TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år




  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Leasy Kontantlån - Er det billigst og bedst?

Med et Leasy Kontantlån kan du låne op til 150.000 kr. Det er nemt og hurtigt, og du kan bruge pengene til det, du har lyst til. Leasy Kontantlån er en del af virksomheden L’EASY, som er en af de store spillere på det danske marked for tekniske produkter. L’EASY har hovedsæde i Odense.





Ansøg om lån via nem id 

Når du skal ansøge om et lån hos Leasy Kontantlån, så skal du sende og godkende din låneaftale med dit nem id. På den måde sikre vi os, at det er den rigtige person, som låner pengene. Det eneste du skal gøre er at sende din uforpligtende ansøgning, når du får svar på din ansøgning, skal du accepterer lånet med dit nem id. 

Det hele er nemt og hurtigt, og du vil kunne få svar på din ansøgning allerede indenfor en time i åbningstiden. Du skal dog huske, at du skal være fyldt 21 år for at du kan ansøge og have mulighed for at betale lånet tilbage, før du begynder at låne penge. 

Udbetaling af lån 

Når man skal låne penge, kan det være rart at vide, hvor og hvornår pengene bliver udbetalt til din konto. Når du skal låne hos Leasy kontantlån, skal du ikke bekymre dig om, hvor pengene ryger hen. Dine penge kommer nemlig direkte ind på kontoen. Det gode ved et kontantlån er, at du heller ikke skal vente længe på dit lån. Hvis lånet godkendes, får du pengene på din konto inden for 1-2 hverdage. 

Under de fleste låneudbydere, som er præsenteret her på siden, kan du se hvor hurtig svartid de forskellige udbydere har. Og når du har lånt dine penge og godkendt ansøgningen, går der ikke lang tid før du kan se pengene på kontoen og brug pengene til lige hvad du har lyst til. 

Tilbagebetaling af lånet 

Når du låner penge hos Leasy, skal pengene selvfølgelig tilbagebetales. Leasy kontantlån er baseret på betaling via. selvbetjeningsydelser. Det vil sige at det er betaling via homebanking, så kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid uden omkostninger.  De samlede kreditomkostninger er højere end det lånte beløb, og beregningerne er baseret på den variable årlig debitorrente på 9.90%. Beregningerne er desuden inkluderet oprettelsesgebyr, så der er en ting mindre at bekymre sig om. 

Når du tage et lån hos Leasy kontantlån, skal du være opmærksom på løbetiden på lånet. Det vil sige den tid du har til at tilbagebetale lånet. Hos Leasy har du mellem 24 til 120 måneder til at indfri lånet. Men jo hurtigere du kan tilbagebetale lånet, jo bedre. 

Ting du skal huske, når du optager et lån 

Når du vil optage et lån, er der en række ting du skal huske inden du går i gang. Fordi selvom det umiddelbart lyder fristende bare at kunne låne penge til lige det man har lyst til, uden nogen fortæller hvad pengene skal bruges på, skal man tage et ansvar. Det er vigtigt, at man gør sig nogle overvejelser omkring tilbagebetaling af lånet inden man går i gang. Hvis man er vildt god til at få betalt regninger og har en fornuftig økonomi normalt, så er der intet i vejen for at låne. Men hvis man derimod ikke er så god til det med regninger og økonomi, bør man overveje det en ekstra gang, da Leasy kontantlån skal have deres penge tilbage. 

Produkter og lånebeløb

Med et Kontantlån fra Leasy kan du låne fra 10.000 kr. og op til 150.000 kr. Det er nemt og hurtigt, og de blander sig ikke i, hvad du skal bruge pengene til. Du får lånet til en variabel rente, så du kan planlægge din økonomi fremadrettet, uden at bekymre dig om, at der kommer overraskelser i forbindelse med dit lån. Du får pengene hurtigt, direkte ind på din konto.

Om at låne hos LEASY Kontantlån

Når du låner hos Leasy Kontantlån, låner du på dine egne præmisser. Du kan selv bestemme din ydelse og løbetiden på lånet, så det passer til dig og din personlige økonomi. Du har mulighed for at betale lånet ud, når du vil, uden at det koster ekstra.

Du kan sende en uforpligtende ansøgning, hvis du overvejer at tage et Leasy Kontantlån - du accepterer nemlig først lånet, når du underskriver låneaftalen. For at få et Leasy Kontantlån skal du være fyldt 21 år, ikke være registreret i RKI, og så skal du kunne dokumentere din indtægt.





notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)