Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Føniks privatlån - Er det billigst og bedst?

Føniks Privatlån tilbyder en fast, lav rente på lån - til alle. Du kan låne helt op til 100.000 kr. Hos Føniks Privatlån, som du kan bruge til lige præcis det du har allermest lyst til eller brug for. Man får hurtigt svar på sin ansøgning, og kan få udbetalt pengene allerede dagen efter. Føniks Privatlån samarbejder med og ejes af D:E:R A/S.

Har du hørt om Føniks Privatlån? Føniks Privatlån er et nyt lån, som er lanceret af D:E:R Privat finans. Bag D:E:R Privat finans står LEASY, som også står bag lån som Leasy-lånet, D:E:R, Leasy Minilån, Spargo Finans, Nordiclån og Modus Finans. Det betyder altså, at Føniks Privatlån kommer fra en koncern som har mange års erfaring med lån. Det kommer i høj grad dig til gode når du skal tage et kviklån. Føniks Privatlån adskiller sig fra andre lån på markedet, blandt andet fordi det tilbyder en fast årlig debitorrente 16,90%. Føniks adskiller sig også på mange andre områder, og det kan du læse mere om nedenfor.

Kviklån på nettet   

Vi kan alle komme til at stå i en situation, hvor vi har brug for at tage et lån. Det er sidst på måneden, og vi har fået en uforudset udgift. Opvaskemaskinen eller cyklen er pludselig gået i stykker, og vi må skynde os at reparere skaden. Nogle mennesker vælger også at låne til ren og skært forbrug. Her kommer kviklån som Føniks Privatlån ofte ind i billedet. Fordelen ved kviklån på nettet er, at du kan låne penge nemt og hurtigt. Du finder det lån du er interesseret i, indtaster det ønskede lånebeløb og dine oplysninger og underskriver låneaftalen med dit NemID. Sådan skal du også gøre, hvis du ønsker at tage et lån hos Føniks Privatlån. Processen med at låne penge i banken er ofte meget langsommelig, og du skal stille sikkerhed. Banken vil sikre sig, at du er i stand til at betale pengene tilbage til tiden. Kviklån på nettet spørger ikke, hvad du ønsker at bruge dine penge til. Det er helt op til dig. Du skal heller ikke stille sikkerhed og renten kan ofte konkurrere med bankernes.

Hvor meget kan du låne?   

Hos Føniks Privatlån kan du låne helt op til 100.000 kr. Det gør Føniks Privatlån til noget helt særligt. Det er de færreste danske kviklån, hvor du får lov til at låne over 75.000 kr. At du kan få udbetalt 100.000 kr. giver dig fantastiske muligheder for at udleve drømmen. Du behøver selvfølgelig ikke låne det store beløb på 100.000 kr. Du kan låne fra 10.000 kr. Føniks Privatlån skiller sig også ud på et andet punkt. Privatlånet tilbyder nemlig alle deres kunder den samme lave rente. Normalt bliver du kreditvurderet, og du får tilbudt den rente, som passer til din kreditvurdering. Det betyder, at får du en dårlig kreditvurdering, får du tilbudt en højere rente. Sådan er det ikke hos Føniks. Som låner hos Føniks Privatlån er du altid sikret en fast årlig debitorrente 16,90%. Hvis du ved andre forbrugslån har oplevet, at du altid får tilbudt en høj debitorrente, er Føniks Privatlån en god løsning for dig. Når du tager et lån hos Føniks Privatlån kan du vælge en løbetid på 24, 72 eller 108 måneder. Vælger du en kort løbetid, får du hurtigt betalt lånet af med højere gebyrer hver måned. En lang løbetid giver dig god tid til at tilbagebetale lånet og du har lavere månedlige udgifter. Du skal dog være opmærksom på, at lavere månedlige udgifter selvfølgelig betyder, at dine udgifter samlet til lånet bliver højere.

Hurtigt lån uden skjulte gebyrer

Når du tager et lån online, er du interesseret i at få hurtigt svar. Føniks Privatlån kan give dig svar på din ansøgning indenfor 60 minutter. Ofte går det endda hurtigere! Når du modtager dit lånetilbud, kan du vælge at vente med at godkende. Hvis du beslutter dig for, at du er tilfreds med lånetilbuddet og godkender, kan du få pengene udbetalt allerede samme dag. Det er tilfældet, hvis du godkender lånet indenfor bankens normale åbningstid. Så er du klar til at bruge pengene på lige det DU drømmer om. Når du tager et forbrugslån hos Føniks Privatlån er der ingen skjulte gebyrer. Det betyder, at det er let for dig at gennemskue den endelige pris på dit lån og de samlede kreditomkostninger. Når du skal tage et lån, er det en rigtig god idé at kigge på ÅOP. ÅOP betyder årlige omkostninger i procent og det viser de samlede årlige udgifter ved et lån. ÅOP gør det muligt at sammenligne lån. Det lån med lavest ÅOP, vil derfor være det billigste lån, såfremt det passer til dig.

Din ansøgning til Føniks Privatlån

Når du skal tage et lån, kan du beregne dit lån på Føniks Privatlåns side. Det gør du ved hjælp af deres låneberegner. Når du har bestemt dig for lånebeløbet kan du ansøge om lån. Ansøgningen er helt uforpligtende. Du ansøger med andre ord bare om et lånetilbud. Når du får dette lånetilbud, kan du se det igennem i ro og mag, og finde ud af, om det er noget for dig. Hvis du ikke har lyst til at optage lånet, afviser du bare tilbuddet. Hvis du derimod gerne vil have lånet, underskriver du låneaftalen med dit NemID.

notifyImg
logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser