Lån penge billigt online på Tjeklån
TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Nordiclån- Er det billigst og bedst?

NordicLån er et forholdsvis nyt lån på det danske lånemarked. Nordic Lån samarbejder med - og er en del af - 3C Retail A/S og er derfor også en del af L’easy koncernen, som har hovedsæde i Odense. Du kan låne fra 10.000 kr. Og op til 50.000 kr. hos Nordic Lån, og det er derfor et lån i den mellemstore størrelse.

Produkter

Hos Nordic Lån kan du låne fra 10.000 kr. og helt op til 50.000 kr. Du kan vælge en ønsket løbetid fra 12 måneder og helt op til 80 måneder. Når du låner hos Nordic Lån får du en fast månedlig ydelse, som fastlægges ud fra lånebeløb og løbetid. Dermed ved du altid, hvad du skal afdrage hver måned.

Du kan altid betale dit lån ud hos Nordic Lån, altså kan du indfri dit lån før tid, hvis du har mulighed for det. Det er gratis og koster ikke ekstra at indfri lån før tid.

Om at låne hos Nordiclån

Når du vil låne penge hos Nordic Lån indtaster du blot dine informationer på hjemmesiden, i den online ansøgning. Du skal fx indtaste oplysninger om bopæl, bank og arbejde. Du kan derefter logge ind med NemID. Hvis du ansøger inden for åbningstiderne får du svar på din låneansøgning i løbet af en time. Når dit lån er godkendt får du pengene udbetalt med det samme - du har pengene senest dagen efter, at dit lån er godkendt.

Når du ansøger om et lån hos Nordic Lån bliver der lavet en individuel kreditvurdering på dig. Det er for at fastlægge din rente ud fra dit ønskede lånebeløb, og for at sikre, at du opfylder visse kriterier. Renten hos Nordic Lån starter fra 8,73 %. Du kan se din præcise rente på den låneaftale, du modtager.

Hvis du vil låne hos Nordic Lån må du ikke være registreret i RKI.

notifyImg
logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser