Lån penge billigt online på Tjeklån
TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


re:member

Re:member er en dansk låneudbyder, som både udbyder lån men også kreditkort i form af et Re:member Mastercard. 

Hos re:member kan du optage forbrugslån fra 10.000 kroner til 250.000 kroner. Da det er et forbrugslån, kan du bruge de penge, du låner, til lige hvad du har lyst til, og du vil ikke blive spurgt ind til, hvad pengene skal bruges til. Du kan derfor bruge dem på ferie, computer, reparation af mobiltelefon eller noget helt andet. Det er selvfølgelig altid bedst at spare pengene op fremfor at låne, men hvis det ikke er muligt, kan du låne penge her og nu hos re:member.

Kan du låne penge?

Hos Re:member skal du være fyldt 18 år og have en fast indtægt for at låne penge. Du må desuden ikke have betalingsanmærkninger i dit navn som for eksempel at være registreret i skyldnerregisteret RKI. Derudover vil Re:member altid foretage en individuel kreditvurdering af dig, inden de godkender dig til et lån. Det gør de for at sikre sig, at de kan få deres lånte penge tilbage. 

Sådan låner du penge hos Re:member

Hvis du vil låne penge hos Re:member, skal du sende en ansøgning med det beløb, som du vil låne. Derefter vil du få svar på din ansøgning, som enten er godkendt eller afslået. Hvis du opfylder kravene til, hvem der kan låne penge hos Re:member, er det ikke et problem at låne penge hos dem. Du skal godkende din ansøgning med NemID, hvorefter du får hurtigt svar. Uanset hvor mange penge, du vil låne, er der et oprettelsesgebyr på 300 kroner, som du skal betale. Afhængig af, hvor mange penge du bliver godkendt til at låne, er der hos Re:member en løbetid på op til 15 år. Jo hurtigere du kan betale dit lån tilbage, jo billigere bliver det for dig i sidste ende, men her har du mulighed for at strække det over mange år.

notifyImg
logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser