Lån penge billigt online på Tjeklån
TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Sparxpres

Hos SparXpress kan du låne fra 5.000 kr. og op til 50.000 kr. Du betaler dit lån tilbage over 12 måneder eller helt op til 60 måneder. Når du ansøger bruger du dit NemID til at skrive under, så det går lynhurtigt og er en nem og smertefri proces.

SparXpress lån har kontor i Skive og er en del af Spar Nord Bank A/S, som har hovedsæde i Aalborg.

Produkter

Hos SparXpress kan du låne 5000-50.000 kr. Du kan betale tilbage over helt op til 60 måneder. Det er også muligt at indfri sit lån før tid uden at det koster ekstra. Det er også muligt at forhøje dit lån, hvis du udfylder en ny ansøgning og bliver kreditvurderet påny.

Når du har ansøgt om et lån hos SparXpress, bliver din ansøgning enten afslået eller godkendt. Hvis den godkendes, vil beløbet blive overført til din NemKonto samme dag, som du har skrevet under på låneaftalen med dit NemID. Du vil have pengene på din konto senest efter 3 hverdage.

Om at låne penge hos Spar Xpress

Det er nemt og hurtigt at ansøge om et lån fra Spar Xpress. Du udfylder og sender din anmodning på hjemmesiden, underksriver aftalen med NemID og derefter bliver lånet udbetalt til din NemKonto.

For at låne penge hos Spar Xpress må du ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret. Du skal være fyldt 18 år for at låne penge her. Det er ikke nødvendigt at stille sikkerhed for dit lån fra SparXpress.

notifyImg
logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser