TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Ekspres Bank

Se de billigste alternativer til lån fra Ekspres Bank

Ekspres Bank er en bank med nogle år på bagen. Banken blev etableret i 1987, hvilket skete som et samarbejde mellem Dansk Supermarked og Handelsbanken. 

Banken har sidenhen udvidet sig, og i dag samarbejder Ekspres Bank med mere end 2.000 forhandlere, hvilket tæller flere forskellige førende varehuse og butikker. Banken er en del af en international koncern, fordi de er ejet af BNP Paribas Personal Finance. I alt er der ansat mere end 200 medarbejdere i Ekspres Bank til at give kunderne den bedste oplevelse. BNP Paribas Personal Finance kan findes i mere end 30 lande, hvor de tilsammen hjælper og håndterer omkring 27 millioner kunder. Dette giver også en sikkerhed, da Ekspres Bank derfor har en økonomisk stabilitet, som er vigtig i dag, når man har med en bank at gøre.

Lån hos Ekspres Bank

Ekspres Bank gør meget for, at det skal være nemt og overskueligt for dig og de andre kunder at låne til det, du har brug for. Med flere end hundredtusinde kunder er det en bank, der har samlet en masse erfaring, hvilket også kan ses i de 30 år, de har eksisteret. Når du ansøger om et lån hos Ekspres Bank, får du svar vedrørende dit lån på få minutter. Hos banken kan du logge ind med dit NemID for at tjekke det tilbud, du får. Herefter udfylder du et skema og underskriver med dit NemID, hvorefter pengene bliver sat ind på din NemKonto inden for 1-2 hverdage. I den forbindelse er det vigtigt at holde øje med de renter og afdrag, der følger med lånet, så du får skabt dig et overblik og forståelse for lånet. Det er ikke så rart at blive overrasket, og derfor er det godt at have styr på det hele fra starten af. Der er mulighed for at tegne flere forskellige slags lån hos Ekspres Bank. Udover forbrugslån er det også muligt at låne penge til en opdatering af boligen, hvis du har lyst eller behov for dette. Det kan også være, at det er ferien, der trækker, og her har du også mulighed for at få et ferielån, så du kan realisere dine rejsedrømme. Læs mere om de forskellige lånetyper hos Ekspres Bank, hvor du også kan blive klogere på, hvordan du kommer i gang, og hvad der følger med lånet. Det er nemlig vigtigt at skabe sig et overblik over de ting, der følger med, når man optager et lån. Dette gælder alle de lånetyper, der findes.

Visa Onecard

Hos Ekspres Bank kan du få et Visa Onecard. Med dette kort, kan du ansøge om en kredit fra 5.000 kr. op til 50.000 kr. Kortet kan derfor bruges som en form for kassekredit, hvor der er mulighed for at tage det med på ferie, eller du kan bare bruge det, når det passer sig. Kortet er derfor en mulig erstatning for det traditionelle forbrugslån. Kortet kan du ansøge om at få online, og du får svar på ansøgningen med det samme. Herefter går der op til 10 dage, før du modtager kortet, hvilket er vigtigt at huske på, hvis du planlægger at bruge det.

Saml dine lån

Der kan være flere fordele ved at samle sin lån i ét samlet lån hos Ekspres Bank. Du har måske flere lån og kontokort både hos Ekspres Bank, men også hos andre låneudbydere. Hos Ekspres Bank har du mulighed for at beregne, hvor meget du kan få ud af det med et Samlelån. Du kan for eksempel spare gebyrer hos de andre låneudbydere, og samtidig vil du muligvis også opleve, at det giver dig flere penge hver måned, som du kan bruge på dig selv. Disse penge kan bruges til mange ting, som du lige står og har brug for eller mangler. Læs mere hos Ekspres Bank og bliv klogere på de fordele, der følger med, når du vælger et Samlelån.

Mere end 400.000 låneansøgere

De mange ansatte i Ekspres Bank tilbyder lån og kredit til mere end 400.000 låneansøgere hvert år. Dette placerer Ekspres Bank blandt de førende låneudbydere på markedet i Danmark. For disse 400.000 låneansøgere er det vigtigt for Ekspres Bank, at de oplever en tryghed, når de skal ansøge om et lån hos banken. Dette kan lade sig gøre på grund af de mange års erfaring, men også bankens stores fokus på dig og de andre kunder.

Kreditsikring

Det er vigtigt, at du føler dig tryg, når du låner penge. I den forbindelse er det centralt, at du får en sikkerhedsfølelse i maven, når du låner. Det kan sikres med en låne- og kreditsikring. På den måde kan du trygt låne penge hos Ekspres Bank. Det forsikringen gør er, at den dækker renter og afdrag på dit lån, hvis nu du skulle gå hen og blive arbejdsløs, mister din evne til at arbejde eller går bort. Det giver ikke kun dig en tryghed, men det bringer også tryghed til din familie, at du er sikret. Hvis I er to, kan I også begge to blive forsikret. Det er ikke kun låne- og kreditsikring du kan få gennem Ekspres Bank. Banken tilbyder også en ulykkesforsikring til dig og din familie, så du også her oplever en økonomisk tryghed. Det er vigtigt hele tiden at føle, at du er økonomisk godt sikret. Dette gælder både, når du låner penge, men også bare når du bevæger dig uden for din dør eller befinder dig derhjemme.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)