TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

Samle forbrugslån

Samle forbrugslån. For dig der ønsker at samle dine små lån til et, og samtidig spare penge på renter

Følgende medier har skrevet om TjekLån

jyllandsposten finans nordjyske soendagsavisen jubii

LÆS MERE OM AT TAGE ET LÅN HER PÅ SIDEN

Har du flere forskellige forbrugslån hos forskellige udbydere, så kan økonomien hurtigt blive uoverskuelig. Har du haft behov for at låne penge flere steder, så er der mange forskellige renter, som skal betales, og det kan hurtigt blive overvældende, hvor mange penge, som man egentlig sætte til side i budgettet til at kunne betale lånet tilbage. Derfor kan du nu samle alle dine forbrugslån. Lån kan hjælpe dig igennem en svær tid økonomisk, men dette betyder ikke, at det skal blive uoverskueligt at låne dem i første omgang. Du kan få samlet din gæld nemt og enkelt, så du kan få det bedste overblik over din økonomi. Læs mere og blive klogere på, hvordan du kan komme i mål med at samle dine forbrugslån. 

Samle forbrugslån  .png

Saml dine forbrugslån

Et eksempel på, hvornår du kan spare penge med samlet forbrugslån kunne være, hvis du du har tre forskellige forbrugslån, som du lige nu betaler af på til forskellige kreditorer, så kan det hurtigt blive uoverskueligt og dyrt, når du skal betale ud af pungen sidst på måneden. Derfor er det en god ide, at du får et samlet forbrugslån, så du kun skal betale en månedlig ydelse. Du skal kun bruge dit nemid, når du skal gøre det, og processen er simpel.

Der er flere gode grunde til, at du skal samle dine forbrugslån. Den første er, at det giver et bedre overblik over din økonomi. Den anden er, at du får lavere årlige omkostninger i procent. Du sparer altså penge, når du vælger at få et samlet lån, hvor alle dine forbrugslån er inkluderet. Dit lån bliver altså billigere at have, og vælger du et samlelån for dine forbrugslån, så kan du få flere penge mellem hænderne hver måned. Dette kan du nemt og enkelt beregne på nettet på forskellige hjemmesider, og vil du gerne være sikker på dine tal, så kan du altid benytte mere end en beregner, når det kommer til renterne og gebyrerne på dine lån. På denne måde sikrer du dig, at du er helt klar over, hvor dyrt det er at have dine lån adskilt, og du bliver klar over, hvad du kan spare, hvis du skulle vælge et samlet forbrugslån. 

Overblik over forbrugslån

Lånebeløb Rente Udbyder
5000 kr. - 400000 kr. 5,11 - 24,35% Bank Norwegian
10000 kr. - 500000 kr. 3,48% Lendo
10000 kr. - 500000 kr. 3,49 - 11,99% Lånio
10000 kr. - 50000 kr. 9,9 - 19,56% Leasy Minilån
10000 kr. - 175000 kr. 9,90 - 19,56% Føniks privatlån

Spar penge

Der er altså penge at spare, når du vælger at få dine lån samlet. Når de så er samlet, så er dit lån og skræddersyet til dig. Dette betyder, at den månedlige ydelse, som du nu skal betale er ændret til at passe til den situation, som du nu er i. Har du flere penge mellem hænderne, end du havde for to år siden, så kan du betale mere, og du kan hurtigere blive gældfri. Har du færre penge at gøre godt med, så kan du få en længere løbetid med en lavere ydelse, så du ikke skal miste overblikket og taget på dine økonomi, når du skal tilbagebetale på dine lån. Forbrugslån kan hurtigt løbe op i mange penge, når man medregner renter og gebyrer, så har du flere, så har du meget at hente med et samlet forbrugslån. 

Du kan altid få hjælp hos Tjeklån, hvor vi står klar til at guide dig i, hvordan du kommer bedst i mål med dit nye samlede forbrugslån. Med et samlet forbrugslån kan du få stillet en sikkerhed i, at du kan få afbetalt alle dine forbrugslån til tiden. Du slipper altså for mindre lån med høje renter, hvor du er uden sikkerhed, og får i stedet et større lån, hvor du er helt sikker på din månedlige ydelse. 

Inden du vælger den udbyder, som du gerne vil benytte, når det kommer til at samle alle dine forbrugslån, så skal du huske, at du sagtens kan indhente tilbud fra flere forskellige udbydere. Du kan sagtens høre fra flere forskellige steder, når det kommer til de bedste renter og den bedste kontrakt, og du er ikke tvunget til at skrive under på noget, når du indhenter tilbud fra låneudbyderne. Det er altså vigtigt at have i baghovedet, at du har muligheden for at vælge den udbyder, som har det bedste tilbud, når det kommer til at samle dine forbrugslån. Afsøg markedet, så du kan skabe dig et overblik over, hvordan du får det bedste lån i hus. På denne måde passer du bedst på din økonomi. 

Forbrugslån sider

Forbrugslån oversigt .png

Forbrugslån 5000 kr .png

Nye forbrugslån .pngnotifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)