TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Fokuslån

Går du og drømmer om at rejse jorden rundt, renovere dit badeværelse eller køkken, eller har du et flot og dyrt ur i kikkerten, kan det ofte være enormt frustrerende at se på sin bankkonto. Især kan det være svært at realisere disse drømme, hvis du sidder stramt økonomisk og skal vende hver en mønt i slutningen af måneden. 

Med fokuslån.dk kan du lynhurtigt låne penge til lige det, du ønsker dig – du bestemmer nemlig helst selv, hvad pengene skal bruges til.

Sådan gør du

Har du besluttet dig for at tage et lån hos Fokuslån, kan du let lave din ansøgning inde på deres hjemmeside. At ansøge om et lån behøves nemlig slet ikke være så svært, som andre firmaer får det til at virke til. Med et Fokuslån er det første, du skal bare at vælge hvor mange penge, du vil låne – du kan låne alt fra 10.000 til 150.000 kroner. Dernæst skal du vælge, hvor lang en løbetid lånet skal have, og her kan du vælge alt fra 24 til 120 måneder. Du skal altså vurdere, hvor mange penge, du har til rådighed hver måned. Hvis du har penge til at betale en stor del tilbage hver måned, kan det betale sig at vælge en kortere løbetid, da du dermed ikke når at betale lige så meget tilbage i rente. Du skal derudover blot indtaste dine oplysninger og logge ind med NemID, og så er din ansøgning færdig. Din ansøgning er helt uforpligtende, så du kan stadig nå at melde fra, når du får at vide, om lånet er godkendt. 

Pengene bliver overført til din konto lynhurtigt

Når man først har taget en beslutning om at bruge en masse penge på noget, man har gået og drømt om længe, vil man gerne bare føre det ud i livet. Derfor nytter det ikke, hvis man skal gå og vente i flere uger på, at ens lån bliver godkendt, og pengene ryger på ens konto. Med Fokuslån får du svar på din ansøgning inden for en time, og bliver lånet som forventeligt godkendt, vil pengene stå på din konto inden for 1-2 hverdage. Derfor er der ikke nogen tidsbegrænsning, der holder dig tilbage for at tage et lynhurtigt lån med Fokuslån, og du kan derfor realisere dine drømme inden for 1-2 hverdage. Desuden kan du uden omkostninger betale pengene fra lånet tilbage, lige når du vil, hvis du pludselig har råd til at betale resten af beløbet. 

Det er lige meget, hvem du er, og hvad du vil låne penge til 

Der findes mange forskellige typer rundt omkring i landet med alle deres forskellige hobbyer og interesser – nogle mere normale end andre. Du kan derfor låne penge hos Fokuslån og udleve lige den drøm, som du går og har. Om det er til en fritidsinteresse, en speciel hobby eller en rejse til et fjernt sted - du kan derfor gøre, lige hvad du vil. Vær' dog opmærksom på, at Fokuslån dog har pligt til at spørge dig om, hvad du skal bruge pengene til. 

Desuden stilles der hos Fokuslån ingen krav til, at du skal stille sikkerhed for lånet. Det betyder, at du ikke skal kunne bevise, at du med sikkerhed kan betale lånet tilbage. Derfor skal du ikke nødvendigvis være velhavende lige nu for at kunne låne penge af dem. Det anbefales dog selvfølgelig ikke at låne penge, man ikke forventer nogensinde at kunne betale tilbage.  

Har du flere spørgsmål?

For nogle kan det måske virke voldsomt at tage så hurtigt et lån, og det er altså heller ikke umuligt, at du får kolde fødder lige inden, du tager lånet. Hvis det sker, kan det hjælpe enhver at få en uforpligtende samtale og høre mere om fordelene ved lånet. Derfor kan du altid ringe til Dansk Call-center alle ugens dage mellem kl. 08:00-18:00 og få mere at vide om lånemulighederne hos Fokuslån, og hvad lånet vil betyde for dig og din økonomi.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)