TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

Billige lån uden renter

TjekLån giver dig et overblik over de billigste lån

LÆS MERE OM AT TAGE ET LÅN HER PÅ SIDEN

Det kan næsten lyde som utopi, men ikke desto mindre kan du altså låne penge rentefrit, og du kan sågar tilegne dig et lån ganske gratis. Selvom, at det kan lyde for godt til at være sandt, så er den god nok. Der findes et hav af forskellige lånetyper og alle med hver deres formål, som passer til individuelle formål. Hvis du er grøn vedrørende lån, løbetid, krav, og om netop et lån uden renter er noget for dig, så kan du blive meget klogere i følgende. Her vil vi berøre, hvad billige lån uden renter omhandler, den tilhørende rentefrie periode, samt hvilke krav du skal forholde dig til som låntager. 

Billige lån uden renter.png

Billige lån uden renter

Lån og rente går som oftest hånd i hånd. Men som sagt så findes der også løsninger, hvor du ikke skal forholde dig til en rente. Dog skal du være opmærksom på, at sådan et lån består af en rentefri periode og ikke et gennemgående rentefrit forløb. For at koge suppen ned så betyder dette, at nye kunder får tilbudt et 30 eller 60 dages rentefrit lån, hvor det kan forventes, at den efterfølgende periode, hvis ikke lånet er tilbagebetalt, vil blive præget af høje renter og gebyrer. Derfor skal du i den rentefrie periode sørge for, at du kan betale tilbage til udbyderne, således du ikke render ind i de høje renter og gebyrer.

Rentefri periode 

Låneudbyderne tilbyder en kort løbetid, hvilket yderligere understreger, at du skal være parat til at tilbagebetale kreditbeløbet inden udløb. Hvis du er i tvivl om, hvornår det vil være fordelagtigt at låne uden rente, så tillad os at eksemplificere. Hvis din opvasker desværre er røget i svinget, og du ser dig nødsaget til at anskaffe dig en ny med det samme og samtidig ved, at du får løn, hvor du kan betale lånet tilbage inden den rentefri periode er overstået, så kan lånet bestemt betale sig. Hvis du kan holde dig inden for den rentefri periode, kan du tilegne dig lånet utrolig billigt eller endda gratis. Således behøver du ikke forholde dig til den gennemgående månedlige ydelse med tilhørende terminer. Ved at optage et rentefrit lån kan du altså nemt og hurtigt komme i besiddelse af penge, hvis ikke økonomien på stående fod ikke tillader et yderligere forbrug. Dog kan det være, at du ser dig nødsaget til bruge penge, og her finder du fordele ved et rentefrit lån, hvor du får en hurtigt udbetaling. Dog skal du kontant have i mente, at udbyderne prøver at tjene penge på på dig, så sørg for at gå deltagerne i sømmene. 

Krav for at låne

Du kan få et kviklån rentefrit eller et sms lån, som udformer sig, som et alment rentefrit lån. Dog forbeholder låneudbyderne sig en række krav, som du, som låntager, skal kunne stå inde for. Kravene er forskellige fra bank til bank, men uagtet minder de fleste om hinanden. Derfor kan vi ikke skære alle over en kam, men alligevel forsøger vi at nævne nogle gengangere, som typisk er til at finde hos udbyderne. Ofte behøves du ikke være mere end 18 år gammel. Dette kan dog variere blandt udbyderne. For at komme i besiddelse af de billige lån, så foretager banker en kreditvurdering af dig og din økonomi. En kreditvurdering består af et tjek om, du er registreret i diverse skyldnerregistre såsom RKI og Debitor Registreret. Du kan låne penge, hvis du ikke er registreret i en af de mange skyldnerregistre.  Derudover kan det forekomme, at udbyderne undersøger om du har andre udstående i for eksempel bil eller hus. Derudover kræver de, at du har en fast indkomst og dansk bopæl. Opfylder du de ovenstående krav, mangler du blot en nøgle fra dit nemid, og så er du ellers godt på vej. Dog skal du være opmærksom på, at forholdet mellem dit ønskede kreditbeløb og løbetiden bliver taget i betragtning, og kan derfor være afgørende for, om du får lov til at låne. Hvis din ansøgning bliver accepteret, har du mulighed for at låne, og da du ikke skal stå til sikkerhed for lånet, kan du bruge pengene ufortrødent. Hvis ikke du bliver accepteret på baggrund af din kreditvurdering eller dit ønskede kreditbeløb, skal det ses i lyset af, at banken ikke vurderer, at det er ansvarligt for dig og din nuværende økonomi. Det skal det stå dig frit for, om du vil forsøge dig på ny med et eventuelt mindre kreditbeløb eller med en længere løbetid. Fordelen ved denne lånemetode er, at du som sagt ikke skal stå til sikkerhed for lånet, og når pengene er overført, kan du bruge pengene, som du ønsker.

Billige lån sider

Billige lån med lav rente .png

Billige lån med NemID-.png

Danmarks billigste lån.pngnotifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)