TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

BonusLån

Bonuslån er en forholdsvis ny spiller på det danske lånemarked. Bonuslån tilbyder lån på 100 kr. og op til 10.000 kr. Altså er de i kategorien for kviklån, da lånebeløbene er i den lavere ende. Et lån fra Bonuslån betales tilbage på månedsbasis i fire rater og er altså betalt tilbage på kun 4 måneder eller 120 dage.

- Læs mere om Bonus Lån -

 

Bonuslån har hovedkontor i København K og er en del af ACEA Capital A/S, som står bag flere forskellige online låneudbydere. Bonuslån har desuden en rigtig god kundeservice, som sidder klar fra kl. 9 hver dag - også i weekenden, og er klar til at hjælpe og vejlede dig i din låneproces. Det er muligt at tage dit Bonus Lån direkte på din telefon.

Ønsker du at låne penge hos Bonuslån kan det gøres i tre nemme trin. Første trin er at oprette en bruger på hjemmesiden. Når du registreres som bruger, bliver de relevante informationer hentet, som Bonuslån har brug for, for at udregne dit lån. Andet trin er at vælge det ønskede lånebeløb samt atunderskrive låneaftalen med NemID. Sidste trin er at modtage pengene på din NemKonto. Du har pengene senest 24 timer efter din ansøgning er modtaget.

For at låne penge hos Bonuslån.dk skal du være fyldt 20 år eller være ældre. Du må desuden ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret for at låne penge hos Bonuslån. Du skal være dansk statsborger, have dansk folkeregisteradresse samt et NemID, e-mailadresse og dansk telefonnummer.notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)