TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Nordiclån- Er det billigst og bedst?

NordicLån er et forholdsvis nyt lån på det danske lånemarked. Nordic Lån samarbejder med - og er en del af - 3C Retail A/S og er derfor også en del af L’easy koncernen, som har hovedsæde i Odense. Du kan låne fra 10.000 kr. Og op til 50.000 kr. hos Nordic Lån, og det er derfor et lån i den mellemstore størrelse.

Nordic Lån - lån helt enkelt

Indtast dine personlige oplysninger, log ind med dit NemID, underskriv din ansøgning og få svar inden for en time - så enkelt, hurtigt og nemt er det at få et lån ved Nordic Lån.

Nordic Lån blev etableret i maj 2016, og er derfor som sagt én af de forholdsvist nye låneudbydere på markedet i Danmark - men der kommer også hele tiden nye udbydere til. 

Nordic lån er en del af L’easy A/S, som er låneformidler for Facit Bank A/S. Det vil altså sige, at det rent faktisk er L’easy og Facit Bank, der låner dig pengene. Derfor er det også Facit Bank, der foretager en kreditvurdering af dig, når du låner, så de kan vurdere, om du er i stand ti lat betaledit lån tilbage, eller om der er andre forhold i forbindelse med din økonomi, som Nordic Lån skal tage stilling til, når du ansøger om et lån.

Du kan med god samvittighed ansøge om et lån fra Nordic Lån, netop fordi de er en del af et større netværk af låneudbydere - nemlig L’easy og Facit Bank - og derfor kan du være sikker på, at du kan få den rette hjælp og vejledning, og at du hverken bliver snydt eller bedraget, når du låner. Facit Bank og L’easy er nemlig to meget veletablerede brands på det danske lånemarked.

Hvem kan få et lån hos Nordic Lån?

Når du ansøger om et lån hos Nordic Lån er der selvfølgelig en række krav, som du skal opfylde - ligesom der ville være hos alle andre låneudbydere. Dog er kravene for et lån fra Nordic Lån super enkle, og du bør ikke være bange for, at det er nogle krav, som du ikke er i stand til at opfylde. Kravene lyder nemlig:

Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret, da Nordic Lån ikke ønsker at låne penge ud til nogen, som i forvejen har dårlig økonomi
Du skal have en dansk bankkonto for at kunne få udbetalt lånet

Fordelene ved at låne penge hos Nordic Lån

For at gøre det så nemt som muligt for dig at beslutte, om du skal vælge Nordic Lån som din nye låneudbyder, har vi her samlet en række fordele, så du kan blive overbevist om, hvorfor du skal vælge Nordic Lån.

  • Du kan låne fra 10.000 kr. og helt op til 50.000 kr., og du bestemmer selv dit ønskede lånebeløb, så det passer til det, som du skal bruge det til
  • Renten starter ved blot 9,90 % og er derfor en yderst fordelagtig rente for dig som låntager
  • Det er nemt og hurtigt at lave en online låne ansøgning på hjemmesiden, og den består af bare tre lette trin: Indtastning af personlige oplysninger, log ind og underskrift med Nem ID og til sidst modtagelse af svar på låneansøgningen
  • Du får svar på din låneansøgning inden for en time, hvis du ansøger inden for Nordic Låns åbningstider - som er fra kl. 8 til kl. 18
  • Der er lyn hurtig udbetaling - du modtager pengene senest indenfor 1-2 hverdage efter, at lånet er blevet godkendt
  • Du kan selv vælge den ønskede løbetid på lånet. Vælg mellem en løbetid på 24 måneder eller helt op til 120 måneder - svarende til 10 år
  • Du kan altid - og uden omkostninger - indfri dit lån eller helt uforpligtende at ansøge om dette - og dermed indfri din gæld før tid, hvis du får mulighed for det
  • Det er 100 % sikkert at låne hos Nordic Lån, fordi du sikrer dig selv ved at logge ind og underskrive med Nem IG

Produkter

Hos Nordic Lån kan du låne fra 10.000 kr. og helt op til 50.000 kr. Du kan vælge en ønsket løbetid fra 24 måneder og helt op til 120 måneder. Når du låner hos Nordic Lån får du en fast månedlig ydelse, som fastlægges ud fra lånebeløb og løbetid. Dermed ved du altid, hvad du skal afdrage hver måned.

Du kan altid uden gebyrer betale dit lån ud hos Nordic Lån, altså kan du indfri dit lån før tid, hvis du har mulighed for det. Det er uden omkostninger at indfri sit lån eller helt uforpligtende at ansøge om dette. 

Om at låne hos Nordiclån

Når du vil låne penge hos Nordic Lån indtaster du blot dine informationer på hjemmesiden, i den online ansøgning. Du skal fx indtaste oplysninger om bopæl, bank og arbejde. Du kan derefter logge ind med NemID. Hvis du ansøger inden for åbningstiderne får du svar på din låneansøgning i løbet af en time. Når dit lån er godkendt modtager du pengene senest indenfor 1-2 hverdage efter, at lånet er blevet godkendt. 

Når du ansøger om et lån hos Nordic Lån bliver der lavet en individuel kreditvurdering på dig. Det er for at fastlægge din rente ud fra dit ønskede lånebeløb, og for at sikre, at du opfylder visse kriterier. Renten hos Nordic Lån starter fra 9,90 %. Du kan se din præcise rente på den låneaftale, du modtager.

Hvis du vil låne hos Nordic Lån må du ikke være registreret i RKI.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)