Lån penge billigt online på Tjeklån
TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Leasy Kontantlån - Er det billigst og bedst?

Med et Leasy Kontantlån kan du låne op til 50.000 kr. Det er nemt og hurtigt, og du kan bruge pengene til det, du har lyst til. Leasy Kontantlån er en del af virksomheden L’EASY, som er en af de store spillere på det danske marked for tekniske produkter. L’EASY har hovedsæde i Odense.

Produkter og lånebeløb

Med et Kontantlån fra Leasy kan du låne fra 10.000 kr. og op til 50.000 kr. Det er nemt og hurtigt, og de blander sig ikke i, hvad du skal bruge pengene til. Du får lånet til en fast lav rente, så du kan planlægge din økonomi fremadrettet, uden at bekymre dig om, at der kommer overraskelser i forbindelse med dit lån. Du får pengene hurtigt, direkte ind på din konto.

Om at låne hos LEASY Kontantlån

Når du låner hos Leasy Kontantlån, låner du på dine egne præmisser. Du kan selv bestemme din ydelse og løbetiden på lånet, så det passer til dig og din personlige økonomi. Du har mulighed for at betale lånet ud, når du vil, uden at det koster ekstra.

Du kan sende en uforpligtende ansøgning, hvis du overvejer at tage et Leasy Kontantlån - du accepterer nemlig først lånet, når du underskriver låneaftalen. For at få et Leasy Kontantlån skal du være fyldt 20 år, ikke være registreret i RKI, og så skal du kunne dokumentere din indtægt.

notifyImg
logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser