TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

Danmarks billigste lån

Se oversigten over de billiste lån i Danmark

LÆS MERE OM AT TAGE ET LÅN HER PÅ SIDEN

Står du og mangler penge til en rejse? En ny bil? Renovering af hjemme? Nyt tøj? En tandlægeregning eller noget helt andet? Så kan det være en fordel for dig at tage et lån. Mange ser lån som en dyr fornøjelse, men det behøver ikke at være dyrt at foretage et lån. Alle ved, at man som låner betaler renter, men derfor behøver der ikke at være tale om en høj rente. I dag findes der en lang række låneudbydere, der gør det muligt for dig at få et billigt lån. 

Danmarks billigste lån.png

Sammenlign lån og find det billigste

Den bedste måde hvorpå du kan finde et billig lån online, er ved at sammenligne. Du undersøger markedet som det først for at finde ud af, hvilke lån der findes, og hvilke muligheder du har. Efter du har fundet en række lån, som du mener, at der kunne passe til dig, dit budget og behov, sammenligner du dem. Dette kan være lidt af en opgave at klare på egen hånd. Derfor kan det være en fordel for dig at vælge en side, der kan sammenligne de forskellige for dig. Det kan du blandt andet gøre her på siden. Her kan du se alle de mange billige online lån, der er mulighed for at tage. 

Når du skal finde det billige lån, der passer dig bedst, er der en række ting, som du skal overveje. Først og fremmest skal du vurdere, hvor mange penge du har brug for. Det er meget forskelligt hvor mange penge de forskellige udbydere tilbyder dig at låne. Derfor skal du finde en låneudbyder, der giver dig muligheden for at låne det beløb, som du står og mangler. 

Selvom det kan være fristende at låne flere penge, end du har brug for, er det ikke en god ide at gøre. Grunden til dette er, at du altid skal betale de penge tilbage, som du låner med renter. Jo flere penge du låner, jo mere ender du også med at skulle betale. Lån derfor kun det beløb, som du behøver.

Foruden at overveje beløbet, skal du også overveje, hvor lang tid du vil bruge på at betale et lån tilbage. Igen er det forskelligt, hvor lang en løbetid du kan vælge hos de forskellige udbydere, og du skal derfor finde en, der kan matche dine muligheder.

Når du vælger en løbetid, skal du have følgende in mente. Vælger du en kort løbetid, er den månedlige ydelse høj, men det fulde tilbagebetalingsbeløb er lavt. Omvendt, hvis du vælger en lang løbetid, vil den månedlige ydelse være lavere, men du kommer til at betale mere i sidste ende. Det er vigtigt, at du ikke lader dig friste af den lange løbetid, hvis din økonomi ikke kan bare en høj månedlig ydelse. Her er det bedre, at du bruger lidt længere tid og lidt flere penge på at betale lånet tilbage.

Det bedste du kan sammenligne de forskellige lån på for at finde frem til det billigste, er lånets ÅOP, hvilket er de årlige omkostninger angivet i procent. Det vil sige, at dette tal angiver, hvor dyrt lånet er. Heri er renter og gebyrer medregnet, og du skal derfor ikke spekulere i dem. Lån penge billigt ved at sammenligne ÅOP’en og de muligheder, som de forskellige udbydere kan tilbyde.

Bredt udvalg af låneudbydere

I dag findes der et stort udvalg af låneudbydere online, og disse har nogle helt særlige fordele. For det første er det hurtigt og nemt at låne online. En bank kan sjældent tilbyde den samme hastighed, som et online lån kan. Det tager ikke mange minutter for dig at få et svar, når du ansøger om lånet online. 

En anden fordel er, at du kan bruge pengene som du vil, så længe du betaler lånet tilbage i overensstemmelse med den aftale, du har lavet med den pågældende låneudbyder.

Selvom det er nemt at låne, er det ikke alle mennesker, der kan få lov at låne. Alle udbydere har nemlig nogle krav, som de ønsker, at deres lånere skal opfylde. En af de meste gennemgående krav er, at du ikke må være registreret i RKI. RKI er et register for dårlige lånere. Her vil du blive registreret, hvis du tidligere ikke har tilbagebetalt et lån til den aftalte tid. Står du i dette register, er der en meget stor risiko for, at du ikke får muligheden for at låne flere penge hos nogen låneudbydere, før du er af listen igen. Det bedste du kan gøre, er dog at sørge for, at du ikke kommer på denne liste til at starte med. 

Andre krav udbyderne ofte stiller, er at du minimum skal være 18 år. Nogle kræver endda, at du skal være ældre. Dette gør de blandt andet både for deres egen og din egen sikkerhed. 

Ofte er der tale om forholdsvis enkle krav, og det er derfor muligt for de fleste at foretage et billigt lån online.

Billige lån sider

Billige lån med lav rente .png

Billige lån med NemID-.png

Billige lån uden renter.pngnotifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)