TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

Kviklån gratis

Få et overblik over hvad det ville sige at låne et gratis kviklån

Følgende medier har skrevet om TjekLån

jyllandsposten nordjyske finans soendagsavisen jubiiAnmeldelser

Meget fint. Flot

Pia Vigh

Nemt overskueligt god behandling

Anni Ager

Nem og hurtig låneberegning.

Janni Kær Christensen

Det fungerer som det skal

Henrik Langaa

Dejligt nemt

Bettina Larsen

Jeg fandt hurtigt et lån der passede lige til mig

Hans

Jeg fandt hurtigt et lån der passede lige til mig

HansGratis kviklån

Det lyder måske for godt til at være sandt, men du kan altså i nogle tilfælde, og hos nogle udbydere, tilegne dig dit kviklån gratis. Dermed ikke sagt, at du ikke kommer til at skulle betale den månedlige ydelse, men mange udbydere tilbyder simpelthen, at lånet er gratis de 30 dage eller 60 første dage. Selvfølgelig, hvis du er i stand til at tilbagebetale lånet inden for enten de 30 eller 60 dage, så skal det stå dig frit for, og ja så er lånet ganske gratis. I følgende vil du kunne blive klogere på, hvilke krav låneudbyderne typisk og hyppigt stiller dig som kunde, og hvad der gør, at kviklånet er gratis.

Kviklån gratis.png

Krav for at låne kviklån gratis 

Når du har i sinde at skulle optage et kviklån, er der ikke meget, som står imellem dig og selve lånet. De forskellige udbydere har forskellige krav, men ofte vil du se mange gengangere, som er til fælles for alle bankerne. Hvis du går og tror, at du ikke har en chance, fordi du er imellem 18 år til 20 år, så kan du godt tro om igen. Mange af låneudbydere har faktisk 18 år som den nedre grænse, men dog også som et krav. Derudover skal du være klar med dit nemid, hvor du må ofre en af dine koder. Samtidig vil du som regel støde på, at banken vil foretage en kreditvurdering af dig og din nuværende økonomiske situation samt historik. Inden For en kreditvurdering vurderes det om du er økonomisk i stand til at kunne betale lånet tilbage. Her kigger bankerne derfor på, om du er registreret i rki eller Debitorregisteret. De to skyldnerregistre er dog blot et udpluk af, hvad udbyderne holder øje med, da de sagtens kunne medtage, om du har udstående i for eksempel bil eller bolig. Hvis du her får en afvisning, skal det betragtes som værende det mest ansvarlige for din nuværende økonomiske situation. Det skal dog ikke afholde dig fra at ansøge igen med et mindre kreditbeløb, som måske imødekommes af banken, da det vil være mere ansvarligt. Denne process indeholder ikke alverdens bureukrati og kan oftest være overstået på bare 15 minutter, og du ville kunne få og bruge pengene samme dag. Så når du låner penge via et kviklån er det altså et hurtig lån. Det som gør, at kviklån er en af de mest populære lån, er at du ikke skal stå til ansvar for dit lån, og derfor skal du ikke oplyse, hvad du skal bruge pengene på. Du kan derfor bruge pengene lige, som du lyster. 

Overblik over lån

Lånebeløb Rente Udbyder
5000 kr. - 400000 kr. 5,11 - 24,35% Bank Norwegian
10000 kr. - 50000 kr. 9,9 - 19,56% Leasy Minilån
10000 kr. - 500000 kr. 3.55-19.80% Letfinans
10000 kr. - 500000 kr. 3,60 - 20,95% LendMe
1500 kr. - 50000 kr. 22.51% Ferratum

Hvad gør kviklånet gratis 

Når du støder på et kviklån, med fortegnet gratis, betyder det, at du ikke skal betale renter eller gebyrer. Dog er der nogle ting, som du skal være opmærksom på. Dette tilbud gælder som oftest kun første gang, du låner, og derfor vil du ikke kunne drage fordel af tilbuddet hos samme udbyder mere end en gang. Derudover er det vigtigt, at du gennemgår lånebetingelserne, inden du giver dig i kast med et gratis kviklån. For i første instans kan det virke som alletiders mulighed kun at skulle betale det kreditbeløb tilbage, som du har lånt, men hvis ikke du tilbagebetalt lånet inden for lånets løbetid, er der typisk meget høje renter og gebyrer forbundet med et gratis kviklån. Derfor er det yderst vigtigt, at du kan vurdere på din økonomi, at den er i stand til tilbagebetale lånene så du ikke havner i en slem suppedas. Det betyder også, at du med fordel kan sætte dig ind i udbydernes regler, hvis nu du bliver forhindret at betale tilbage rettidigt. Hvis du er usikker på, om du er i stand til netop det, så bør du nok overveje andre lånemetoder end et gratis kviklån. Derudover skal du ikke vælge det lån, som umiddelbart ser billigst ud. Nogle lån kan nemlig se billigere ud, end de er. Samtidig kan du skrive bag øret, at du har 14 dages fortrydelsesret, så du kan nå at trække i land, hvis de kolde fødder skulle indtræffe sig. Vær også opmærksom på, hvad kviklånet koster dig i månedlig ydelse, og hvor meget det skønnes du skal tilbagebetale. Også ÅOP er en vigtig faktorer, når du sammenligner med lønomkostningerne på forbrugslån. Jo lavere ÅOP, jo billigere er lånet.

Spørgsmål og svar om gratis kviklån 

Hvor meget kan jeg låne gratis? 

Du kan låne op til 15.000 kr. gratis ved at vælge den rigtige udbyder.

Er et gratis lån rent faktisk gratis?

Ja, det er muligt at få et gratis lån. Perioden hvor på lånet er gratis er dog typsik 30 til 60 dage. Hvis lånet ikke er betalt tilbage indenfor denne periode, kommer der renter på.

Kviklån sider

kviklån rentefrit.png

Nye kviklån.png

Kviklån 18 år.png

Kviklån 30 dage.png

Kviklån 5000.png

Kviklån oversigt.pngnotifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)