TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

Kviklån 30 dage

Find det bedste 30 dages kviklån for dig

Følgende medier har skrevet om TjekLån

jyllandsposten nordjyske finans soendagsavisen jubiiAnmeldelser

Meget fint. Flot

Pia Vigh

Nemt overskueligt god behandling

Anni Ager

Nem og hurtig låneberegning.

Janni Kær Christensen

Det fungerer som det skal

Henrik Langaa

Dejligt nemt

Bettina Larsen

Jeg fandt hurtigt et lån der passede lige til mig

Hans

Jeg fandt hurtigt et lån der passede lige til mig

HansFør i tiden var en 30 dages løbetid normalen, når man skulle tegne et kviklån. Nu er der mange forskellige typer kviklån på markedet, og det er de færreste som har en fastsat løbetid på 30 dage til deres kviklån. Det er dog stadig muligt at tegne et kviklån på 30 dage, og der er visse fordele ved netop dette kviklån. 

Kviklån på 30 dage er ofte meget billigere end længere løbende kviklån, da løbetiden er så kort. Det vil sige, at renten på lånet ikke løber op og bliver dyrt at betale. Det betyder ofte, at hvis du betaler lånet tilbage inden for de 30 dage, vil du være fri for renter på lånet. Lånet er derud sagt ikke gratis, da der ofte er gebyrer og et oprettelsesbeløb på, men det er det tætteste man kommer på et gratis kviklån. 

Nedenfor vil du kunne læse om hvordan du optager et 30 dages kviklån, samt hvilke krav der er til disse kviklån.

Kviklån 30 dage.png

Hvordan optager man et 30 dages kviklån

Der er ingen speciel fremgangsmåde for at tage et 30 dages kviklån. Det fungerer på samme måde, som ved alle andre kviklån. Det er en simpel og nem proces, hvilket er en af de store fordele ved kviklån. Kviklånet sker 100 procent online, og der er få trin mellem du ansøger om lånet til du får udbetalt dine penge. 

Når du har valgt din låneudbyder sender du dem en låneansøgning via deres hjemmeside, hvor du oplyser dit NemID og dine personlige oplysninger. Hvis du ansøger inden for låneudbyderens åbningstider vil der formentlig være svar inden for en time. Du vil blive kontaktet via mail. Hvis din ansøgning godkendes får du tilsendt dine låneforhold via en lånekontrakt. Lånekontrakten er vigtig at have læst igennem, og specielt skal du holde øje med ÅOP (Årlig omkostning i procent), som beskriver hvor meget lånet vil komme til at koste dig. På dages kviklån skal du også holde øje med gebyrer og andre omkostninger, da det er her låneudbyderne skal tjene deres penge på 30 dages kviklån. 

Finder du låneforholdene tilfredsstillende skriver du under på kontrakten via NemID. Pengene vil i de fleste tilfælde ankomme på din konto inden for 1-2 hverdage, men det afhænger af låneudbyderen og tidspunktet hvorpå du godkender lånet. 

30 dages kviklånet er en simpel og nem måde, at låne penge på. Denne form for lån er for dig, som inden for de næste 30 dage modtager penge til at tilbagebetale lånet, men har brug for penge hurtigt til uventede og hastende udgifter. 

Sammenlign og find det billigste lån

Lånebeløb Rente Udbyder
5000 kr. - 400000 kr. 5,11 - 24,35% Bank Norwegian
10000 kr. - 50000 kr. 9,9 - 19,56% Leasy Minilån
10000 kr. - 500000 kr. 3.55-19.80% Letfinans
10000 kr. - 500000 kr. 3,60 - 20,95% LendMe
4000 kr. - 25000 kr. 0% Kreditnu

Krav for at optage et 30 dages kviklån

Uanset hvilket lån du ønsker at optage, vil der blive sat visse krav for lånet. Ved 30 dages kviklån er disse ofte de samme, som var det et almindeligt kviklån. Kravene for godkendelse af kviklån varierer for udbyder til udbyder. Nogle har en højere aldersgrænse end andre, men den mest normale er 18 år. Derudover kræver stort set alle kviklåns-udbydere, at du har et dansk CPR-nummer og dansk adresse for at kunne optage et af deres kviklån. 

Der er få låneudbydere som tilbyder lån på trods af RKI. RKI er et låneregister for ‘dårlige lånere’, og hvis du er havnet på RKI-registeret kan du få svært ved at optage et lån - specielt et 30 dages kviklån, da risikoen for låneudbyderne er for stort. Det vil sige, at hvis du ønsker et 30 dages kviklån, skal du holde dig fra RKI. 

Opfylder du alle kravene til kviklånet vil du meget hurtigt komme igennem godkendelsesprocessen og få muligheden for at optage 30 dages kviklån. Processen er nem og langt de fleste overholder kravene til kviklån. 

Spørgsmål og svar om 30 dages kviklån 

✔️ Hvor meget kan jeg låne?

Du kan låne fra 500 kr. til 500.000 kr.

✔️ Hvem kan ansøge om et lån?

For at kunne lån skal du opfylde følgende fire krav

  • Minimum 18 år
  • Fast bopæl i Danmark
  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal have en fast indtægt
✔️ Hvad er et 30 dages kviklån? 

Et 30 dages kviklån er et lån, som du tilbagebetaler indenfor 30 dage, men har brug for penge hurtigt til uventede og hastende udgifter. 

Kviklån sider

kviklån rentefrit.png

Nye kviklån.png

Kviklån 18 år.png

Kviklån 5000.png

Kviklån gratis.png

Kviklån oversigt.pngnotifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)