TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Lendon

Udlev dine drømme med et kviklån

Hvad drømmer du om? Måske tænker du med det samme på en ferie sydpå, en ny bil eller nyt, lækkert tøj. Eller måske drømmer du om en ny vaskemaskine eller fryser, fordi den gamle er gået i stykker. 

Det er meget individuelt hvad folk drømmer om. Hvis du drømmer om noget, som du gerne vil have finansieret, kan kviklån, også kaldet forbrugslån, være en fantastisk mulighed for dig. Kviklån er meget anderledes end traditionelle banklån af flere grunde.

Hvorfor kviklån?

En af forskellene på det traditionelle banklån og et kviklån er, at kviklån mest bliver brugt til forbrug. Folk der låner i banken låner ofte til større ting som hus eller virksomhed. Processen ved et kviklån er super nem og hurtig. Der går ofte kun ét par dage, fra du har ansøgt om dit lån med dit NemID, til at du kan få pengene udbetalt på din konto. Det gør, at du hurtigt kan få pengene til lige præcis dét, du drømmer om. Du kan altid låne alt fra 10.000 kr og 15.000 kr til 500.000 kr, og du betaler af på lånet hver måned. Få pengene hver måned så du kan udleve drømmen! Første gang du låner, får du ofte mange fordele. Bankerne vil nemlig gerne belønne nye kunder. Låneprocessen i banken kan ofte være langsommelig og besværlig. Det er derfor mange danskere nu vælger at låne penge ved hjælp af et kviklån. Før i tiden var der et vist stigma når det kom til forbrugslån, men i dag er sagen en anden. Det er i høj grad muligt, at du kan få et kviklån som giver dig gode renter, og hvor du ikke bliver snydt! Der er meget konkurrence kviklånene imellem og det gør, at renterne automatisk bliver presset i bund. Det er en stor fordel for dig som kunde. Den store konkurrence gør også, at der hele tiden kommer nye lån på markedet og udvalget er kæmpestort. Du kan med sikkerhed finde et lån, der er noget for dig!

Lendon giver gode lånemuligheder

Hvis du gerne vil have et fordelagtigt lån, kan du tage dit lån hos Lendon. Lendon kan give dig nogle fantastiske muligheder - og du kan du låne op til 15.000 kr. på kreditten samt 20.000 kr. på afdragslånet uagtet hvad pengene skal bruges til. Lendon har mange fordele som vil uddybes i det følgende. Du kan ("altid" er fjernet, da det jo ikke er alle kunder altid) låne op til 20.000 kr. (tilføjet punktum), så du kan få råd til drømmen. Den ene lånemulighed er således i form af en kredit (MEGET vigtigt at der IKKE står kassekredit, men kredit, det er to forskellige ting!). Som låner hos Lendon på kreditten kan du selv vælge hvor meget, og hvornår du vælger at bruge af kreditten ("kassekredit" øndret til "kredit") hver måned. Du betaler selvfølgelig kun for beløb, du vælger at bruge. Lendon tilbyder dig også et afdragslån. Låneansøgningen tager kun ét minut. Så kan du få samme fordele som ved typiske SMS- og mobillån. Lendon skal kun bruge få oplysninger om dig samt dit NemID og det kan derfor være nemmere at låne her end andre steder. Som noget helt specielt, kan du også tage et rentefrit lån hos Lendon de 30 dage såfremt du er førstegangskunde og vælger kreditten. Således tilbydes du som kunder at du kan tage et gratis lån, uden renter og gebyrer hvis det betales tilbage indenfor 30 dage. Tilbuddet gælder altså hvis du er ny kunde, og du kan betale dit lån tilbage hurtigt - så kan du få et gratis lån. Et gratis lån er godt til dig, som har brug for at få pengene hurtigt, men som ved, at du er i stand til at betale dem tilbage før 30 dage er gået. Som nævnt findes de to muligheder for at låne hos Lendon, nemlig kreditten og afdragslånet. Men da det kun er på kreditten, at der tilbydes 30 dage rentefrit, vil kreditten uddybes herunder. 

Hvem kan optage et rentefrit lån fra Lendon?

Når du skal optage et rentefrit lån, er der nogle ting du skal være opmærksom på. For at du kan låne et rentefrit lån i 30 dage og bliver låner hos Lendon, er der nogle krav du skal opfylde. Du skal være fyldt 21 år, du skal være ny kunde hos Lendon (førstegangskunde), have et dansk CPR-nummer, bo på en dansk adresse, have en e-mail adresse og et dansk telefonnummer. Du skal desuden have en dansk bankkonto og dit NemID klar, for at få et gratis lån. Husk, at du kun kan få et gratis lån, hvis det er første gang du er låner hos Lendon. Hvis du opfylder de basale lånekrav så kan du låne op til 15.000 kr. på kreditten. Du kan ikke låne mindre beløb, som for eksempel 100 kr. Det mindste du kan låne er 500 kr. Men hvis du kun har behov for 5.000 kr eller 10.000 kr, er det også helt i orden. Det vigtigste er, at du gør op med dig selv, hvad du reelt har brug for at låne. Efter de 30 dage tilknyttes der nemlig renter til dit lån. Så her fungerer lånet som et normalt lån med rentetilskrivning. Når du har besluttet dig, kan du klikke på låneberegneren på Lendons side, og ansøge om et gratis lån til nye kunder. Du kan altid få det fulde overblik over kommende renter og gebyrer på dit lån, såfremt du vælger at lade låneperioden løbe over mere end 30 dage. Når du kommer til låneberegneren, skal du vælge, om du ønsker et afdragslån eller en kredit (VIGTIG ÆNDRING, vi tilbyder IKKE kviklån eller kasskredit). Herefter indtaster du dine personlige oplysninger, læser dine lånevilkår igennem og ansøger om lånet. Så kan du bekræfte dit lån med dit NemID. Såfremt du godkendes til lånet kan du glæde dig til at få op til 15.000 kr. (eller 20.000 kr. hvis du vælger afdragslånet) på din konto! Lendon kan altid give dig noget andre låneudbydere ikke kan. Held og lykke med din ansøgning om gratis lån!

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)