellige låneudbydere. Du kan for eksempel finde ud af, hvilket lån, der er det billigste lån for dig ved for eksempel at se på, hvilke lån, der har lav rente eller hvilke der har kort løbetid. På den måde kan du sammenligne mange forskellige lån på kort tid, på mange forskellige parametre. Du kan altså på den absolut nemmeste og hurtigste måde finde det lån, der skal blive dit kviklån. 

Er du stadig i tvivl om, hvad en kviklån oversigt kan gøre for dig? Så har vi her samlet en række punkter, som du kan tage med i dine overvejelser, når du skal i gang med at sammenligne kviklån.

  • Når du sammenligner lån, får du hurtigt og nemt et overblik over dine forskellige muligheder på lånemarkedet
  • Du kan hurtigt og nemt se, hvor stort eller småt et beløb, du har mulighed for at låne
  • Du kan sammenligne renten på forskellige lånebeløb fra forskellige udbydere
  • Sammenlign lånenes ÅOP lynhurtigt, og få et overblik over, hvad hvert enkelt lån vil komme til at koste dig i alt
  • Du slipper for at indhente lånetilbud fra forskellige udbydere, som du måske ikke er interesseret i at låne penge hos, fordi du hurtigt kan sortere de lån fra, som ikke er relevante for dig
  • Før du kan låne penge, kan du filtrere oversigten, så du kun får vist de lån, der er relevante for dine kriterier
  • Se med det samme, hvilke fordele, du kan få hos de enkelte udbydere, hvis du vælger at tage et lån hos dem

Kviklån sider

kviklån rentefrit.png

Nye kviklån.png

Kviklån 18 år.png

Kviklån 30 dage.png

Kviklån 5000.png

Kviklån gratis.pngnotifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)