TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

Sparxpres

Hos SparXpress kan du låne fra 5.000 kr. og op til 50.000 kr. Du betaler dit lån tilbage over 12 måneder eller helt op til 60 måneder. Når du ansøger bruger du dit NemID til at skrive under, så det går lynhurtigt og er en nem og smertefri proces.

SparXpress lån har kontor i Skive og er en del af Spar Nord Bank A/S, som har hovedsæde i Aalborg.


Andre lån


Så nemt er det at låne penge hos SparXpress

Hvis du er nysgerrig på at høre om dine muligheder for at låne penge hos SparXpress, skal du ikke holde dig tilbage med at ansøge om et lån. Ansøgningsprocessen om et lån hos SparXpress er nemlig hurtig og ligetil. På SparXpress hjemmeside vil du blive guidet igennem ansøgningsprocessen, som vil komme til at foregå ganske nemt og hurtigt. Her skal du bruge dit nemid til din ansøgning om at låne penge. Hvad enten du søger om et lån på 5000 kroner, 50.000 kroner eller et beløb der imellem, så kan du forvente et hurtigt svar på din ansøgning. Ansøger du indenfor SparXpress åbningstider, går behandlingen af din ansøgning særligt hurtigt igennem. Så snart du får svar på din ansøgning, vil du kunne se, hvad SparXpress kan tilbyde dig af muligheder, og du vil kunne få indblik i omfanget af lånets renter. Hvis du har spørgsmål angående ansøgningsprocessen eller dine muligheder generelt, så tvivl ikke med at kontakt sparXpress.

Fordelene ved at vælge SparXpress

Hos SparXpress er der ikke mange krav, der skal opfyldes, før man kan få lov til at låne penge. Så længe du er fyldt 18 år, og at du ikke er registreret i rki, er der ikke særlige krav til dig. Derfor er der også ganske få af de indsendte ansøgninger, der ender med at blive afslået. Så længe du opfylder de to simple krav kan du altså roligt indsende din ansøgning om dit lån til os. SparXpress er en del af Spar Nord, som er en af de største banker i landet. Som en del af Spar Nord bank vil SparXpress kunne give dig den bedst mulige løsning, når du står og mangler penge. Du kan desuden langt hen ad vejen selv være med til at afgøre, hvordan processen for din tilbagebetaling skal komme til at foregå, og hvor lang tid du vil bruge på at betale lånet tilbage. Mange vælger at betale lånet tilbage over flere måneder, da det giver den største økonomiske frihed, at det kun er en lille del, der skal betales til lånet hver måned. Især vælger mange at betale lånet tilbage over en længere periode, hvis det lånte beløb er oppe imod de maksimum 50.000 kr. Hos SparXpress har låneren mulighed for at dele tilbagebetalingen op i helt op til 60 måneder, uanset hvilket beløb lånet drejer sig om. Det giver altså låneren 5 hele år til at betale lånet tilbage.

Produkter

Hos SparXpress kan du låne 5000-50.000 kr. Du kan betale tilbage over helt op til 60 måneder. Det er også muligt at indfri sit lån før tid uden at det koster ekstra. Det er også muligt at forhøje dit lån, hvis du udfylder en ny ansøgning og bliver kreditvurderet påny.

Når du har ansøgt om et lån hos SparXpress, bliver din ansøgning enten afslået eller godkendt. Hvis den godkendes, vil beløbet blive overført til din NemKonto samme dag, som du har skrevet under på låneaftalen med dit NemID. Du vil have pengene på din konto senest efter 3 hverdage.

Om at låne penge hos Spar Xpress

Det er nemt og hurtigt at ansøge om et lån fra Spar Xpress. Du udfylder og sender din anmodning på hjemmesiden, underksriver aftalen med NemID og derefter bliver lånet udbetalt til din NemKonto.

For at låne penge hos Spar Xpress må du ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret. Du skal være fyldt 18 år for at låne penge her. Det er ikke nødvendigt at stille sikkerhed for dit lån fra SparXpress.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)