Lån penge billigt online på Tjeklån
TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Turbolån - Er det billigst og bedst?

TurboLån er vejen til hurtige penge. Du kan faktisk låne fra 100 kr. og op til 10.000 kr. med et TuboLån. Hos TurboLån A/S kan du hurtigt og nemt låne penge til det, du står og angler her og nu. Du afdrager på dit lån i 120 dage.

Forretningsidé

TurboLån har fokus på små, hurtige lån. De tilbyder mindre forbrugslån til dig, som står og mangler penge her og nu. Du får udbetalt lånet indenfor 24 timer.

Produkter og lånebeløb

Turbolån tilbyder lån fra 100 kr og op til 10.000 kr. De kører med fast debitorrente og fast ÅOP, og så afdrager man i 120 dage; netop fordi det skal hurtigt ud af verden igen.

Om at låne hos Turbolån

Låneprocessen hos TurboLån er nemt og hurtig, og består af 3 enkle trin:

    1. Opret bruger. Her opretter du dig med de oplysninger, der skal bruges for at kunne få udbetalt lånet.

 

    1. Vælg lånebeløb. Du opretter en låneaftale med det beløb, du vil låne. Her kan du se, hvad det vil koste. Du godkender og underskriver med NemID.

 

  1. Modtag pengene. Når låneaftalen er godkendt, bliver pengene overført til dig, og du kan forvente at have dem indenfor 24 timer.

For at låne penge hos TurboLån skal du være mindst 20 år gammel. Du skal være dansk statsborger, have dansk folkeregisteradresse og du må ikke være registreret i RKI. du skal desuden have en dansk bankkonto samt NemID for at det er muligt at udbetale pengene til dig.

notifyImg
logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser