TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Lendmore

Lendmore er et helt nyt lån som netop er kommet på markedet. Hos Lendmore kan du låne fra 7.000 kr. helt op til 75.000 kr. Du får svar med det samme, og pengene kan være på din konto indenfor 10 minutter. 

Guide: Bliv klogere på de nye typer af lån  

Alle kan komme ud for det. Du kender sikkert selv det at stå overfor en rigtig stor og uventet udgift, som man bare ikke kan betale sig ud af. I sådan nogle tilfælde kan man blive nødsaget til at låne penge for, at ens økonomi kan klare sig. Det følgende vil give gode gode råd til dig, som står overfor at skulle låne penge. Der findes nemlig mange nye typer af lån. Bliv derfor klogere på, hvad nogle af de nye lån indebærer, samt hvad du skal være opmærksom på.

Forskellige typer af lån 

Nu om stunder findes der alverdens typer af lån både fysisk i banker såvel som online hos diverse låneudbydere. Det kan bogstaveligt talt være en ren jungle at finde rundt i, hvis man ikke lige er vant til den verden. Derfor kan det være en god ide at læse med her eller at rådføre sig hos andre, der har den fornødne ekspertise inden for området. En af de nye typer af lån, som er stigende i popularitet, er det nye White Label lån Lendmore. Det er et lån, som udbydes blandt andet i samarbejde med Basisbank. 

Hvad går Lendmore ud på?

Den populære lånetype Lendmore kaldes også for White Label lån, hvilket skal forståes som en godkendelse af lånet fra Lendmores side af. Det kan lyde indviklet, men bare rolig. Hjælpen er nær, da følgende vil give dig en, der er lige til at gå til. Godkendelse består i alt sin enkelthed i, at ansøgeren af lånet starter ud på Lendmores hjemmeside. Lånet bliver søgt på Lendmore, hvor sidste del af ansøgningsprocessen vil foregår via Basisbank. Ansøgning bliver altså til sidst sendt til Basisbank, hvor lånet i bund og grund optages. Det gør altså Lendmore løsningen til en såkaldt White Label løsning på Basisbank. 

Hvor kan man optage denne type lån? 

Det er ikke kun i samarbejde med Basisbank, at denne type lån kan optages. Der findes nemlig andre låneudbydere, som tilbyder helt samme løsning. Det er blandt andet låne hjemmesider såsom Nordisk lån eller Anna Finans. Lånet er blevet så populært og udbredt blandt diverse låneudbydere, fordi man netop kan låne en relativ stor sum penge til, hvad end man lige står og har udgifter til. Man skal ikke stå til regnskab for, hvad pengene skal bruges til, hvilket gør denne type lån meget populær. En anden grund er blandt andet også, at man kan låne penge på op i mod 75.000 danske kroner, hvilket må siges at være en betragtelig stor sum penge. 

White Label lån Lendmore er altså et samarbejde mellem Lendmore og Basisbank, som sikrer ansøgeren af lånet et fornuftigt og fordelagtigt lån. Og det er netop heri godkendelsen af lånet består, da Lendmore kun guider ansøgeren videre til, hvad der er fornuftigt for ansøgeren selv. Denne føres nemlig videre til Basisbank, hvor lånet optages af ansøgeren af lånet.     

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)