TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

Qred

  1. Hjem
  2. Låneudbydere
  3. Qred
Lånebeløb 10.000 - 500.000 kr.
Tilbagebetaling 6 - 18 mdr.
Rente/år 5-20%
Oprettelsesgebyr 0 kr.
Alder 20 år
ÅOP 10 %
Tilbud fra flere banker Ansøg på 1 minut Virksomhedslån uden sikkerhed
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 150.000 kr.Løbetid: 18 måneder kr. Variabel debitorrente: 10 % ÅOP: 10 % Månedlig ydelse: 1990 kr. Samlede kredit omk.: 45820 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 185820 kr. Dette er et virksomhedslån med selvskyldnerkaution
Bedste alternativer

Er Qred ikke hvad du søger? Tag et kig på et udvalg af vores andre låneudbydere nedenfor, eller gå tilbage til det samlede overblik over alle vores udbydere her

Lånebeløb
15.000 - 1.500.000 kr.
Tilbagebetaling
6 - 24 mdr.
Rente/år
5 - 41,75 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 250.000 kr.Løbetid: 24 måneder Etabl.omk.7375 kr. Variabel debitorrente: 1,5 % ÅOP: 0 % Månedlig ydelse: 12.849 kr. Samlede kredit omk.: 58.377 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 308.377 kr. Dette er et virksomhedslån med selvskyldnerkaution
Lånebeløb
50.000 - 10.000.000 kr.
Tilbagebetaling
6 - 48 mdr.
Rente/år
4 - 41,75 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 1.000.000 kr.Løbetid: 48 måneder Etabl.omk.20000 kr. Variabel debitorrente: 4 % ÅOP: 0 % Månedlig ydelse: 22547 kr. Samlede kredit omk.: 102259 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 1102259 kr.
Lånebeløb
100.000 - 5.000.000 kr.
Tilbagebetaling
6 - 60 mdr.
Rente/år
3,95 - 9,7 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 12 måneder kr. Variable debitorrente: 5 % ÅOP: 5 % Månedlig ydelse: 8.559 kr. Samlede kredit omk.: 2.716 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 102.716 kr.
Se flere lån

Følgende medier har skrevet om TjekLån

jyllandsposten nordjyske finans soendagsavisen jubii

Anmeldelser

I løbet af livet kan vi alle få brug for at låne penge, så vi kan gøre eller købe det, vi drømmer om. Der kan være mange årsager til, hvorfor vi har brug for at optage et lån, og uanset hvad årsagen er, så findes der mange forskellige låneudbydere på markedet, som står klar til at tilbyde os forskellige lån. Både private mennesker og virksomheder har mulighed for at optage et lån, og uanset om man ønsker et privat- eller erhvervslån, så skal man tænke sig godt om, før man beslutter sig for at ansøge om et lån. Der findes mange forskellige låneudbydere på markedet, som kan tilbyde dig forskellige lån. Men alle lån har en række forskellige krav og betingelser, og derfor er det altid en god ide at indhente tilbud fra flere forskellige banker, således du som låntager kan være sikker på at finde det billigste lån.

Selvom man ofte hører om diverse forskellige privatlån, så er det altså også muligt for erhvervsdrivende mennesker at låne penge til sin virksomhed. I dag er der flere og flere virksomheder, som vælger at optage et erhvervslån til enten at starte en ny virksomhed, udvide den eksisterende forretning eller måske til at udvikle nye produkter. Årsagerne er mange, og det samme er mulighederne for at optage et lån. Hvis du ejer en virksomhed og ønsker at optage et erhvervslån, så lad os introducere dig til Qred, som er en ny måde, hvorpå erhvervsdrivende kan låne penge. Qred blev grundlagt i 2015 af en række iværksættere, og de er i dag en af Nordens største udbydere af digitale lån til virksomheder. Herunder kan du blive meget klogere på, hvem Qred er, og hvad de kan tilbyde.

Hvem er Qred?

Qred tilbyder en alternativ og fleksibel løsning til erhvervslivet, hvor du som virksomhedsejer har mulighed for at ansøge om et erhvervslån. Qred ejes og drives af en række iværksættere, som har en stor viden og erfaring inden for erhvervslivet, og som ved, hvordan virkeligheden ser ud for virksomhedsejere. Mange af dem, som i dag arbejder hos Qred, har tidligere selv ejet eller drevet en virksomhed, og netop derfor ønsker Qred at tilbyde en lånemulighed til erhvervslivet, som de havde ønsket eksisterede, da de selv var virksomhedsejere. Dette har betydet, at danske virksomheder nu kan ansøge om et erhvervslån på et splitsekund samtidig med, at de kan få udbetalt pengene inden for meget kort tid, hvis de bliver godkendt til lånet vel at mærke. I dag er der ikke andre udbydere, der bevilger og udbetaler erhvervslån hurtigere end Qred.

Hvis du som virksomhedsejer ønsker at optage et erhvervslån hos Qred, kan du gøre det på kun få minutter. Når du har sendt din låneansøgning afsted, vil du som regel få svar inden for en time, og hvis du bliver godkendt til erhvervslånet, kan du få pengene udbetalt allerede samme dag, efter du selv har godkendt

lånet med dit NemID. Qred giver dig mulighed for at låne fra 10.000 op til 500.000 kroner, og noget af det smarte ved Qred er, at du kun betaler for erhvervslånet i de måneder, hvor du faktisk har lånet. Det betyder også, at der for dig ikke er nogen binding, så du kan altid indfri dit erhvervslån uden at skal betale ekstra gebyrer eller afgifter. En af de andre store fordele ved et erhvervslån hos Qred er, at lånet er rentefrit. Du tænker sikkert, at det lyder for godt til at være sandt, men det er det ikke. I stedet for at betale renter betaler du i stedet et fast månedligt beløb, og derfor er der ingen skjulte gebyrer. Erhvervslånets månedlige ydelse er individuel og afhænger af en såkaldt Qred-score, som er baseret på flere forskellige parametre.

Hvem kan låne ved Qred?

Uanset hvilken form for virksomhed du ejer, har du mulighed for at ansøge om et lån. For Qred har det ingen betydning, hvorvidt din virksomhed er stor, lille, ny eller gammel, men i stedet ønsker de at tilbyde erhvervslån til virksomheder med et godt forretningskoncept og dygtige iværksættere. Selvom alle virksomheder i princippet kan ansøge om et erhvervslån hos Qred, er det ikke nødvendigvis alle virksomheder, der bliver godkendt til et lån. Der er nemlig en række krav, som virksomhederne skal opfylde, før de kan få bevilget et erhvervslån hos Qred. Blandt andet skal virksomheden være registreret i Danmark, og så skal virksomheden have en nogenlunde fornuftig økonomi. På den måde kan Qred være sikker på, at du som virksomhedsejer har mulighed for at betale af på lånet hver måned, og at du ikke låner flere penge, end du har mulighed for at betale tilbage. Før din virksomhed kan blive godkendt til et erhvervslån hos Qred, bliver der foretaget en individuel kreditvurdering af din ansøgning. Hvis Qred vurderer, at din virksomhed har de fornødne økonomiske forudsætninger til at gennemføre låneaftalen, så bliver dit erhvervslån godkendt, men hvis virksomhedens økonomi ikke er sund og stærk nok, kan låneansøgningen blive afvist. Hvis Qred afviser din låneansøgning, har du mulighed for at få bevilget et lavere erhvervslån, som passer bedre til den økonomi, din virksomhed har på nuværende tidspunkt.

Hvad er erhvervslån?

Hvor privatlån tilbydes til mennesker, der har brug for at låne penge til eget privat brug, er erhvervslån et lån, der tilbydes til virksomheder. I princippet kan alle former for virksomheder ansøge om et erhvervslån. Det kan eksempelvis være både aktieselskaber, enkeltmandsvirksomheder og iværksættervirksomheder. Formålet med erhvervslån kan være meget forskellige. Et erhvervslån er til de virksomheder, der har brug for en hjælpende hånd til at komme i gang med forretningen. Det er til de virksomheder, som ønsker at udvide deres forretning. Eller det kan være til de virksomheder, som ønsker at optimere deres forretning med nye produkter. Mulighederne er mange, og uanset hvilken type virksomhed du ejer, så bestemmer du selv, hvad dit erhvervslån skal bruges til.

Et erhvervslån hos Qred adskiller sig fra andre erhvervslån, du støder på, fordi der er så hurtig udbetaling på erhvervslånet samtidig med, at lånet er rentefrit. Som virksomhedsejer giver det dig flere muligheder, både fordi du har mulighed for at få bevilget et lån på ingen tid, og samtidig skal du ikke betale en masse skjulte gebyrer og renter på lånet. I stedet betaler du et fast månedligt beløb, som er individuel og baseret på din Qred-score, som Qred fastsætter, når de foretager en kreditvurdering af din virksomhed. Disse fordele gør det attraktivt at ansøge om et erhvervslån hos Qred.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)