Lån penge billigt online på Tjeklån
TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Selene Finans - Er det billigst og bedst?

Selene Finans ApS er en låneformidler for Basisbank A/S, som er en danskejet virksomhed. Virksomheden blev etableret i år 2000, med drømmen om at lave en anderledes bank, som holder det enkelt og til en god pris. 

Selene Finans er et af Basisbanks forbrugslån, og tilbyder lån i mange forskellige størrelser, med en løbetid helt op til 72 måneder. Selene Finans har hovedkontor i København.

Forretningsidé

Idéen bag Selene Finans er at tilbyde forbrugslån til danskere på en nem og overskuelig måde. Selene Finans har fokus på kunderne og deres behov. Derfor er der også fokus på at gøre låneprocessen nem, hurtig og overskuelig. Ofte kan du have pengene på din konto dagen efter, du har ansøgt om lånet.

Produkter og lånebeløb

Hos Selene Finans kan du låne fra 10.000 kr. og op til 75.000 kr., som du kan bruge til det, du har lyst til. Du kan vælge en løbetid på dit lån fra 12 måneder og helt op til 72 måneder. Du underskriver låneaftalen med NemID. Hvis du har brug for det, kan du kontakte Selene Finans på telefon, mail og chat, alle ugens dage.

Om at låne hos Selene Finans

En låneansøgning til Selene Finans tager kun få minutter. Du logger ind og skriver under med NemID, og det er faktisk muligt at få pengene udbetalt samme dag, som du ansøger. I dagtimerne får du svar på din låneansøgning indenfor få minutter. Du kan indbetale til dit lån via Betalingsservice.

Det er muligt at indfri lånet, når man har lyst og overskud til dette, og det koster ikke ekstra. Du kan også blot vælge at lave en ekstra indbetaling til lånet, hvis du har en måned, hvor der er lidt luft i økonomien til dette. For at låne penge hos Selene Finans skal du være over 18 år, have fast indtægt samt bopæl i Danmark, og så må du ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.

notifyImg
logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser