TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

Billige lån med NemID

Ansøg hurtigt og nemt om et billigt lån med NemID

LÆS MERE OM AT TAGE ET LÅN HER PÅ SIDEN

Hvis du har en opfattelse af, at hele låneprocessen kan være langsommelig og gammeldags, og at fraser som variabel debitorrente og fast debitorrente kan være forvirrende, så klandrer vi dig ikke. Selvom, at du med rette ikke tænker højt om låneprocessen, så kan vi glædeligt fortælle, at den er blevet meget mere håndgribelig og brugervenlig over årene. Førhen var det almindelig set, at man skulle indsende en låneansøgning til udbyderen, som herefter skulle behandles. Teknologien har været kærkommen, og du kan nu mere belejligt tilegne dig lige det lån, du ønsker i bytte for en af dine nøgler fra dit NemID. Således minimeres bureaukratiet, og du kan på få minutter få mere tykkelse i pengepungen. Hvis du er interesseret i at blive klogere på, hvilke muligheder du har, når du skal optage et lån med NemID, og hvilke krav du skal opfylde for at være i betragtning til at låne penge online, så har du alletiders mulighed lige her. 

Billige lån med NemID-.png

Hvordan optager jeg et lån med NemID?

Hvis du finder dig selv i en økonomisk presset situation, som kræver hurtig afvikling, så kan det være, at denne lånemetode er noget for dig. Når du vil låne penge på nettet, uagtet af beløbet, så har du mulighed for, at verificere dig selv overfor låneudbyderen med netop NemID. Når du bruger NemID til at foretage et lån, så fungerer det præcis, som når du bruger det til, hvilket som helst andet. Netop nemid gør hele processen nem og hurtig. Det kræver blot dit brugernavn, en adgangskode og en nøgle. Med de personlige nøgler er sikkerheden i top, og du kan med ro i sindet sende dine oplysninger ind til bankerne. Du har ingen grund til at være bange for at dine oplysninger ryger i de forkerte hænder, og utallige institutioner gør i dag brug af NemID, og det kan betragtes som værende lige så foreneligt som dit eget cpr nummer. Samtidig behøver du mange steder blot at være 18 år. Når du angiver dit NemID, som fungerer som et digital signatur, får udbyderen indblik i dine personlige oplysninger med henblik på en kreditvurdering. En kreditvurdering er en vurdering af dig og din økonomiske situation, hvor det bliver vurderet om, du kan blive godkendt til et lån, som medfører en hurtigere låneprocess. Under kreditvurderingen vil den givne udbyder undersøge, hvorvidt man er registreret i en af dine mange skyldnerregistre. Herunder hører RKI og Debitor Registeret blandt andet, som nogle af de mest nævneværdige. Bemærk dog, at det bestemt ikke er registre, som du ønsker at være en del af, og hvis du fremgår heri betyder det, at du er en dårlig betaler. Såfremt, bør du ikke sætte dine forhåbninger op, da låneudbyderne ikke låner til personer med sådanne udeståender. Hvis du fortsat ønsker et lån trods din registrering i en af skyldnerregistre, så bør du først komme din gæld til livs, hvorefter du har al mulighed for at ansøge igen. Såfremt, at du bliver afvist skal det samtidig ses i lyset af, at det er mest ansvarlig for din nuværende økonomiske situation. 

Krav for at ansøge om et billigt lån med NemID

Har du sinde at skulle optage et lån, hvor nemid giver dig en hurtigt eksekvering, forbeholder låneudbyderne sig nogle krav. Vi har allerede været inde på, at en af de krav er, at du fremsender dit NemID, hvor udbyderne foretager en kreditvurdering. Foruden kreditvurderingen så vil de også undersøge andre udeståender i for eksempel bil og hus.  Samtidig vil udbyderne altid stille krav til din alder, og som sagt behøver du bare at være 18 år gammel. Dog kan det variere fra udbyder til udbyder. Derudover stiller udbyderne også krav til, at du har en fast indkomst, fast bopæl i Danmark, dansk bankkonto, dansk telefonnummer, en aktiv e-mail-adresse og selvfølgelig dit nemid så du få en kreditvurdering. Derfor opfylder du egentlig mange af kravene stillet på forhånd uden aktivt at skulle gøre det helt store. Når din ansøgning er blevet accepteret, så kan du låne uden sikkerhed. Det betyder, at når du er klar til at underskrive låneaftalen, så har du nærmest allerede penge mellem hænderne, og sådan et lån kan du bruge pengene ufortrødent, da ingen stiller spørgsmålstegn til formålet med lånet. Selvfølgelig har du et samlet beløb der skal betales tilbage, men det er blot en naturlig del af låneprocessen. 

Billige lån sider 

Billige lån med lav rente .png

Billige lån uden renter.png

Danmarks billigste lån.pngnotifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)