Indholdsfortegnelse Table of content

Del på:

Facebook Twitter Linkedin

Har du meget gæld rundt omkring, står du sikkert tit med en træls følelse i maven, da overblikket nemt kan smutte på denne måde.
Mange vælger at få samlet deres gæld hos én kreditor.

Læs mere herunder for at se fordele ved at samle gælden, og hvordan du gør.

Sådan samler du din gæld

Når du skal samle din gæld et sted, kan du med fordel kontakte flere låneudbydere og ansøge om et såkaldt "samlelån", som går ud på, at banken betaler alt den gæld, du har hos dine kreditorer, og derefter overtager gælden.

Du vil derfor kun have en kreditor, og skylde et samlet beløb med de samme renter og vilkår. Inden du havde samlet gælden, havde du måske flere forskellige rentesatser og gebyrer forbundet med gælden.

Du kan altså både få en fordel i form af overblik og i nogle tilfælde opnå en lavere gennemsnitsrente som altså samlet set gør dit lån billigere.

Du kan her se vores oversigt over billige samlelån.

Hvor kan man samle sin gæld?

Der er mange steder hvor du kan samle din gæld. Det kan være i din egen bank eller du kan vælge en online udbyder til formålet. 

Her på TjekLån har vi samlet en oversigt over låneudbydere, som tilbyder samlelån. Fælles for disse samlelån er at de kan tilbyde en attraktiv rente, som kan gøre din gæld mere overskueligt.

Det kan altså sagtens betale sig at samle sin gæld. Du vil ved nogle udbydere opleve et gebyr for at samle gælden, hvilket kan virke afskrækkende. Dog skal du huske på, hvilken ro det giver dig og samtidigt kan en lavere rente i forhold til tidligere lån også give et økonomisk boost i form af lavere afdrag.

Author