Anbefalet i september
7 ud af 10 får tilbud
Derfor kan du trygt bruge Tjek-lån.dk til at finde dit næste lån
På Tjeklån arbejder vi dagligt på at give dig et overblik over dine lånemuligheder og sørge for at vise de nyeste og bedste lån. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser, renter, fordele og ulemper og dybdegående anmeldelser. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge.
Følgende medier har skrevet om TjekLån
Med et lån til varmepumpe kan du få opdateret boligens energiforsyning. Mange oplever en stor besparelse på længere sigt, når de har installeret en varmepumpe fremfor traditionelle energiløsninger såsom gasfyr, elvarme og pillefyr.
Som udgangspunkt er en varmepumpe et elektrisk apparat som er designet til at kunne omsætte energi fra enten jord eller luft, til varme.
Der er tale om termisk energi, hvor varmepumpen kan pumpe termisk energi fra et varmereservoir til et andet. Der findes 3 forskellige typer af varmepumper.
Varmepumperne har forskellige måder at skabe energi på, og den mest benyttede i Danmark er luft-til-vand varmepumpen, da der er færrest krav for at denne pumpe virker mest effektivt.
Her hos Tjeklån har vi lavet en oversigt over de forskellige låneudbydere som tilbyder varmepumpefinansiering og lån til varmepumpe.
Det skal ikke være svært at låne til en varmepumpe, og du kan derfor blot ansøge det ønskede beløb som du skal bruge til varmepumpen. Bankerne stiller ikke spørgsmål, og det kan rent faktisk give god mening for dig at låne til en varmepumpe.
Det tager ca. 8 år at tjene varmepumpen hjem igen, og vælger man at låne til en varmepumpe kan man vælge en afdragstid der er 8 år.
I så fald vil det næsten kunne betale sig selv af, med den månedlige besparelse du vil have på energiregningen, da du kan afdrage på lånet med disse besparelser.
Der er flere og flere der går over til alternative energi former end de tidligere mest anvendte varmekilder. Tidligere har gas og oliefyr været meget anvendt, hvilket har sin pris når man taler om miljø og stigende energi priser.
Man kan derfor med fordel investere i en varme pumpe, som alt efter hvilken type kan spare en for mange penge i løbet af tiden. En luft til vand varmepumpe bruger i et 130km2 stort parcelhus, op til 4469 Kwh på et år.
En varmepumpe koster naturligvis penge og er relativt dyr, dog er det sådan, at når man investere i billigere energi, at man så spare penge i det lange løb og derfor kan det ofte betale sig. Du kan finde mere infomation om varmepumper her.
Eksempel på besparelsen i et 130 km2 stor parcel hus, hvor man har et gasfyr og gerne vil skifte til en Luft til Vand varmepumpe:
43.678,- Gasfyr årligt forbrug
14.012,- Luft til Vand varmepumpe årligt forbrug
Besparelsen årligt ligger altså på lige knap 30.000,-
Prisen på en varmepumpe ligger i gennemsnittet på de 30.000,-
Man vil altså efter et år vil kunne have tjent investeringen ind i igen, bare på ren energibesparelse.
Er du interesseret i et lån til varmepumpe, kan du låne op til 500.000 kr. igennem Bank Norwegian, som tilbyder attraktive lånemuligheder.
Derfor kan man med fordel tage et energilån til en varmepumpe, da man alt efter forbrug og størrelse af hus, relativt hurtigt kan komme af med lånet i ren besparelse. Du kan på denne side finde dit næste lån til varmepumpe ved at sammenligne de forskellige udbydere.
En varmepumpe har ofte betydning for boligens værdisættelse, da man ved brug af en varmepumpe får besparelser på energiregningerne, og dermed gør boligen meget mere attraktiv at bo i.
Du vil typisk opleve, at din bolig stiger en smule i pris. Der er ikke noget præcist tal at sætte, da det også afhænger af hvilken varmepumpe der er installeret.
Boliger med gasfyrer kan have en negativ påvirkning, da der kan være store udsving i gaspriserne, ligesom vi så i 2022. Dette kan altså være forbundet med en del usikkerhed.
Hos tjeklån finder du kun udvalgte låneudbydere, som alle gerne vil hjælpe med at finansiere din nye varmepumpe. Alle lån hos os er underlagt strengt tilsyn fra finanstilsynet, og du vil derfor med god samvittighed og ro i maven, kunne optage et lån til varmepumpe via Tjeklåns låneportal.
Typisk bliver dit lån godkendt allerede indenfor få minutter, og udbetalingen sker umiddelbart efter du har accepteret og godkendt lånetilbuddet som du modtager af banken.
Når du skal låne til varmepumpe er det ofte det billigste lån som er det mest attraktive, og ofte det lån som valget falder på. Fælles for de fleste energilån til varmepumpe, er at man vil se en besparelse på sin energiregning, og derfor kan lånet reelt set betale sig selv.
Har du alligevel behov for at finde det billigste lån til varmepumpe, kan du kigge på ting som rente, gebyrer og løbetid, da dette tilsammen afgør hvor billigt lånet du optager bliver.
Når du har ansøgt lånet vil du modtage et tilbud, og vi anbefaler altid at du ansøger flere steder, således at du kan sammenligne tilbuddende og vælge det lånetilbud der er billigst.
Herunder er en liste over de billigste lån til varmepumper:
Bank Norwegian billigt Energilån | Variabel rente fra 4.99 - 18.99% | Lån fra 5.000 - 400.000 kr
Digi finans billigt Energilån | Variabel rente fra 3.49 - 19.95% | lån fra 10.000 - 500.000
Basis bank billigt Energilån | Variabel rente fra 4.95 - 19.95% | Lån fra 30.000 - 500.000 kr
Mybanker billigt Energilån | Variabel rente fra 3.49-26.4% | Lån fra 10.000 - 300.000 kr.
Saverium billigt Energilån | Variabel rente fra 2,95 - 24,99% | Lån fra 3.000 - 500.000 kr
Lendo billigt Energilån | Variabel rente fra 2,95% | Lån fra 10.000 - 500.000 kr
Ferratum billigt Energilån | Variabel rente fra 22,51% - 22,51% | Lån fra 1500 - 50.000 kr
Hvad det bedste lån til varmepumpe er, kan være forskelligt fra person til person. Nogle mennesker vil gerne have en længere løbetid, så afdragene der skal betales pr måned, ikke er alt for høje og påvirker den daglige økonomi for meget.
Vi har alligevel vurderet hvilke låne vi synes er de bedste når du skal låne til en varmepumpe, og vi har valgt udbyderne ud fra kriterier som: Maks rente, etableringsgebyr og kundeservice
Herunder er en liste over de bedste lån til varmepumpe:
Bank Norwegian Energilån | Variabel rente fra 4.99 - 18.99% | Lån fra 5.000 - 400.000 kr
Saverium Energilån | Variabel rente fra 2,95 - 24,99% | Lån fra 3.000 - 500.000 kr
Digi finans Energilån | Variabel rente fra 3.49 - 19.95% | lån fra 10.000 - 500.000
Basis bank Energilån | Variabel rente fra 4.95 - 19.95% | Lån fra 30.000 - 500.000 kr
Mybanker Energilån | Variabel rente fra 3.49-26.4% | Lån fra 10.000 - 300.000 kr.
Lendo Energilån | Variabel rente fra 2,95% | Lån fra 10.000-500.000 kr
Ferratum Energilån | Variabel rente fra 22,51% - 22,51% | Lån fra 1500-50.000 kr
Er du registreret i RKI kan det være en udfordring at skulle optage et lån, uanset om det er til en varmepumpe eller din nye bil. RKI er til for at beskytte dig som forbruger, men også så kreditor ikke ender med at tabe penge på låntageren.
Hvis du vil låne til en varmepumpe trods rki, kan du ansøge med en medkautionist, som er en person der vælger at stå inde for lånet. Det skal altså være en person du kender og som stoler på dig.
Betaler du ikke lånet tilbage, er det på til kautionisten at tilbagebetale og dermed være ansvarlig for lånet.
Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?
Det kommer helt an på din boligsitation, da du ved valg af varmepumpe skal kigge på ting som hvor stor en grund du bor på, hvordan vejrforholdende er og mange andre ting.
Hvor meget kan jeg låne til varmepumpe?
En varmepumpe koster mellem 140.000 kr til 180.000 kr og du kan rent faktisk ofte låne det fulde beløb. Det afhænger af din kreditvurdering, men har du mulighed for at lægge en udbetaling kan du som regel også låne det resterende beløb.
Hvordan sammenligner jeg lånene?
Når du skal sammenligne lån til varmepumpen, er det vigtigt at du holder øje med ÅOP. ÅOP fortæller dig hvor mange omkostninger du har på lånet om året, og er altså det nøgletal du skal forholde dig til.