Sådan tjener vi penge

Billån uden udbetaling

  1. Hjem
  2. Billån
  3. Billån uden udbetaling
Opdateret 06. oktober 2022

Anbefalet i oktober

5
Lånebeløb 5.000 - 400.000 kr.
Lånetid 1 - 15 år
Pålydende rente 4.99-18.99%
Oprettelsesgebyr 0 kr.
Lån helt op til 400.000 kr. Løbetid op til 15 år Hurtig udbetaling
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr.Løbetid: 60 måneder kr. Variabel debitorrente: 5,11 - 20,73 % ÅOP: 5,11 - 20,73 % Månedlig ydelse: 755 - 1.038 kr. Samlede kredit omk.: 5.274 - 22.199 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 45.274 - 62.199 kr. Løbetid 1-15 år
5
Lånebeløb 3.000 - 500.000 kr.
Lånetid 1 - 15 år
Rente/år 2.95-24.99%
Oprettelsesgebyr 3.000 kr.
Mere end 500.000 tilfredse kunder Øjeblikkeligt svar fra op til 7 banker
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 150.000 kr.Løbetid: 12 måneder Etabl.omk.3000 kr. debitorrente: 6,7 % ÅOP: 7,19 % Månedlig ydelse: 1.558 kr. Samlede kredit omk.: 71.691 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 221.691 kr.

Ny på TjekLån

4
Lånebeløb 60.000 - 500.000 kr.
Lånetid 24 - 96 mdr.
Rente/år 4.91%
Oprettelsesgebyr 3.495 kr.
Lav rente Både til køb hos forhandler og privat
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 88 måneder kr. Variabel debitorrente: 4,91 % ÅOP: 7,95 % Månedlig ydelse: 1.199 kr. Samlede kredit omk.: 31.656 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 131.656 kr.
5
Lånebeløb 10.000 - 500.000 kr.
Lånetid 1 - 12 år
Rente/år 1.25-20.95%
Oprettelsesgebyr 1.000 kr.
Én ansøgning - tilbud fra 17 banker Nemt og gratis
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 60 måneder Etabl.omk.1000 kr. Variabel debitorrente: 3,48 % ÅOP: 3,80 % Max ÅOP: 24,99 % Månedlig ydelse: 2.053 kr. Samlede kredit omk.: 11.690 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 111.690 kr.
Derfor kan du trygt bruge Tjeklån.dk

På Tjeklån arbejder vi for at give dig et overblik over dine lånemuligheder. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge.

Følgende medier har skrevet om TjekLån

jyllandsposten nordjyske finans soendagsavisen jubiiAnmeldelser


Indholdsfortegnelse
Se mere

Låneberegner vil blive placeret her

Skal du sælge din nuværende bil og købe en ny, kan det ofte blive svært at finansiere bilkøbet selv. Det er af den årsag en attraktiv mulighed at optage et billån, som gør det muligt at finansiere dit bilkøb. Du kan låne penge til nye og ældre biler, så du kan få dine bildrømme opfyldt.

Når du låner penge til en ny bil, skal du ofte lægge en udbetaling. Udbetalingen er en procentdel af bilens pris, dog er det ikke alle der har mulighed for dette. Der tilbydes i dag billån uden udbetaling, så du kan låne, det der svarer til hele bilens pris.

Hvad er et billån uden udbetaling?

Når du optager et billån, skal du ofte betale en udbetaling på mellem 10 - 20 %. Optager du et et billån uden udbetaling, skal du som låntager ikke stille disse penge forud for dit lån. Det vil altså sige, at du kan låne hele bilens værdi.

Har du fundet din drømmebil, kan det blive svært at få det til at passe ind i budgettet. Du har i dag gode muligheder for at opfylde dine bildrømme, ved at finansiere dit bilkøb med et billån uden udbetaling.

Lån til bil uden udbetaling

Som låntager har du mulighed for at låne penge til din nye bil hos en række velkendte låneudbydere, dog skal du ofte stille en udbetaling. Det er i dag muligt at låne bilens fulde pris, så du ikke er bundet til, at skulle have penge klar på forhånd.

Når du vælger et billån uden udbetaling, får du ofte andre lånevilkår end lån med udbetaling. Dette kan være en højere rente eller dyrere månedlige gebyrer, og det er af den årsag vigtigt at du undersøger alle dine lånemuligheder.

Har du behov for at få rådgivning til at vælge det bedste lån, kan du få hjælp hos FDM.

Køb ny bil uden udbetaling

Bilen er for mange et nødvendigt køretøj, som bruges til køre børnene i skole, tage på arbejde eller bare til at komme fra A til B. En bil er en af de større investeringer i livet, og det kan af den grund blive svært selv at finansiere købet selv.

Du har ofte mulighed for at optage et billån til alle prisklasser af biler, og der er af den grund ingen begrænsning på hvilken bil du kan låne til. Så længe din privatøkonomi er god og sund, kan du optage lån uden udbetaling.

Der foretages altid en kreditvurdering af dig som låntager, for at sikre at du kan tilbagebetale det lånte beløb. Det afhænger altså af din privatøkonomi, hvor mange penge du kan låne.

Køb bil uden udbetaling

Vælger du at købe bil uden udbetaling, foregår det på præcis samme måde som et billån med udbetaling. Dit billån bliver udbetalt til bilforhandleren for den bil du har underskrevet på, og du kan derefter køre hjem med din nye bil.

Du skal derefter begynde at tilbagebetale det lånte beløb, ved at betale den månedlige ydelse. Den månedlige betaling består af lånebeløb, renten, stiftelsesomkostninger og andre gebyrer, som fordeles ud over hele løbetiden.

Som låntager har du mulighed for at optage billån hos en række låneudbydere, som tilbyder lån med en fordelagtig rente og lav samlet tilbagebetaling. Sammenlign billån inden du optager et lån, ved at kigge på de årlige omkostninger. Långiveren vil altid oplyse lånets ÅOP, så du kan se omkostningerne i løbet af lånets løbetid.

Er det en god idé at låne penge til bil?

Når du skal købe ny bil, kommer det meget an på din individuelle situation, om du bør låne penge til bilkøbet. Ofte er svaret ja, da billån er et meget normalt lån. Du kan ofte få konkurrencedygtige og billige billån, så du ikke skal betale kassen for at købe bil.

Men når det så er sagt, er det vigtigt at du husker kun at låne penge som du kan tilbagebetale. Du skal have tilstrækkelig luft i økonomien, til at kunne betale den månedlige ydelse. Det kan i mange tilfælde blive dyrt, hvis du ikke betaler ydelsen til tiden.

Det er altså en god idé at at beregne dit månedlige budget, for at se, hvor mange penge du har råd til at låne. Derudover er det en god idé at undersøge dine muligheder, for at sikre at du optager det billigste og bedste billån uden udbetaling.

Som låntager kan du optage billån hos udbydere, der kan tilbyde gode og fordelagtige lån. Et fordelagtigt lån er ofte lån, hvor du får en lav pålydende rente og ingen skjulte gebyrer, så du kan opnå lave samlede kreditomkostninger.

Brugte biler på afbetaling uden udbetaling

Skal du købe en brugt bil, har du mulighed for at optage et lån hos en række velkendte låneudbydere. Du kan købe en brugt bil på afbetaling, og få de samme lånevilkår som ved køb af en ny bil.

Vælger du at optage et billån uden udbetaling til en brugt bil, skal du afbetale lånet som et billån til en ny bil. Dog tilbydes der i nogle tilfælde kortere løbetid, da løbetiden ofte afhænger af bilens alder.

Løbetiden afhænger ofte af bilens alder, da långiverne ønsker at få tilbagebetalt lånet i samme hastighed, som bilens værdi forventes at falde. Det er for at sikre, at låneudbyderen ikke har flere penge bundet i bilen, end den reelt er værd.

Du har gode muligheder for at låne penge til en brugt bil uden udbetaling, og du kan derfor super nemt opfylde dine bildrømme.

Fordele og ulemper ved et billån uden udbetaling

Når du optager et billån uden udbetaling, kan det for mange virke som den perfekte løsning. Men som med så mange andre ting, er der både fordele og ulemper ved et billån uden udbetaling. Men så tænker du måske, hvad er fordelene og ulemperne?

Fordelene ved at optage et billån uden udbetaling, er at du kan købe drømmebilen nu og her, uden at skulle lægge en udbetaling. Udbetalingen er ofte mellem 10 - 20 % af bilens pris, og det kan af den årsag hurtigt blive mange penge, som skal stilles til rådighed.

Det giver altså mere fleksibilitet med et billån uden udbetaling, da det giver råd til at købe din ønskede brugte eller nye bil nu og her.

Ulemperne ved et billån uden udbetaling, er at du får en højere rente. Den højere rente skyldes ofte, at udbetalingen fungerer som en sikkerhed for låntageren. Normalt er det altså udbetalingen, som gør det muligt at få en lavere rente.

Hvad koster et billån uden udbetaling?

Ønsker du at komme i gang med låneprocessen, kan det ofte blive svært at få et overblik over lånets pris. Det er af den årsag, til din egen fordel at gøre brug af vores låneberegner. Du finder låneberegneren her på siden, hvor du kan beregne et overblik over dine lånemuligheder.

Med en billån beregner har du mulighed for at danne et overblik over prisen på et billån uden udbetaling, og prisen afhænger ofte af en række faktorer såsom lånebeløb, løbetid, gebyrer og renten.

Billån afhænger af faktorer såsom: Din privatøkonomi og hvilke slags biler du køber og lånets samlede kreditomkostninger vil afhænge af rente, lånebeløb og gebyrer. Spar penge når du køber brugte eller fabriksnye biler, ved at sammenligne ÅOP for at finde det billigste billån.

Billigt billån uden udbetaling

Ved at gøre brug af Tjeklåns låneberegner, kan du få et overblik over dine lånemuligheder samt finde priserne på billige billån uden udbetaling. Det er altså super nemt at finde det billigste lån, uden at skulle undersøge alle muligheder hos de enkelte udbydere.

Det er ikke altid at de laveste renter på samme lånebeløb, er den billigste lånemuligheder. Det er vigtigt at du sammenligner dine lånetilbuds ÅOP, så du kan danne et reelt billede af prisen på dine lånemuligheder.

Billån uden udbetaling med lav rente

Der tilbydes billån uden udbetaling med en lav rente hos en række velkendte låneudbydere, så du kan optage det billigste billån. Med et billån uden udbetaling og med en lav rente kan du ofte opnå en lav ÅOP, som er de årlige omkostninger i procent, og som viser lånets reelle pris.

Det er til enhver tid en god ide at få en lav rente på dit billån, da det i mange tilfælde gør den samlede ÅOP lav. Dog bør du være opmærksom på, at på trods af den lave rente kan der forekomme øgede øvrige omkostninger, som gør ÅOPen tårnhøj.

Billån uden sikkerhed

Et billån uden sikkerhed er en type billån, hvor långiveren ikke tager bilen som sikkerhed for lånet. Du kan hos en lang række låneudbydere optage billån uden udbetaling og sikkerhed, dog tilbydes det til personer som anses som en god kunde med en stabil og sund privatøkonomi.

Vælger du at optage et billån uden sikkerhed, bør du være opmærksom på, at renten kan være højere. Der er ingen sikkerhed på lånet for långiveren, og den højere rente er dermed en form for alternativ.

Billigt billån uden sikkerhed

Ønsker du at optage et billigt billån uden sikkerhed, er det til din egen fordel at sammenligne ÅOPen. Når du sammenligner lån ved at kigge på ÅOPen, sammenligner du alle etableringsomkostninger, renter og gebyrer, som vil være på dit billån.

Når du sammenligner ÅOP på lån, er det vigtigt at du sammenligner billån med samme lånevilkår. Det er altså vigtigt at du kigger på billån uden udbetaling og sikkerhed, og at de har samme løbetid. På den måde kan du sammenligne lån, og være sikker på at finde det billigste billån.

Billån uden udbetaling trods RKI

Det kan blive svært at optage billån uden udbetaling, hvis du som låntager er registreret i RKI eller Debitor Registret. Ønsker du alligevel at optage et billån, kan du forvente at låneudbyderen, kræver en meget høj udbetaling.

Prisen på et billån er dyrere, når du er registreret i RKI. Låneudbyderen løber en ekstra risiko ved at låne penge til personer i RKI, og du kan af den årsag forvente et dyrere lån.

Har du brug for hjælp til at komme af med din gæld, kan du få rådgivning hos Forbrugerrådet Tænk.

Bilkøb af forhandler eller privatperson

Har du valgt at sælge bilen, og ønsker at købe en ny, har du mulighed for at gøre dette via en forhandler eller privatperson. For dig som låntager er der både fordele og ulemper ved at købe bil gennem en forhandler eller privatperson.

Men så tænker du måske, hvad er forskellen på bilkøb gennem en forhandler eller privatperson?

Køber du bil hos en forhandler, har du et større udvalg af biler. Du er dertil dækket af købelovens forbrugerbeskyttelsesregler på både brugte og nye biler, som giver dig en sikkerhed i form af garanti, reklamationsret og formodningsregel - FDM.

Når du køber bil hos en bilforhandler, får du flere finansieringsløsninger. Du har mulighed for at optage et billån via en låneudbyder, eller du kan finansiere dit bilkøb direkte gennem forhandleren.

Vælger du at købe din næste bil hos en bilforhandler, kan ulemperne være højere priser på bilerne. Det er derudover sværere at forhandle prisen, og du kan derfor ikke altid få lige så godt et nedslag som ved køb af bil hos en privatperson.

Finder du din næste bil hos en privatperson, er fordele at prisen ofte er lavere. Derudover er det nemmere at forhandle om prisen, og du kan dermed spare penge. Dog er ulemperne at du ikke er beskyttet af købelovens forbrugerbeskyttelsesregler, og bilen kan have restgæld som du kan blive hæftet for.

Hvad er forskellen på billån og de andre lånetyper?

Et billån er specifikt øremærket til køb af biler, og du skal altså kunne bevise, at det lånte beløb er blevet anvendt på et bilkøb. Lånet bliver derudover udbetalt direkte til bilforhandleren.

Optagelse af lån er en af de vigtige økonomiske beslutninger i livet, og det er af den grund vigtigt at du får et lavt samlet tilbagebetalingsbeløb. Når du optager et billån vil der ofte være forskellige renter end fra andre lånetyper, og lånets løbetid og lånets ÅOP vil ofte være anderledes.

Med andre lånetyper, udbetales pengene direkte til din egen konto. Du har derudover ikke samme frihed og fleksibilitet som ved andre lånetyper, da lånet er øremærket til biler, og dermed ikke kan anvendes på andet.

Hvorfor vælge billån uden udbetaling?

Mange vælger at optage et nyt billån uden udbetaling, for ikke at skulle lægge et stort beløb ved køb af en bil. Du kan dermed låne alle pengene, til at købe din ønskede bil. Optag billån hos en række velkendte låneudbydere, hvor du har mulighed for at opnå lave renter og en lang løbetid.

Er et billån uden udbetaling det bedste billån for dig, kan du optage billånet hos en række velkendte låneudbydere. Du har mulighed for at få en attraktiv rente, og du kan opnå et lavt samlet tilbagebetalingsbeløb.

Hvem kan få billån uden udbetaling?

Når du skal optage nye billån, er der ofte enkelte krav som du skal opfylde. Du skal være min. 18 år gammel, og du må derudover ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.

Når du ansøger om et lån, foretager låneudbyderen en kreditvurdering af privatøkonomi. Låneudbyderen foretager en kreditvurdering, for at sikre at du har mulighed for at tilbagebetale det lånte beløb.

Det er derudover vigtigt at du har en sund og god økonomi, så du kan tilbagebetale det lånte beløb. Du skal kunne betale den månedlige ydelse, da der kan komme tårnhøje gebyrer oven på lånets omkostninger, hvis du ikke betaler til tiden.

FAQ

Kan jeg få et billån uden udbetaling?

Langt de fleste har mulighed for at optage et billån uden udbetaling, du skal blot have en stabil og sund privatøkonomi, så du kan tilbagebetale dit billån.

Kan billån uden udbetaling betale sig?

Det kan betale sig, hvis du har fundet den rigtige bil, men ikke har mulighed for at lægge en udbetaling her og nu. Du bør være opmærksom på, at renten er højere, da udbetalingen normalt fungerer som en sikkerhed for lånet.

Hvad kræver det at blive godkendt til billån?

For at optage et billån uden udbetaling, kræver det i første omgang at du er min. 18 år. Som låntager må du derudover ikke være registreret i RKI, og du skal kreditgodkendes af långiveren. Det er vigtigt at du har et økonomisk råderum, så du kan betale den månedlige ydelse.

Kan man betale ekstra af på billån?

Ja, det er muligt at betale ekstra på dit billån. Kommer du i en bedre økonomisk situation i løbet af din løbetid, kan du hos de fleste långivere indfri delvist eller hele lånet. Du kan indfri billånet, ved at at betale det resterende lånebeløb samt rente og gebyrer.

Er det nemt at få et billån?

Har du fundet bilen som passer dig og dine behov bedst, er det super nemt og hurtigt at ansøge om et billån til at finansiere bilkøbet. Det har aldrig været nemmere at sende din ansøgning afsted, som kan klares hjemme i stuen via din telefon, computer eller tablet.author

Skrevet af

CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik